Mój jednoroczny ogród - zuzia55
- zuzia55
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jeszcze nie rozmnażałam,ale jak jesienią kilka patyków ucięłam i włożyłam do ziemi w ogrodzie ,to zaczęły wypuszczac nowe listki,ale to jeszcze maleństwa i nie wiem co z nimi zrobic,czy wykopac do doniczek,czy przykryc i pozostawic w gruncie.Dlatego uważam ,że na wiosnę jak podetnę duże krzewy i wysadzę patyki do gruntu,to jeszcze pewniej bedzie ,że się ukorzenią.
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj,
Obejrzałam Twoją działeczkę, masz na prawdę ślicznie wrącz przepięknie, jest czym oko nacieszyc
Bardzo dużo różnorodnych kwiatuszków. Gratuluję suuuuper działeczki.
JA jestem na etapie zagospodarowywania, niedawno zaczęłam, potem maluch mi się urodził i na wiosnę będę dalej upiększac.
Pozdrawiam
Sylwia
Obejrzałam Twoją działeczkę, masz na prawdę ślicznie wrącz przepięknie, jest czym oko nacieszyc

JA jestem na etapie zagospodarowywania, niedawno zaczęłam, potem maluch mi się urodził i na wiosnę będę dalej upiększac.
Pozdrawiam
Sylwia
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Witaj Zuzanko kochana. troche nie było mnie w kraju i na forum, ale staram się na bieżąco nadrabiać tyle zaległości, ze dopiero dzisiaj do Ciebie dotarłam. matko u Ciebie to jeszcze lato tyle kwitnie kwiatów, nawet bratki i stokrotki. mrozu nie było bo u mnie wszystko czarne i zmrozone. Ale masz kolorowo- nawet lilia sie pomyliła. Pozdrawiam Cie serdecznie i spokojnej nocki zycze pa. :P
- kocurek
- Od: 10 kwie 2008, o 11:57
Oj, byłabym chętnazuzia55 pisze:Jeszcze nie rozmnażałam,ale jak jesienią kilka patyków ucięłam i włożyłam do ziemi w ogrodzie ,to zaczęły wypuszczac nowe listki,ale to jeszcze maleństwa i nie wiem co z nimi zrobic,czy wykopac do doniczek,czy przykryc i pozostawic w gruncie.Dlatego uważam ,że na wiosnę jak podetnę duże krzewy i wysadzę patyki do gruntu,to jeszcze pewniej bedzie ,że się ukorzenią.

- zuzia55
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
SYLWIO-właśnie najwiekszą przyjemnością jest upiększanie własnego ogrodu,bo co to za radosc jak bez naszego udziału wszystko juz byłoby gotowe.Chyba i tak zmieniłybyśmy po swojemu?
GIGUŚ -u mnie faktycznie do tej pory nie było mrozu i jeszcze dużo jest kwitnacych,ale dzisiaj coś zimno....
KASIU-jezeli przeżyją do wiosny,te co już się ukorzeniły,nie ma sprawy są Twoje.Jutro pójdę dobrze je ocieplic.
GIGUŚ -u mnie faktycznie do tej pory nie było mrozu i jeszcze dużo jest kwitnacych,ale dzisiaj coś zimno....
KASIU-jezeli przeżyją do wiosny,te co już się ukorzeniły,nie ma sprawy są Twoje.Jutro pójdę dobrze je ocieplic.
Pewnie że tak słuszna racja, byłam na swojej działce i o dziwo kwitną mi jeszcze niektóre róże, nagietki, astry a najbardziej ukwiecone są te "żółte śmierdziuszki"
sorki nazwa mi uleciała z głowy. Pograbiłam liście, wykopałam kanny, posadziłam kilka iglaczków... szkoda ze aparatu zapomniałam bo bym pokazała moję zaczątki.
Miłej nocki
PS> Dzięki za odwiedziny

Miłej nocki
PS> Dzięki za odwiedziny