Nad wieczorem zaczęło wiać i sypać śniegiem , wcześniej też ale tyle o ile. Teraz solidnie , ale nie tyle co u Jule
Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)
Dorcia , u mnie na obiad placki były
Cały zestaw inny , gulasz i surówka z czerwonej kapusty . Jutro znowu to samo ma być
Nad wieczorem zaczęło wiać i sypać śniegiem , wcześniej też ale tyle o ile. Teraz solidnie , ale nie tyle co u Jule
-
Keetee
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Hejka kochani , witam Was cieplutko przy sobótce
U mnie jeszcze zima na całego...ale ponoc juz dzisiaj plusowe temperaturki, wiec ...rozmiękamy
Do wiosenki 26 dzionków ,to nam zleci migusiem
Majeczka ..krokusiki nie wiem czy po przecenie,pownny byc ale tak mi sie nie wydaje 0.80 za sztukę...tylko one mi saie bardzo podobaja bo to te w paseczki
Fajna ta prymulka była...wiesz ,ze ja sie nie skusiłam,z rózyczkmai to by była inna sprawa
Miłej soboty
Jadziu jak mnie najdzie to koniec , placki łaziły za mna kilka dni....a wiesz ,przewaznie dodaję cukinie i sa lzejsze dla zóładka i delikatniejsze
Juz dzisiaj sie roztapiamy.....
JUlek kurka tak bym chciałą aby ta zapowiadana temperaturka powyzej 10 stopni była
Ale sie wyteskniłam...a tu za oknem full tego białego....ale dzisiaj juz ocieplenie
Tadziu wiem jak tam u Ciebie wiem, mam zawsze swieze informacje z pierwszej ręki
Placki we wszelakiej postaci uwielbiam...nawet z cukrem
mam ochote spróbowacze smietana i łososiem wedzonym

U mnie jeszcze zima na całego...ale ponoc juz dzisiaj plusowe temperaturki, wiec ...rozmiękamy
Do wiosenki 26 dzionków ,to nam zleci migusiem
Majeczka ..krokusiki nie wiem czy po przecenie,pownny byc ale tak mi sie nie wydaje 0.80 za sztukę...tylko one mi saie bardzo podobaja bo to te w paseczki
Jadziu jak mnie najdzie to koniec , placki łaziły za mna kilka dni....a wiesz ,przewaznie dodaję cukinie i sa lzejsze dla zóładka i delikatniejsze
JUlek kurka tak bym chciałą aby ta zapowiadana temperaturka powyzej 10 stopni była
Tadziu wiem jak tam u Ciebie wiem, mam zawsze swieze informacje z pierwszej ręki

- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Dorotko, widzę, że entuzjazm Cię nie opuszcza
U nas zima trzyma. Wiem, co mówię, bo właśnie wietrzę - brrrr. Ale już niedługo
Doczekamy się 
-
Keetee

Aneczka no już jestesmy prawie na mecie...a dzisiaj i u Ciebie chyba 4 na plusiku
Wiesz jak spojrzę za oknoito zima brr...ale mam nadzieje ,ze szybko zniknie nasze optymistyczne prognozy sie spełnia
Wiesz jak spojrzę za oknoito zima brr...ale mam nadzieje ,ze szybko zniknie nasze optymistyczne prognozy sie spełnia
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Na razie jest minus 2 stopnie. Wczoraj dopadał śnieg - dwa razy odśnieżałam
Nawet jeśli tak szybko nie stopnieje, to do połowy marca, kiedy już na pewno będzie wiosna, jest tak niedługo, że nie zamierzam marudzić. Nic a nic
Zresztą niewiele narzekałam, bo mnie to męczy i nie lubię 
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Róze piękne
Jak się cieszę ,ze już tylko 27 dni zostało do wiosenki
Jakoś mam zleci,,,chociaż u mnie śniegu dopadało i bardziej biało 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Dorotko dzień odcięty, różyczki rozweselają kolejny ale nie za oknem .... temperatura w granicach 0, mgliście, szaro, na słońce nie ma szans ---- wesołej soboty!
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Zima Dorotko trzyma na całego- na podwórku batalion bałwanów powstał dzieci mają frajdę w czasie ferii 
-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
No i dobrze że nasze dzieciaki miały aby trochę te ferie na biało bo inaczej zanudziły by się bardzo. A i nasze ogródki z tego białego są zadowolone i niech poleży jeszcze jakiś czas aż przejdą te zapowiadane mrozy i rzeczywiście zrobi się wiosennie. 
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Majutek, jakie zapowiedziane mrozy
one juz byly dwa dni temu, teraz juz koniec-finito - jeszcze tydzien i odwilz bedzie. Tyle jak sie patrze za okno i widze jak strasznie sypie dalej, to wierzyc mnie sie nie chce 
-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Julek już wolę jak sypie to aby w nocy nie ma wielkich mrozów a w dzień piekącego słońca, w dzień +8st. a nocą -5st. to się nie godzi takie wahania. Choć teraz czytam że troszkę złagodnieli w swoich zapowiedziach choć TVN dalej tak ma http://tvnmeteo.tvn24.pl/pogoda/polska, ... 36958.html 4.03. od +10st do -8st a na 8.03. na cały dzień ujemna temperatura. 
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
no dobra...to teraz powiedz co bierzesz, że masz taki dobry humor w tę pogodę?
ech, brakuje mi takiego entuzjazmu 
-
Keetee

