Tak więc kopać trzeba.
 Tak więc kopać trzeba.Przemku nic straconego
 A mój pierwszy wiosenny objazd chyba zacznę od wiadomej szkółki.
 A mój pierwszy wiosenny objazd chyba zacznę od wiadomej szkółki.Fragolciu może trytoma za rok się postara. CZy zwiazujesz swoje na zimę, moje nie będą zwiazane, takie wielkie się zrobiły, ze nie ogarniam. Kilka małych tez mam te kwitły też jednym zaledwie kwiatem, ale przecież i on wielce ucieszył.
Danuś masz rację, oby jeszcze tylko grudzień. Najważniejsze, że "na nowy ro przybywa dnia na ... skok"
 Najbardziej męczą mnie te ciemności
 Najbardziej męczą mnie te ciemności  Jeżówki są jednymi z najładniejszych i najdłużej kwitnących bylinek, też nie mogę się doczekać kiedy znów ruszą. Zostawiałm kilka siewek, ciekawe co z nich wyrośnie
 Jeżówki są jednymi z najładniejszych i najdłużej kwitnących bylinek, też nie mogę się doczekać kiedy znów ruszą. Zostawiałm kilka siewek, ciekawe co z nich wyrośnie  
 Alebciu tygryska ma jak u mnie wysokość typową dla nich, czyli ok. 80 cm, więc jakby tu .... jeżówki dosyć wysokie. To jest jedna z moich najstarszych kępek, wiec miała czas się rozrosnąć. Myśle, że w kolejnym sezonie, jak tylko liliow cebule się rozrosną Red Tiger będzie widoczny ponad jeżówkami.
Izka u Ciebie w ogrodku są przecież bardzo różne zakątki? Odpowiednio przygotowany dołek i myślę, że z powodzeniem da radę. Itea lubi gleby lekko kwaśne, żyzne, przepuszczalne, stanowiska półcieniste ....Cieszę się, że do nas wróciłaś.
Miłko przenieś się do katalogu lato
 ale tam sa piękne fotki. Jesienne może darujmy sobie na czas jakiś. Długa jesień w tym roku, więc mieliśmy sporo czasu na jesienne zachwyty. Teraz u mnie już wszystkie drzewa łyse, bylinki spać poszły, zostały tylko żurawki i zielone kulki.
  ale tam sa piękne fotki. Jesienne może darujmy sobie na czas jakiś. Długa jesień w tym roku, więc mieliśmy sporo czasu na jesienne zachwyty. Teraz u mnie już wszystkie drzewa łyse, bylinki spać poszły, zostały tylko żurawki i zielone kulki.Julcia to jest pewien problem
 rozwiązać go można znajdując miejsce na kolejne kulki, może sztamowe? Na pocieszenie dodam, że i ja szukam miejsca i nowych niskich, rozłożystych odmian.
 rozwiązać go można znajdując miejsce na kolejne kulki, może sztamowe? Na pocieszenie dodam, że i ja szukam miejsca i nowych niskich, rozłożystych odmian.Andrzeju, ależ Pan wybredny
 no dobrze, już szukam.
 no dobrze, już szukam.Aguś wiem, że nie zaskoczyłam, pamiętam nasze "kwaśnie" konszachty

W tym roku canny nie zachwyciły nadmiernie swoim pięknem przynajmniej u mnie, zły rok się zdarzył
 Kilka historycznych fotek ...
 Kilka historycznych fotek ... 

U niego to dopiero cudne canny są.
 U niego to dopiero cudne canny są. 

....a ile forumków na tym korzysta
 ....a ile forumków na tym korzysta  

Trzeba plany na kolejny sezon tworzyć.
 Trzeba plany na kolejny sezon tworzyć.