Anolkowe roślinki
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dwie szabelki - wiszą tam pięć lat
Luuuzik
No malutki nie jest, a i tak go skubałam trochę, ale to z boków. Mam też jego dzieciątko, które ma kole 60 cm bez doonisi. Ale chyba bym go sprzedała. Bo ciasno się robi 
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- anoli

Zuzia dziękuje za komplementy - zawsze leży na kanapie i mnie pilnuje, gdy pisze na kompie. Nie mogę jej przekonać, że nie znikne, gdy zostanie na swoim miejscu. Wilczomlecz mam nadzieję, że ładnie przezimuje i nie będzie się tak mocno sypał. A trzykrocie niedawno odmładzałam, ale troszkę kapryszą na zimę - mam nadzieję, że się dochowają do wiosny 
- anoli

Wilczomlecz mi się zarumieni i będę miała bordową odmianę.
Sisi jest piękna! Gucio zresztą też przystojniacha
Zuzia chyba trochę masywniejsza i z dłuższą sierścią. Wyrosła z niej bestyjka, a taka była maleńka.

Skandi też chce przywitać gości

Zuzia chyba trochę masywniejsza i z dłuższą sierścią. Wyrosła z niej bestyjka, a taka była maleńka.

Skandi też chce przywitać gości

- anoli

Pieski mieszkają z nami dwa - dałam tylko fotkę z młodości Zuzanki.
Tak wilczomlecze są w dwóch kolorach. Borodowy ma chyba Basia-basga. Koniecznie przedstaw doniczkowców, będzie miło je podziwiać. Na razie wędruję przez Twój ogród, ale co chwila przystaje na coś słodkiego, bo łasuch ze mnie. :P
Tak wilczomlecze są w dwóch kolorach. Borodowy ma chyba Basia-basga. Koniecznie przedstaw doniczkowców, będzie miło je podziwiać. Na razie wędruję przez Twój ogród, ale co chwila przystaje na coś słodkiego, bo łasuch ze mnie. :P
-
kwiato_maniaczka
- 1000p

- Od: 6 lip 2008, o 17:55
Ale miałam do przeczytania, roślinki które doszły do Ciebie strasznie marniutko wygladaja ale na pewno swoimi złotymi raczkami je uratujesz poczta po prostu sobie robi z ludzi jaja, w zeszłym tygodniu powysyłałam przesyłki i jeszcze nie doszły:( juz mozna stracić nadzieję ze doszły:(
Ps; Piękny ten wilczomlecz!!:) szkoda wielka ze się w kadrze nie mieści, może jakoś z daleka by się zmieścił?? a Pieski istne cuda:)
Ps; Piękny ten wilczomlecz!!:) szkoda wielka ze się w kadrze nie mieści, może jakoś z daleka by się zmieścił?? a Pieski istne cuda:)
- anoli

Oj tak ona jest zdecydowanie artystyczną duszą.
Co do wilczomlecza, to przy jakichś porządkach, jak przestawię, cyknę całego - ale to taki zupełnie zwykły wilczomleczyk
Tu gdzie teraz stoi się niestety nie udaje sfocić.
Kwiatuszki z przesyłki niestety zgniły (poza trzykrotką) - zapleśniały i są w stanie rozkładu - nic ich nie uratuje niestety.
Co do wilczomlecza, to przy jakichś porządkach, jak przestawię, cyknę całego - ale to taki zupełnie zwykły wilczomleczyk
Kwiatuszki z przesyłki niestety zgniły (poza trzykrotką) - zapleśniały i są w stanie rozkładu - nic ich nie uratuje niestety.