Wpadłam na chwilusie bo gosciófff mam ,zaraz sobie machne kawke i zapuszcze zurawia co tam u Was

Dobre...Patusia wiesz co , polecam dobre towarzystwo przyjaciół...jakos albo domnie ktos wpada , albo ja zajrze choc na chwilke....plus forum i od razu wiecej checi do zyciasurvivor26 pisze:no dobra...to teraz powiedz co bierzesz, że masz taki dobry humor w tę pogodę?ech, brakuje mi takiego entuzjazmu
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Witaj Dorotko.Była u mnie dzisiaj Bożenka Babopielka,jestem bogatsza o kolejne nasiona,m.i. tytoń lesny,jakas nowa werbena.Będę musiała pewnie w marcu troche posiać w domu,a miałam nie robić tego.
-
Keetee

Aneczka no Ty masz tam tego sniegu....kobitko
Jak ja sie ciesze ,ze nie musze odsniezac ...ale chyba przypakowałas troszke to wiosenne porzadki w ogródku ogarniesz migusiem
Ania anabuko..powiem Ci ze czekam na ta wiosenkę , tulipany itd...ale nie moge wprost doczekac sie na te róze ....no
Marysiu dziekuje
, wg Twoich zyczeń wesoło mija mi sobota ...kisimy sie w rodzinnym gronie więc jest niezle
U mnie za oknem odwilż...ale rano tylko wychodziłam....ciapa sie robi, a ja juz tego nie lubię...szczególnie wycierania łap...blee
Ewcia nie strasz nie strasz....
U mnie sie topi wszystko, jutro i pojutrze powtórka z rozrywki...oj bedzie błocko niebawem
I Ty mi tu zimy nie przywołuj...ja juz tej pani nie pamietam
To juz jest przedwiosnie
Majeczka ja tam najbardziej nie wierze w te TVN owskie prognozy ,bo co chwila mówia cos innego
trzymam sie naszej pzytywnej amerykańskiej i koniec
Julek mam nadzieje ze te pogrózki Majki i Agusi sie nie ziszczą
U mnie juz nie sypie...wszystko sie topi
Patusiu Tobie brakuje entuzjazmu...doprawdy , to prosze spójrz na to
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 2&start=56
Małgosiu bardzo lubie te werbeny, ciekawe jaka ty masz od Bozenki ....hastatę moze
siej siej ....kochana od razu sie lepiej poczujesz 
Ania anabuko..powiem Ci ze czekam na ta wiosenkę , tulipany itd...ale nie moge wprost doczekac sie na te róze ....no
Marysiu dziekuje
Ewcia nie strasz nie strasz....
Majeczka ja tam najbardziej nie wierze w te TVN owskie prognozy ,bo co chwila mówia cos innego
Julek mam nadzieje ze te pogrózki Majki i Agusi sie nie ziszczą
Patusiu Tobie brakuje entuzjazmu...doprawdy , to prosze spójrz na to
Małgosiu bardzo lubie te werbeny, ciekawe jaka ty masz od Bozenki ....hastatę moze