Witajcie ! Jestem troche podłamany.. i chyba zaraz pójde z nerwów spać..

W storczykarni było cudownie , narobiłem ponad 100 zdjęć , troche wstawie w swoim swoim storczykowym wątku dzissiaj , a reszte chyba jutro...
A w Rzeszowie storczykowe pustki....

Nic nie ma ! Zasuszone przekwitnięte phalaenopsisy za jedyne 30 zł.... , paphopedila przekwitnięte po 30 zł z miłym lokatorem wełnowcem.. , vandy po 90/80 zł przekwinięte.. , wnienajlepszej formie , 2 były tylko w dosyc dobrym stanie... Oncidia prawie łyse.. , z żółtymi liśćmi.. , płakac mi się chciało....

. Może pojade na wystawe do Krakowa.. , ale na razie tylko tak mówiłem z rodzicami...

. A do Rzeszowa pojade na początku lutego.. , i na pewno będą ładne storczyki :P . Teraz jest po świłetach i po nowym roku.. , dlatego wszystkie badylki jakie widziałem padnięte...

, a ile było w wielkim wózyku , jeden na drugim.. , do wyrzucenia...

. Miłem sie pytac czy by mi nie dali jednego beniamina bo szedł na wyrzucenie.. , ale dałem sobie siana... Dołem był łysy.. góra by ło troche liści.. , jak by obcioł dolne gałązki i zapopiekował by się nim to mogło by jeszcze z tego wyrosnąć ładne drzewko na pniu...

.
Nie słyszałeś.. ?

Nawet w telewizji mówili... i pkazywali...

15 sieronia był zjazd storczykomaniaków z całej Polski :P , na którym byłem :P , było super

. Zwieszanie całej storczykarni , bo zwiedza się ekspozycje czyli 1/3 storczykarni a storczykomaniacy zwiedziali wszystkie 3 części ekspozycje i 2 części zaplecza :P . 15 sierpnia kolejne spotkanie.. 8)

. Warto zobaczyc ! :P
Zyto - widziałęm... , przepiekne storczyki...

A paprotki... !
Pozdrawiam !