Mój ogród - Zenobiusz
- ZENOBIUSZ
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 sty 2008, o 07:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tadeusz swierka tego kupiłem ze względu na kolor/metaliczny/i wąskostożkowy pokrój,oraz
charakterystyczne dla tego gatunku krótkie igliwie.
W obecnej chwili na rynku ogrodniczym jest bardzo duży wybór drzew w róznorodnym gatunku,i wiele ciekawych okazów.lecz i ceny są astronomiczne.
Drzewa i krzewy staram się kupować u zaprzyjażnionych prodcentów, są zdrowe i nie wysuszone.
charakterystyczne dla tego gatunku krótkie igliwie.
W obecnej chwili na rynku ogrodniczym jest bardzo duży wybór drzew w róznorodnym gatunku,i wiele ciekawych okazów.lecz i ceny są astronomiczne.
Drzewa i krzewy staram się kupować u zaprzyjażnionych prodcentów, są zdrowe i nie wysuszone.
Pozdrawiam Zenek
- Zyta

- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Ja też podążyłam zobaczyć to nowe cudo ....- byłam przekonana , ze jest czarny a to tylko z nazwy - pierwszy raz takiego iglaka widzę . jest już wyrośnięty. [[[[ nowy zakup świerk czarny ]]]] ............................................................................................................................Pozdrawiam Zyta.
- Comcia

- Od: 9 maja 2008, o 14:28
To na pewno jest tojeść rozesłana Aurea - odmiana złota ( Goldi) . Lubi miejsca cieniste i wilgotne ale u mnie rośnie nawet na słońcuKDanuta pisze:a bylina wygląda mi na Tojeść rozesłaną :o