Mój piękny ogród Mariola54
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mariolu - pokażę jak zrobię im zdjęcia
bo dopiero późnym latem /jesienią je sadziłem
bo dopiero późnym latem /jesienią je sadziłem
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
piękne to lato u Ciebie
miło sie oglada takie fotki jesieną porą kiedy mróz zaczyna gnębić roślinki
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
no Mariolka powalaja mnie na kolana te Twoje zdjecia. Dopiero co marudzilam KaRo, ze moje chryzantemy bidule nigdy nie moga sie doczekac kwitnienia choc kwiatow maja bez liku, a tu prosze u Ciebie feria chryzantemowo-astrowa w pelnej okazalosci. Ja nie wiem jak to sie robi zeby one zdazyly zakwitnac przed mrozami
. Liliowce przecudne tez jestem w nich zakochana i chyba w koncu zaczne od przyszlej wiosny jakies fotki robic co by miec zima czym oczy nacieszyc
A juki to po prostu masz przecudne. Nie wiedzialam, ze moga tak w kepce zakwitnac nawet 2 sztuki razem. Ja swoje zawsze rozsadzam i rosna pojedynczo, ale podejrzalam u ciebie i u KaRo , ze mozna i w kepce pieknosci sie dochowac, wiec nie będę na wiosne swojej rozsadzac tylko ja zostawie taka gesta, bo poscila mi po kwitnieniu duzo mlodych
. ahhhhh jak ja juz chce nowego sezonu.... a wczoraj dokupilam jeszcze szafirkow, tulipanikow botanicznych kolorowych mieszanych, i 3 zolte liliowce, tamaryszek rozowy i costam szorstkolistne tylko teraz nazwy nie pamietam ale pieknie na bialo ma kwitnac (krzew). No to teraz oby do 16 i do domciu znaczy sie do ogrodu 
pozdrawiam Edyta
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mariolo co to za biały kwiatuszek z czerwca?to jakiś dzwonek?
jest piękny...
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Och, cuuudnie! Mówcie co chcecie, ale lato to absolutnie najpiekniejsza pora roku, szczególnie w takich ogrodach, jak Twój!
Trochę Mariolko nadrobiłaś, ale tylko trochę ;) Na pewno masz jeszcze dużo takich zdjęć.
Wklejaj, nie żałuj!
Sama radość oglądać takie widoki!
Też chciałam spytac o ten biały kwiatek?
Trochę Mariolko nadrobiłaś, ale tylko trochę ;) Na pewno masz jeszcze dużo takich zdjęć.
Wklejaj, nie żałuj!
Też chciałam spytac o ten biały kwiatek?