ale dające wam radosc.Teraz, nieoczekiwanie stałam się posiadaczką 2 drzewek ok 1m wys.
 ale dające wam radosc.Teraz, nieoczekiwanie stałam się posiadaczką 2 drzewek ok 1m wys.  Posadziłam je i czekam do wiosny co one mi powiedzą
 Posadziłam je i czekam do wiosny co one mi powiedzą  .Troszke pozno wsadziłam,coz ;raz kozie smierc
 .Troszke pozno wsadziłam,coz ;raz kozie smierc  .Jak myslicie zrobic im płaszczyk na zimę z zielonych gałązek?
 .Jak myslicie zrobic im płaszczyk na zimę z zielonych gałązek?

. Było je dac do piwnicy bez okien  w temp max +8 , 10
 . Było je dac do piwnicy bez okien  w temp max +8 , 10
 .Zrobię im kopczyk i jeszcze otulę czyms ,jeśli się nie przyjmą to na wiosnę znow dostanę od niego i posadzę
 .Zrobię im kopczyk i jeszcze otulę czyms ,jeśli się nie przyjmą to na wiosnę znow dostanę od niego i posadzę  .Lubi obdarowywac sąsiadow drzewkami aby jak najwięcej ich sadzili, poniewaz sa bardzo pozyteczne dla ludzi
 .Lubi obdarowywac sąsiadow drzewkami aby jak najwięcej ich sadzili, poniewaz sa bardzo pozyteczne dla ludzi  .Ja pragnę doniesc ,ze moje paulownie obie się przyjęły
 .Ja pragnę doniesc ,ze moje paulownie obie się przyjęły  .Będę bacznie je oglądac jak dalej sobie radzą.
 .Będę bacznie je oglądac jak dalej sobie radzą.