Ogrodowy "niemowlak" Miiriam 2009r cz.1
- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam po przerwoie spowodowanej - burzami ...
Najpierw burze uszkodziły coś naszemu dostawcy .. i właśnie dlatego nie mieliśmy netu.. potem był jeden wieczór i .. znów nie było - wezwalismy więc fachowca , który stwierdził , że "coś" z modemem - i okazało się, że uszkodzony jest przez burzę tym razem nasz modem - sprowadzenie go trwało do wczoraj . Ale po podłączeniu i skonfigurowaniu - znów nie było netu. Dziś był u nas nasz dostawa netu - oprócz modemu mieliśmy uszkodzony jeszcze kabel sieciowy ...i teraz już powinno wszystko działać.
Na razie korzystając z pogody .. prawie słonecznej - mykam do ogrodu .. wieczorem nadrobię trochę zaległości
Najpierw burze uszkodziły coś naszemu dostawcy .. i właśnie dlatego nie mieliśmy netu.. potem był jeden wieczór i .. znów nie było - wezwalismy więc fachowca , który stwierdził , że "coś" z modemem - i okazało się, że uszkodzony jest przez burzę tym razem nasz modem - sprowadzenie go trwało do wczoraj . Ale po podłączeniu i skonfigurowaniu - znów nie było netu. Dziś był u nas nasz dostawa netu - oprócz modemu mieliśmy uszkodzony jeszcze kabel sieciowy ...i teraz już powinno wszystko działać.
Na razie korzystając z pogody .. prawie słonecznej - mykam do ogrodu .. wieczorem nadrobię trochę zaległości
- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ja mam laptopa na tarasie , i raz po raz , popijając coś chłodnego, zerkam na nowa pocztę
Cudny jest ten dzień i taki wyczekany ... Wiele roślin w ogrodzie zmaltretował deszcz, szaleją mszyce i ślimaki- łajdaki, ale jeśli już pogoda dopisze , to wszystko będzie ok.
Bernadko, napisz mi czy masz u siebie BRUNNERĘ , BODZISZEK i OSTROKRZEW ?
Zmykam na słoneczko , pa na razie
Bernadko, napisz mi czy masz u siebie BRUNNERĘ , BODZISZEK i OSTROKRZEW ?
Zmykam na słoneczko , pa na razie
- Miiriam

Witajcie
Korzystając z życzliwości koleżanki ( i jej komputera ) chciałam was powiadomić, że jakiś czas nie będzie mnie na Forum
. U mnie rozwiązał się worek z nieszczęściami
.
Całkowicie zepsuł się komputer ( i monitor też ) - a tak chciałam żeby wytrzymał do Nowego Roku ... I naprawdę nie wiem, kiedy będę mogła kupić nowy.
Potem ukradziono mi plecak w którym miałam pieniądze na parapety zewnętrzne , komórki moje i Michała, aparat fotograficzny, okulary.... "Uczciwy" złodziej odesłał mi dowód i prawo jazdy .. więc chociaż tyle mam.
Posypała mi się praca .....
A potem spadłam ze schodów i skręciłam kostkę ...
Nie mam już sił - tęsknię za Wami bardzo .....
Nie wiem kiedy znów będę mogła tutaj zajrzeć ...
Korzystając z życzliwości koleżanki ( i jej komputera ) chciałam was powiadomić, że jakiś czas nie będzie mnie na Forum
Całkowicie zepsuł się komputer ( i monitor też ) - a tak chciałam żeby wytrzymał do Nowego Roku ... I naprawdę nie wiem, kiedy będę mogła kupić nowy.
Potem ukradziono mi plecak w którym miałam pieniądze na parapety zewnętrzne , komórki moje i Michała, aparat fotograficzny, okulary.... "Uczciwy" złodziej odesłał mi dowód i prawo jazdy .. więc chociaż tyle mam.
Posypała mi się praca .....
A potem spadłam ze schodów i skręciłam kostkę ...
Nie mam już sił - tęsknię za Wami bardzo .....
Nie wiem kiedy znów będę mogła tutaj zajrzeć ...
- Miiriam

Witajcie .. już chodzę
Kompa nadal nie mam i jego wizja się oddala... bo teraz pękła nam przednia szyba w samochodzie i to ją trzeba najpierw kupić.
Za to znalazłam fajnego i taniego ogrodnika i kupiliśmy u niego iglaki na dokończenie ogrodzenia - są już w ziemi ..
Nawet nie wiedziałam, że tak trudno się żyje bez komputera ... i Forum przede wszystkim - brakuje mi was tak często .... i tak bardzo ....
Kompa nadal nie mam i jego wizja się oddala... bo teraz pękła nam przednia szyba w samochodzie i to ją trzeba najpierw kupić.
Za to znalazłam fajnego i taniego ogrodnika i kupiliśmy u niego iglaki na dokończenie ogrodzenia - są już w ziemi ..
Nawet nie wiedziałam, że tak trudno się żyje bez komputera ... i Forum przede wszystkim - brakuje mi was tak często .... i tak bardzo ....
- Józef

- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
cisz...bo myśleliśmy że jesteś "odłączona"..tak jak ja w Kudowie.Zapłaciłem wprawdzie za neta ale chodził tylko z jednej strony budynku..akurat nie z mojej i musiałem siedzieć na dość wąskim krytarzu żeby przeczytać wiadomości.Toteż korzystałem z niego 5-10 minut dziennie.Zresztą i czasu nie było na dłuższe siedzenie..