Ola dobrze ,że pokazałaś cała działkę Bożenki bo ona to robi tylko małe kawałeczki i okazało się ,że jednak ma wszędzie wypielone i zadbane pięknie
Ogród Bożenki - BOżENA1542
-
BOzENA1542
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No co Ty Jadziu przecież pełno chwastów jest.W dodatku wtedy lało od kilku dni więc zdjęcia szare i ponure wyszły
Ale jak zaświeci słoneczko to cyknę fotki.A ze spotkania z Olą też się cieszę
cała rodzinka sympatyczna
ale Zuzia się przestraszyła i dopóki się nie oswoiła strasznie płakała aż mi głupio było.Póżniej było ok nawet na rączki szła 
- Kubuś
- 200p

- Od: 2 paź 2008, o 17:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam Cię Bożeno, znów ciekawe zdjątka z ogrodu, tym razem najbardziej podobają mi się goździki.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
U Kubusia na wsi-Mój ogródek
-
BOzENA1542

- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Jejku Bożenko jaki Ty masz sliczny ogród. Jadzia ma racje, nie pokazywałaś wcześniej całości. Olu super, że wkleiłaś te fotki. A czereśnie tak smakowicie wyglądają. Moge jedynie sie napatrzeć, u mnie nie ma ani jednej. Truskawki zaś wszystkie gniją.
Slicznie masz w ogródku. Irysy wysle w nastepnym tygodniu. Buziaki i całuski dla Zuzanki :P
Slicznie masz w ogródku. Irysy wysle w nastepnym tygodniu. Buziaki i całuski dla Zuzanki :P
-
BOzENA1542

- jadzia123
- 200p

- Od: 27 sie 2008, o 12:16
No ja sie nie dziwię, że u Ciebie tak cudnie jak Ty masz takie wsparcie, no bo to prawdziwe podkowy chyba są? 

Zapraszam do ogródka
Ogródek Jadzi 123.
Ogródek Jadzi 123.
-
BOzENA1542

- jadzia123
- 200p

- Od: 27 sie 2008, o 12:16
Bardzo ładny ten Twój jaśminowiec. To krzew czy kwiat, no i jak z mszycami? Pomyślisz, że mam jakieś skrzywienie z tymi szkodnikami ale strrrrrasznie dają mi w kość!
Bożenko, co mam zrobić z petuniami, miały być pełne i w ogóle MIAŁY BYĆ, a są blado zielone i mają może 5 cm, załamka mówię Ci. Specjalnie kupiłam takie wiklinowe koszyczki na paliku żeby wzdłuż ścieżki powbijać a te liliputy to "śmiech na sali". Nie mam zdjęcia, ale one od jakiegoś miesiąca ani nie rosną ani nie giną - stagnacja. Poradź czy czekać jeszcze trochę czy je wyrzucić?
Chyba się przeniosę w Twoje strony, moje dalie mimo, że pędzone w domu mają jakieś pół metra a o kwitnieniu to ... pomarzyć. Coś mi się wydaje, że za bardzo mi zależy i roślinki mnie szkolą
Ale się rozpisałam !!!
Bożenko, co mam zrobić z petuniami, miały być pełne i w ogóle MIAŁY BYĆ, a są blado zielone i mają może 5 cm, załamka mówię Ci. Specjalnie kupiłam takie wiklinowe koszyczki na paliku żeby wzdłuż ścieżki powbijać a te liliputy to "śmiech na sali". Nie mam zdjęcia, ale one od jakiegoś miesiąca ani nie rosną ani nie giną - stagnacja. Poradź czy czekać jeszcze trochę czy je wyrzucić?
Chyba się przeniosę w Twoje strony, moje dalie mimo, że pędzone w domu mają jakieś pół metra a o kwitnieniu to ... pomarzyć. Coś mi się wydaje, że za bardzo mi zależy i roślinki mnie szkolą
Ale się rozpisałam !!!
Zapraszam do ogródka
Ogródek Jadzi 123.
Ogródek Jadzi 123.