Teraz to dałeś po oczach....będę te zdjęcia oglądać co jakiś czas...aż wypatrzę wszystkie szczegóły
Parę moich kaktusów - banditoo cz.3
- brombiel
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 22 cze 2014, o 13:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Parę moich kaktusów - banditoo cz.3
Ooo rzesz kurza stopa, ale zagony wielgachnych kaktusów....i do tego jeszcze niektóre kwitną...też bym chciała tam nocować...a może nawet zostać...
Teraz to dałeś po oczach....będę te zdjęcia oglądać co jakiś czas...aż wypatrzę wszystkie szczegóły
- piasek pustyni

- Od: 10 cze 2012, o 11:33
I po co komu tyle takich samych kaktusów, nie rozumiem...
A na serio - to nie zmienia faktu, że choć mało kaktusowa jestem, to bym też nie chciała stamtąd wyjść. Kaktusowy raj normalnie
A na serio - to nie zmienia faktu, że choć mało kaktusowa jestem, to bym też nie chciała stamtąd wyjść. Kaktusowy raj normalnie
- paulaIRL
- 200p

- Od: 21 lip 2012, o 08:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Chciałam tylko zauważyć, że to nie ja chciałam tam nocować tylko byłam już tak zdesperowana, rozchorowana z powodu tych widoków, że chciałam zostawić tam Jacka. Siłą cza było wyciągać. Już wszyscy pojechali do domów, facet chciał odpocząć po giełdzie, już zaczął nawet zamykać parzeniska, a ten dalej w zagonach siedzi i przebiera ... Słowem ... fajnie było 
Pozdrawiam 
Paula
Moje kaktusy - PaulaIRL
Paula
Moje kaktusy - PaulaIRL
- hen_s

- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tylko pozazdrościć widoków. Zawsze takie ładowanie akumulatorów jak zwykłem to określać jest potrzebne. 
A kto i co oglądał i jak długo... Ech, te godziny przecież nie są stracone!
A kto i co oglądał i jak długo... Ech, te godziny przecież nie są stracone!
- banditoo

- Od: 23 lis 2008, o 01:33
Jedyny minus ze to co mnie interesowalo nie bylo do sprzedania
- brombiel

A czy możesz podać nazwę kaktusa który jest na 54 fotce...jeśli dobrze policzyłam? Wygląda jak by miał ogromny biały turban na głowie? i 3 fotki niżej poletko kaktusów które też się wyglądem wyróżniają...duży kaktus z białym jakby kwiatem (choć nie jest to kwiat), a po środku mały kaktusik...są etykiety z nazwą ale nie mogę powiększyć zdjęcia by przeczytać
Takie dwa to chciałabym mieć...
- brombiel

A czy możesz podać nazwę kaktusa który jest na 54 fotce...jeśli dobrze policzyłam? Wygląda jak by miał ogromny biały turban na głowie? i 3 fotki niżej poletko kaktusów które też się wyglądem wyróżniają...duży kaktus z białym jakby kwiatem (choć nie jest to kwiat), a po środku mały kaktusik...są etykiety z nazwą ale nie mogę powiększyć zdjęcia by przeczytać
-edit - 28.09.2014-
Kaktus w białym turbanie jest na 55 zdjęciu, jeśli ktoś zna nazwę to poproszę ładnie...nie mogę go wyszukać w internecie po zdjęciach
ciekawa jestem co to za jeden...
a ten drugi jest na 58 zdjęciu, przypuszczam że są szczepione stąd ich orginalny wygląd. Nie przepadam za takimi bo jest z nimi trochę kłopotu, ale ten jest fajny
-edit - 28.09.2014-
Kaktus w białym turbanie jest na 55 zdjęciu, jeśli ktoś zna nazwę to poproszę ładnie...nie mogę go wyszukać w internecie po zdjęciach
a ten drugi jest na 58 zdjęciu, przypuszczam że są szczepione stąd ich orginalny wygląd. Nie przepadam za takimi bo jest z nimi trochę kłopotu, ale ten jest fajny
- ROBERTOBORO

- Od: 13 lis 2008, o 21:39
- Kontakt:
A ja to Cię nawet chyba widziałem około 13-tej jak już wyjeżdżałem 
- chromat
- 1000p

- Od: 29 gru 2010, o 15:13
- Kontakt:
no nieźle, jest na co popatrzyć
coś z giełdy kupiłeś ?
coś z giełdy kupiłeś ?
Pozdrawiam Krzysiek
- banditoo

z "turbanami" na głowie mogą być Melocactusy i Discocactusy.brombiel pisze:A czy możesz podać nazwę kaktusa który jest na 54 fotce...jeśli dobrze policzyłam? Wygląda jak by miał ogromny biały turban na głowie? i 3 fotki niżej poletko kaktusów które też się wyglądem wyróżniają...duży kaktus z białym jakby kwiatem (choć nie jest to kwiat), a po środku mały kaktusik...są etykiety z nazwą ale nie mogę powiększyć zdjęcia by przeczytać![]()
A jeżeli dobrze myśle o które ci chodzi poletko to szczepione E.horizonthalionium
Wszystko możliwe, około 13 jechaliśmy do kauflandu a potem do LiboraROBERTOBORO pisze:A ja to Cię nawet chyba widziałem około 13-tej jak już wyjeżdżałem
A na gieldzie jakieś koryfanty, parę gymno i nasiona gymnoli, parę szczepionych astraków, ogólnie miszmasz, coraz ciężej kupić coś co mnie interesujechromat pisze:no nieźle, jest na co popatrzyć![]()
coś z giełdy kupiłeś ?
- hen_s

- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Też to mam, stąd najczęściej na zakupy kaktusowe już nigdzie nie jeżdżę.coraz ciężej kupić coś co mnie interesuje
- brombiel

Dzięki, teraz wiem czego szukaćbanditoo pisze: z "turbanami" na głowie mogą być Melocactusy i Discocactusy.
A jeżeli dobrze myśle o które ci chodzi poletko to szczepione E.horizonthalionium
- annaoj

- Od: 3 sie 2012, o 21:29
A mnie takie widoki ominęły...
Gdzie ten Libor "urzęduje"?
Ciekawe czy gdzieś się na giełdzie nie spotkaliśmy....
Ciekawe czy gdzieś się na giełdzie nie spotkaliśmy....
- banditoo

W Trebechovicach koło Hradec Kralove
- annaoj

- Od: 3 sie 2012, o 21:29
Szkoda, ze tam nie dotarłam - widziałam coryfantki, chyba właśnie od niego kupowałam w Chrudimiu.