Mój ogród moje spełniające się marzenie - iwonaxp cz.2
- pelagia72
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 mar 2009, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Iwonko !
Tak pięknie u Ciebie w ogrodzie, a tu jakaś chandra Ciebie dopadła !
Wszystko śliczne i kolorowe, nie wiadomo co chwalić !
Twój złocień krzewiasty na pniu bardzo mi się podoba ( czy zdradzisz ile dałaś za niego?)
Różyczki, trytoma i rozchodnik - super !
Pozdrawiam i życzę słoneczka w duszy i na niebie.
:P
Tak pięknie u Ciebie w ogrodzie, a tu jakaś chandra Ciebie dopadła !
Wszystko śliczne i kolorowe, nie wiadomo co chwalić !
Twój złocień krzewiasty na pniu bardzo mi się podoba ( czy zdradzisz ile dałaś za niego?)
Różyczki, trytoma i rozchodnik - super !
Pozdrawiam i życzę słoneczka w duszy i na niebie.
- iwonaxp
- 1000p

- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Pelagio 
cieszę się że bywasz u mnie
Za margaretkę dałam 45 zł - bardzo drogo moim zdaniem, dlatego jeśli i tym razem nie uda mi się przechować jej przez zimę już więcej jej nie kupię
bo się nie opłaca
W zeszłym roku miałam taką samą i zimy nawet nie doczekała a co dopiero ja przechować
więc zobaczę co będzie tym razem
Za margaretkę dałam 45 zł - bardzo drogo moim zdaniem, dlatego jeśli i tym razem nie uda mi się przechować jej przez zimę już więcej jej nie kupię
Witaj Iwonko 
Moja margarytka też jest jedno sezonowa
Próbowałam 2 razy ją przezimować i nic 
W lecie pięknie rośnie, ale raz na tydzień trzeba ją zasilać i cały czas obcinać przekwitnięte kwiaty.
Pokazałaś przepiękne kwiaty, glicynia cudownie kwitnie, róże też prześliczne, a pergolka marzenie, jak ją wykończysz i zakwitną róże to nie będziesz chciała stamtąd wyjść. Jakie róże tam posadziłaś?
Moja margarytka też jest jedno sezonowa
W lecie pięknie rośnie, ale raz na tydzień trzeba ją zasilać i cały czas obcinać przekwitnięte kwiaty.
Pokazałaś przepiękne kwiaty, glicynia cudownie kwitnie, róże też prześliczne, a pergolka marzenie, jak ją wykończysz i zakwitną róże to nie będziesz chciała stamtąd wyjść. Jakie róże tam posadziłaś?
- JolantaG

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No to rzeczywiście strasznie drogo .Życzę ,aby przetrwała wiele sezonów.iwonaxp pisze:Witaj Pelagio
Za margaretkę dałam 45 zł - bardzo drogo moim zdaniem, dlatego jeśli i tym razem nie uda mi się przechować jej przez zimę już więcej jej nie kupiębo się nie opłaca
W zeszłym roku miałam taką samą i zimy nawet nie doczekała a co dopiero ja przechować
- iwonaxp
- 1000p

Ewuniu witajDaisy pisze:Witaj Iwonko
Moja margarytka też jest jedno sezonowaPróbowałam 2 razy ją przezimować i nic
ale wiesz... czytałam tu na forum kiedyś że jest możliwość przechowania jej
dlatego postanowiłam ponownie podjąć się próby , ale obawiam ze będzie trudno bo od dołu juz jej liście rdzewieją
- iwonaxp
- 1000p

Witaj GrześGrzesik pisze:Iwona, ależ Twój rojnik jest potężny
Kiedyś myślałam ze mam jeden taki gatunek dużych ale okazało się w tym roku że tym razem inna kępa posiada te giganty
- iwonaxp
- 1000p

Jolu no właśnie nie wiem czy nie ostatni razJolantaGraj pisze:No to rzeczywiście strasznie drogo .Życzę ,aby przetrwała wiele sezonów.iwonaxp pisze:Witaj Pelagio
Za margaretkę dałam 45 zł - bardzo drogo moim zdaniem, dlatego jeśli i tym razem nie uda mi się przechować jej przez zimę już więcej jej nie kupiębo się nie opłaca
Więc moim zdaniem cena jak na kwiatka jednosezonowego jak dla mnie jest zbyt wysoka .Nie mogłam się oprzeć i kupiłam, ale obiecałam sobie że ostatni raz
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
WITAJ IWONKO cieszę się ,że wpadłaś chociaż na chwilkę ,ale nawet i to mnie cieszy . Trochę smutno było bez Ciebie ,ale jak się ma kłopoty to nie można myśleć o przyjemnościach . Cudne fotki i kwiaty . Róże w pełnym rozkwicie . U mnie też beznadziejna pogoda deszcz ,zimno i w ogóle do bani . Wnet zacznie wszystko gnić zamiast rosnąć . Czy to Twoje truskawki ,albo sklepowe . Z moich dopiero jedna oczerwieniała ,a jest naprawdę zatrzęsienie truskawek . Ale się rozpisałam . Tak moja mama to naprawdę bardzo żywotna osóbka i oby jak najdłużej .