Zakupy też udane, widzę, że wszystkie kupujemy najpierw jedno póxniej drugie i nastepne - też kupiłam 4 powojniki
Co nowego u jol_ki - 2009
- agrazka
- Przyjaciel Forum

- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
ładne masz te róże i widać , że zdrowe
u mnie zaczynają łapać czarną plamistość.
Zakupy też udane, widzę, że wszystkie kupujemy najpierw jedno póxniej drugie i nastepne - też kupiłam 4 powojniki
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Jolu, wieki mnie u Ciebie nie było. Nawet za roślinki nie podziękowałam publicznie, a jest za co, bo kocimiętka właśnie rozpoczęła drugie kwitnienie i pięknie się do mnie uśmiecha
Czytam sobie ostatnie parę stron u Ciebie (jak to miło, że tak mało ich ostatnio przybyło) i natknęłam się na wrzosy. Czy Ty będziesz je w tym roku sadziła na miejsce stałe? Jeśli nie, to co zamierzasz z nimi zrobić? Kwitną Ci już? Moje właśnie kwitną prawie pełną parą i przesadzam je, ale tempo pozostawia wiele do życzenia- za nami dopiero 135 szt, przed nami jeszcze co najmniej 400-500 zaplanowanych do posadzenia na ten sezon
Piękne masz róże, jednak ja się cieszę, że w tym roku się nie zdecydowałam. I tak ledwie daję radę z tym co jest. Ale faktem jest, że ogród zaczyna przypominać ogród. Przyjemnie już się siedzi na tarasie.
Czytam sobie ostatnie parę stron u Ciebie (jak to miło, że tak mało ich ostatnio przybyło) i natknęłam się na wrzosy. Czy Ty będziesz je w tym roku sadziła na miejsce stałe? Jeśli nie, to co zamierzasz z nimi zrobić? Kwitną Ci już? Moje właśnie kwitną prawie pełną parą i przesadzam je, ale tempo pozostawia wiele do życzenia- za nami dopiero 135 szt, przed nami jeszcze co najmniej 400-500 zaplanowanych do posadzenia na ten sezon
Piękne masz róże, jednak ja się cieszę, że w tym roku się nie zdecydowałam. I tak ledwie daję radę z tym co jest. Ale faktem jest, że ogród zaczyna przypominać ogród. Przyjemnie już się siedzi na tarasie.
- MalaRybka
- 1000p

- Od: 22 mar 2007, o 15:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jolu, chciałam zapytać czy pamiętasz gdzie i za ile kupiłaś świerk Inversa? Jaki jest wysoki?
Pozdrawiam serdecznie. MałaRybka.
Ogród Rybki
Ogród Rybki
-
Katarzynka
- 500p

- Od: 23 mar 2007, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Co nowego u jol_ki - 2009
Joluś dawno cię nie było zaglądasz tu do nas czasem? 
-
jol_ka
- 1000p

- Od: 27 lip 2007, o 12:01
kochani, już nie pamiętam kiedy ostatnio byłam na forum!!
co nie znaczy, że o Was zapomniałam!!
już za kilka dni powinnam mieć więcej czasu i postaram się nadrobić forumowe zaległości
może w końcu zrobię też jakieś zdjęcia...
pozdrawiam serdecznie wszystkich zaglądających
już za kilka dni powinnam mieć więcej czasu i postaram się nadrobić forumowe zaległości
może w końcu zrobię też jakieś zdjęcia...
pozdrawiam serdecznie wszystkich zaglądających
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie wiem co się dzieje, ale wszystkie czołgistki nam zdezerterowały

- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Ooo... przepraszam... ja stoję na posterunku... tzn. na lufie, bo tam dostałam miejsce... 
- tulipanka
- Przyjaciel Forum

- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Jolu, co tam u Ciebie, wszystko w porządku.
Zajrzyj od czasu do czasu, bo tęsknimy
Zajrzyj od czasu do czasu, bo tęsknimy
-
jol_ka
- 1000p

- Od: 27 lip 2007, o 12:01
Wioluś zaglądam, tylko jakoś weny do pisania brak 
Mała Rybko świerk inversa kupiłam w Bricomarche, dokładnie ceny nie pamiętam ale było to coś w granicach 41-45zł. Ma on ok. 50 cm wysokości.
Pamiętacie ten krajobraz z lipca??

jesienią mój Ozet wraz z moimi rodzicami zabrali się "do roboty" i obecnie mogę podziwiać taki widok:

Aniu (kubanki) wokół suchego strumyka posadzone są wrzosy od Ciebie
W przyszłym roku dosiejemy trawę i wysypiemy agrotkaninę - tylko najpierw musimy dojść do porozumienia czym
ja chcę korę, Ozet kamyki...trafi podzielić rabatę na pół

Mała Rybko świerk inversa kupiłam w Bricomarche, dokładnie ceny nie pamiętam ale było to coś w granicach 41-45zł. Ma on ok. 50 cm wysokości.
Pamiętacie ten krajobraz z lipca??

jesienią mój Ozet wraz z moimi rodzicami zabrali się "do roboty" i obecnie mogę podziwiać taki widok:

Aniu (kubanki) wokół suchego strumyka posadzone są wrzosy od Ciebie
W przyszłym roku dosiejemy trawę i wysypiemy agrotkaninę - tylko najpierw musimy dojść do porozumienia czym
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
- andriu53
- 1000p

- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jolu A ma rację i ja go popieram , bo mogą leżeć latami i nic ich nie ruszy , a kora jest ładna jak jest świeżo położona , a póżniej to różnie z nią bywa .
Całuski dla wszystkich
Całuski dla wszystkich
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- tulipanka
- Przyjaciel Forum

- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Wiem coś na temat braku weny do pisania. Też to miałam .... trzymało mnie kilka miesięcy
Ale .... powoli, powoli wraca zapał
Różnica ogromna. Po prostu brak słów
Różnica ogromna. Po prostu brak słów