Marpy kwiatki i rabatki
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
O...ale dzisiaj u mnie gwarno...bardzo dziękuję wszystkim...
Abeille - miejsce pod azalie czy różaneczniki można łatwo dostosować,rh potrzebują może więcej miejsca ale azalie zanim się rozrosną to trochę czasu upłynie a później rozrosną się w koronie a dołem niewiele im trzeba miejsca.Chyba ,że japońskie niskie to trzeba troszkę.Mój biały ma 2 rok i jest niewielki a już kwitnie i cieszy oczy...azalie polecam - są zupełnie bezproblemowe mogą rosnąć zarówno w słońcu jak i w półcieniu.Bardzo wdzięczne rośliny.
Elizabetka - pytasz o Houtounię - to tułacz rzeczywisty...ograniczam go bo się pęta tam gdzie nie potrzeba...ale ładnie się prezentuje,prawda.? Na razie jeszcze siedzi w ziemi i się czai gdzie by tu wyskoczyć.
;:54 Maryna.
Abeille - miejsce pod azalie czy różaneczniki można łatwo dostosować,rh potrzebują może więcej miejsca ale azalie zanim się rozrosną to trochę czasu upłynie a później rozrosną się w koronie a dołem niewiele im trzeba miejsca.Chyba ,że japońskie niskie to trzeba troszkę.Mój biały ma 2 rok i jest niewielki a już kwitnie i cieszy oczy...azalie polecam - są zupełnie bezproblemowe mogą rosnąć zarówno w słońcu jak i w półcieniu.Bardzo wdzięczne rośliny.
Elizabetka - pytasz o Houtounię - to tułacz rzeczywisty...ograniczam go bo się pęta tam gdzie nie potrzeba...ale ładnie się prezentuje,prawda.? Na razie jeszcze siedzi w ziemi i się czai gdzie by tu wyskoczyć.
;:54 Maryna.
- marpa

Dzisiaj zacznę od moich ukochanych host:

Elegans to śmieciara jest okrutna cały czas jest brudna ,zbiera wszystko myślę, że trzeba do host szczególnie niebieskich sprawić sobie miotełkę jak do kurzu :P
podtatusiały już ALFRED

popularna "majówka" rozpoczyna czas peonii

syberyjski obrazek

oman wielki

MIŁEGO DNIA!
;:91

Elegans to śmieciara jest okrutna cały czas jest brudna ,zbiera wszystko myślę, że trzeba do host szczególnie niebieskich sprawić sobie miotełkę jak do kurzu :P
podtatusiały już ALFRED

popularna "majówka" rozpoczyna czas peonii

syberyjski obrazek

oman wielki

MIŁEGO DNIA!
;:91
- marpa

Dzisiaj okropnie wiało po południu ochłodziło się do 15st.i spadł na szczęście spokojny deszczyk.Ale ziąb!!!Trzeba było wiać do domciu,chociaż z rana było ładnie i ciepło i zapowiadał się ładny dzionek.Ale fotki zdążyłam zrobić..
po drodze kupiłam w szkółce hortensję drzewiastą - Sargientiana - ma 2 pączki więc może jeszcze w tym sezonie zobaczę kwiaty?
działkowe obrazki

śnieżnobiały kosaciec

liliowiec

czosnek bułgarski zaczyna kwitnienie

chiastofil

pozdrawiam wszystkich,którzy mnie odwiedzają
Maryna.

po drodze kupiłam w szkółce hortensję drzewiastą - Sargientiana - ma 2 pączki więc może jeszcze w tym sezonie zobaczę kwiaty?
działkowe obrazki

śnieżnobiały kosaciec

liliowiec

czosnek bułgarski zaczyna kwitnienie

chiastofil

pozdrawiam wszystkich,którzy mnie odwiedzają
Maryna.

- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- agnieszka72