Pozdrowienia dla Ciebie i M ...

ale mam pole do popisu
  ale mam pole do popisu   

dla Ciebie
 dla Ciebie

Wymaga sporo pracy. Trzeba było zacząć od wykopków
 Wymaga sporo pracy. Trzeba było zacząć od wykopków  

Teraz temperatury ok. 15*C i pogoda w kratkę... Dziś co chwilę padało i wiał silny wiatr.
 Teraz temperatury ok. 15*C i pogoda w kratkę... Dziś co chwilę padało i wiał silny wiatr.

Wymagają jeszcze malowania, ale codziennie pada
 Wymagają jeszcze malowania, ale codziennie pada  Żarnowiec jest u mnie 4 lata, zrobiłam z niego drzewko, po kwitnieniu mocno przycinam.
 Żarnowiec jest u mnie 4 lata, zrobiłam z niego drzewko, po kwitnieniu mocno przycinam. Ale nie nadążam z robotą... Tym bardziej, że pogoda niezbyt sprzyjająca. Wczoraj np. jak byłam w domu to świeciło słońce a jak tylko poszłam do ogrodu to zaczynało padać. I tak w kółko
 Ale nie nadążam z robotą... Tym bardziej, że pogoda niezbyt sprzyjająca. Wczoraj np. jak byłam w domu to świeciło słońce a jak tylko poszłam do ogrodu to zaczynało padać. I tak w kółko  Na pergoli będzie róża Awakening, jasnoróżowa
 Na pergoli będzie róża Awakening, jasnoróżowa  Róże niestety musiałam wyrzucić, bo od korzenia rosły dziczki, a  na dzikie róże to ja nie mam miejsca. Majowego lata Wam zazdroszczę, choć brat mówił, że dzisiaj było juz chłodniej.
 Róże niestety musiałam wyrzucić, bo od korzenia rosły dziczki, a  na dzikie róże to ja nie mam miejsca. Majowego lata Wam zazdroszczę, choć brat mówił, że dzisiaj było juz chłodniej. Czytałam o Twoich zakupach
 Czytałam o Twoich zakupach  W moim ogrodniczym na szczęście jeszcze nie spotkałam ciekawych róż, bo pewnie trudno byłoby mi się powstrzymać... za to kupiłam kilka klematisów...
 W moim ogrodniczym na szczęście jeszcze nie spotkałam ciekawych róż, bo pewnie trudno byłoby mi się powstrzymać... za to kupiłam kilka klematisów... ) i popryskałam jakimś organicznym środkiem. Może już nie wrócą...
 ) i popryskałam jakimś organicznym środkiem. Może już nie wrócą...

Dzisiaj to aż mi cięzko uwierzyć że i tutaj czasami słońce świeci
 Dzisiaj to aż mi cięzko uwierzyć że i tutaj czasami słońce świeci   

Skusiłąm sie na jednego: 'Ice blue'
 Skusiłąm sie na jednego: 'Ice blue'  

zostałam oczarowana klimatem twojego ogrodu - będę tutaj częstym gościem
 zostałam oczarowana klimatem twojego ogrodu - będę tutaj częstym gościem