Ogród - hal1959 - cz.2
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko, zerkałas tu? http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=20300
- iwonaxp
- 1000p

- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Halinko dziękuję za odpowiedź dotyczącą dzwonków i dziewanny 
U nas nadal ogromna zima i sypie dzień na dzień
Korzystają dzieciaki bo właśnie od wczoraj zaczęli ferie zimowe:)
A tak to wyglądało w sobotę

Na powierzchniach równych jest ok 1,5 m śniegu natomiast to co odśnieżamy przekracza wysokości ogrodzeń już nie mamy gdzie odsypywać tego śniegu. Na zdjęciu nie jest to widoczne , nie oddaje tego ale zaczyna być problem
U nas nadal ogromna zima i sypie dzień na dzień
A tak to wyglądało w sobotę

Na powierzchniach równych jest ok 1,5 m śniegu natomiast to co odśnieżamy przekracza wysokości ogrodzeń już nie mamy gdzie odsypywać tego śniegu. Na zdjęciu nie jest to widoczne , nie oddaje tego ale zaczyna być problem
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izuś u mnie już nie pada od kilku dni,ale mróz po -10
Izuniu zaglądałam,nie będę w ten dzień z Wami,ale relacje później poczytam
Iwonko już miałam takie zimy,że brakowało miejsca na składanie śniegu,faktycznie nawet na zdjęciach widać jak go dużo u Was,to u nas aktualnie tyle go nie ma ,w listopadzie jak napadał to tak wyglądało u Was.Kilka lat temu było u nas tak dużo śniegu,ale jak piszesz zdjęcia tego tak nie oddały,albo ze mnie słaby był fotograf
.Dla dzieci to była zawsze frajda,kiedyś mi też zima nie przeszkadzała,a dziś brrrrr

Izuniu zaglądałam,nie będę w ten dzień z Wami,ale relacje później poczytam
Iwonko już miałam takie zimy,że brakowało miejsca na składanie śniegu,faktycznie nawet na zdjęciach widać jak go dużo u Was,to u nas aktualnie tyle go nie ma ,w listopadzie jak napadał to tak wyglądało u Was.Kilka lat temu było u nas tak dużo śniegu,ale jak piszesz zdjęcia tego tak nie oddały,albo ze mnie słaby był fotograf