Witam

własnie nie dawno wróciłam z działki bo podlewać trzeba i przy okazji pstryknąć zdjęcie
oprócz podlewania trzeba będzie w sobotę plewić i kosić bo trawa rośnie i rośnie. Z jednej strony narzekam na trawę, a z drugiej strony sieje i ciesze się, że rośnie

to taki precedens.
Zuzia jak się dobrze przypatrzyłam u Ciebie i u mnie to widzę podobieństwo i bardzo się cieszę, że ją mam bo ta Twoja jest śliczna teraz wiem że to Eden rose

Pozdrawiam
ed04 Witaj bardzo mi miło, że mnie odwiedziłaś i za miłe słowa, które są tak potrzebne zwłaszcza jak się dopiero zaczyna i wszystko takie małe, a u innych piękne, duże. Pozdrawiam i zapraszam ponownie
Tak wygląda mój ogródek
Pomidorki wspaniałe odmiany dzięki dobremu serduszkowi przemiłej osobie z forum
to moja kapustka pekińska wyhodowana z nasionka
i brokuł również wyhodowany z nasionka, ależ to cieszy jak rośnie.
to kwitnące kwiatki moje
ostróżka posadziłam jeszcze białą i jasno niebieską, ale nie kwitnie
Powojnik mandżurski pachnący
Hortensja w zeszłym roku miała tylko dwa kwiatki, ale zadbałam o nią i teraz będzie ładnie kwitła.
Kwitnąca już hosta
Liliowiec zakwitł jako pierwszy a mam ich kilka odmian sadzonych w zeszłym roku teraz okaże się co tak na prawdę mam.
Jeżówka biała
i czerwona jest jeszcze zielona, ale w pąkach
to kwietnik odratowany przed śmietnikiem na razie został pomalowany teraz będzie obsadzony kwiatami. Te dwa krzewy koło niego to jaśminowiec i forsycja
mały maczek
lilia zakwitła jako pierwsza choć jest mała to i tak ładna
Moje bratki, które dostałam je od cioci zięcia pięknie rosną na całym chodniku w różnych kolorach
kolejny niebieski kocham ten kolorek
dużo by tak można było, ale resztę pokażę następnym razem Pozdrawiam cieplutko dziękuję wszystkim za odwiedziny i miłe słowa