Mój kącik storczykowy :)
-
Callanthe
- 1000p

- Od: 19 mar 2013, o 17:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój kącik storczykowy :)
Co chwilę przychodzę oglądać tego drugiego co jest podobny do Phal. Magical ... Obłędny
Gdyby tylko pojawiło się keiki ja kupię od Ciebie bardzo chętnie jeśli będziesz chciała sprzedać 
Ale dziewczyny,on nie jest podobny do Magical! To jest Magical!!! 
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
Callanthe W życiu nie doczekałam się swojego basal keiki ale jeśli się pojawi chętnie Ci go ofiaruję, przypomnij się tylko 
Czy mi się tylko wydaje, czy faktycznie ten Phal. Magical ma woskowe kwiatki? 
Pozdrawiam,
Marta
Marta
Aniu bardzo ładne phalki wyhaczłaś, przepiękne kolory, takie ładne delikatne pastelowe.
Trośzkę Ci ich zazdroszczę, ale życzę powodzenia i sukcesów z nimi.
Pozdrawiam Stefanek
Mój W http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=64568" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój W http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=64568" onclick="window.open(this.href);return false;
- arlet3

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Aniu no zmotywowałaś mnie aby odwiedzić kolejny wątek.
Cieszę się, że kwiatuszki dotarły całe i pocztowcy obeszli się z nimi łagodnie.
Tego "niby" Magical (bo fiszki nie było, ale u tego dostawcy spotykałam i MM i Philadelphię więc możliwe, że to ten) pachnie w słoneczku, tak jak już ktoś wspominał wąchaj go około południa.
Mam nadzieję, że jesteś zadowolona i długo się będziesz cieszyć kwiatkami.
Cieszę się, że kwiatuszki dotarły całe i pocztowcy obeszli się z nimi łagodnie.
Tego "niby" Magical (bo fiszki nie było, ale u tego dostawcy spotykałam i MM i Philadelphię więc możliwe, że to ten) pachnie w słoneczku, tak jak już ktoś wspominał wąchaj go około południa.
Mam nadzieję, że jesteś zadowolona i długo się będziesz cieszyć kwiatkami.
- Dufin

Arletko dziękuję za odwiedziny! Storczyki są przepiękne, już mam chrapkę na następne, nawet upatrzyłam u Ciebie jednego
Pocztowcy o dziwo obeszli się z nimi bardzo łagodnie ale to pewnie też zasługa dobrze zapakowanej paczki przez Ciebie
Jestem bardzo zadowolona, życzyłabym każdemu takiej satysfakcji z zakupu jaką ja odczuwam. Dziękuję za gratisik! 
Aniu jestem pod wrażeniem pięknych nowości
Śliczne przyszły te storczyki
Jak one są pakowane żeby doszły w takim stanie ?
Może i ja się skuszę coś zamówić, ale obawiam się, że zanim storczyk dotrze zostanie uszkodzony i połamany
- busybees
- 100p

- Od: 21 lip 2010, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, Phal. Magical po prostu magiczny
ma taką ilość kwiatów, że aż dech zapiera brawo!!! zakup na 5 
Pozdrawiam i zapraszam
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36640" onclick="window.open(this.href);return false;
Beata.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36640" onclick="window.open(this.href);return false;
Beata.
- Dufin

Witajcie
Pokazywałam Wam niedawno mojego białasa rozgałęzionego i liczyłam, ze następne zdjęcie pokaże Wam w pełnym rozkwicie. Niestety storczyk rozwijając ostatnie z pączków zaczął zrzucać te pierwsze kwiaty
Nie wiem o co chodzi, czyżby przekwitał po miesiącu? A może ciągła zmiana miejsca mu zaszkodziła, w każdym razie zaobserwowałam takie zjawisko także u storczyków, które nie były przestawiane.. Toteż pokażę Wam jak wygląda dzisiaj. Pojawiło się więcej kwiatów, lecz efekt i tak mizerny. Liczyłam na bardziej obfite kwitnienie :/ Miłego oglądania 

Pokazywałam Wam niedawno mojego białasa rozgałęzionego i liczyłam, ze następne zdjęcie pokaże Wam w pełnym rozkwicie. Niestety storczyk rozwijając ostatnie z pączków zaczął zrzucać te pierwsze kwiaty