Gosiu, nie było mnie trochę, ogród mi zarósł zielskiem, mało co kwitnie, ogólnie klapa .
A tu u Ciebie przecudnie wszystko kwitnie, normalny zawrót głowy. I to jest sprawiedliwe, kto dba, ten ma .
Muszę się teraz nieźle narobić, żeby choć trochę Ci dorównać .
"Nie deptać stokrotek pod płotem, bo chociaż stokrotka maleńka, to w każdej jest nuta piosenki i w każdej poezji kropelka."
Pozdrawiam Stokrotka U stokrotki polnej cz. 1cz.2
Tak się zastanawiam... robimy same zbliżenia roślinkom... wtedy wydają się piękne... jednak patrząc na zdjęcia... nie możemy określić jej rozmiaru.... przydałyby się zdjęcia całej rabaty z tymi roślinkami...
Sorrki za moje przemyślenia w Twoim wątku, ale tak jakoś... pomyślałem... jakby te kwiaty wyglądały u mnie.... i pustka... bez rozmiarów...
Gosiu, na chwilkę spuściłam CIę z oka, a juz musiałam 5 stron gonić do swojego ostatniego wpisu.
Moja dalia ciemnolistna jeszcze nie kwitnie, porównamy je jak moja się ujawni. Udało Ci się zebrać nasionka z czekoladowego kosmosa?
Zakupy udane zrobiłaś. Ja też może będę mieć milin, ale ciekawe czy da u mnie radę...
Dziewczyny właśnie przeszło tornado u nas.Nie mam roślin.Wszystko połamane,powyrywane,nawet nie wiem co robić.Nie mam ochoty na nic.Po dzisiejszej nocy mam co robić.Zdewastowany taras ,powyrywane drzewa itd.Pozdrawiam.