Mam urlop, gdyby to była wiosna szalałabym w ogrodzie...,puch który pada za oknem nastraja mnie nawet optymistycznie bo piątek ma być w moim rejonie bardzo zimny, więc pierzynka na roślinkach się przyda, rano wyszłam i poprawiałam ubranka na moich azaliach

które opatuliłam na zimę, wiatr który wieje jest zimny brrr.
Basiu Dziękuję bardzo

szukam i szukam zdjęc Jalitah i nie wiem jak to się stało ale zdjęcie całego krzaczka mam tylko takie prześwietlone, kupiłam ją latem 2014 roku w doniczce, przyjechał ładny rozrośnięty krzaczek, na zimę dostaje spory kopczyk,na to gałązki jodłowe jak do tej pory odbijała i w tym roku całkiem była to ładna pannica, zdjęcie marne jak pisałam, ale kwiat bajeczny, w 2015 zamówiłam drugą, ale okazało się ze dostałam inną róże, tej jesieni domówiłam jeszcze raz zobaczymy czy aby i tym razem nie będzie pomyłki
cały krzaczek
kwiat z bliska w duecie z rozchodnikiem
Jadziu 
Caramella to taki piękny bursztynek, bardzo lubię jej kwiaty. Muzykanci u Ciebie są śliczni,kolorystyka podobna ale kształt kwiatu wydaje mi się trochę inny niż ma Mariatheresa.
Sabinko Witaj nowy Gościu

Jalitah to bardzo słuszny wybór, ładny krzaczek i bajkowe kwiaty, najlepiej służy by jej lekki cień u mnie rośnie na patelni i lubią blaknąć te jej urodziwe pąsy, drugą posadziłam na lekkim zacienieniu, będę porównywać kwiaty. Pozdrawiam i zapraszam
Wiosna
Kwiaty tej żurawki dają fajne plamy w ogrodzie