Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
mogę pomóc - ale tylko wirtualnie :P bo niestety odległośc robi swoje :P
musiał bym mieć chyba helikopter :P to może dał bvym radę wtedy pomagać osobom mieszkającym dalej
- ale w tym roku to dużo mnie czeka roboty u mnie w ogrodzie :P trochę przeróbek, przycięć wycięć nowych rabatek, przeróbka skalniaka - bo osiadł trochę itp itd
.....
musiał bym mieć chyba helikopter :P to może dał bvym radę wtedy pomagać osobom mieszkającym dalej
- ale w tym roku to dużo mnie czeka roboty u mnie w ogrodzie :P trochę przeróbek, przycięć wycięć nowych rabatek, przeróbka skalniaka - bo osiadł trochę itp itd

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Karolku, wiem, ze byś nie odmówił pomocy, gdybyś mieszkał blizej ;)
Każdy ma jednak zawsze dość zajęć we własnym ogródku, więc nawet gdybyś był "pod ręką" - nie śmiałabym Cie o to prosić. Poza tym, jak się wszystko zrobi samemu, to i satysfakcja większa
Lolciu, to ciekawa sprawa: jak się trochę oszczędzałam, to kręgosłup mnie pobolewał, ale jak się całkiem zapamiętałam w pracy i prawie nie wychodziłam z ogródka, to nie czułam zadnych dolegliwości...Stąd wniosek, ze nie należy się oszczędzać
Każdy ma jednak zawsze dość zajęć we własnym ogródku, więc nawet gdybyś był "pod ręką" - nie śmiałabym Cie o to prosić. Poza tym, jak się wszystko zrobi samemu, to i satysfakcja większa

Lolciu, to ciekawa sprawa: jak się trochę oszczędzałam, to kręgosłup mnie pobolewał, ale jak się całkiem zapamiętałam w pracy i prawie nie wychodziłam z ogródka, to nie czułam zadnych dolegliwości...Stąd wniosek, ze nie należy się oszczędzać

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Izo - bez przesady,
nie można przecież tak pracować, ;:78 żeby aż paść przy niej.
To ma być przyjemność a nie katorga.Zgadzam się z Jolką - wszystko we właściwym czasie i o właściwej porze.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Mnie już ten zapał też wyrzuca z domu
, ale jeszcze trochę musimy poczekać. Ja już na to konto dzisiaj wysiałam do pojemników twoje nasionka. Ciekawa jestem kiedy pokażą się młode roślinki.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Ale może to i dobrze, bo potem będzie już tylko ciepło i nasze roślinki będą tylko rosły i rosły........
Czy zauważyłyście jak wszyscy się szykują na start do ogródka ? Niczym na olimpiadę, hi, hi, hi..........
Czy zauważyłyście jak wszyscy się szykują na start do ogródka ? Niczym na olimpiadę, hi, hi, hi..........

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Nie myśl, że będzie inaczej.
A wyobrażasz sobie te przechwałki w kompach co i kiedy już kto zrobił ? :P 

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Gabi a czy Ty nie masz już przypadkiem gotowego szpadla i motyki w pogotowiu ? :P Bo ja już mam
Brakuje tylko pomalować taczki

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki