Ogrodowe i...nie tylko... krople pamięci cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogrodowe i...nie tylko... krople pamięci cz.2

Post »

Opowiadanie cudowne a końcówka jeszcze lepsza ;:215 ;:167 ;:196 Ja Ci powiem że kiedyś jak wyszłam ze szpitala jak mój M miał udar i taka byłam już zmęczona psychicznie że wyszłam od niego i oparłam się o parkan i podeszła do mnie młoda dziewczyna i zapytała się czy mi w czymś pomóc bo widzi ,że żle się czuję ;:180 To jest bardzo budujące ;:333
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

...tyle tu napisałyśmy, na-życzyłyśmy że inaczej nie mogło być......Baśka posłuchaj Marysi i jutro smyknij do fryzjera i nałóż jakąś farbę.....zobaczymy co rzeknie.....

Cieszę się razem z Tobą.....możesz ;:136
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Basiu...bardzo, bardzo się cieszę ;:167
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58

Post »

Widzisz Baśka jak my ich kochamy............ ja jutro mojego do szpitala odwożę ;:145 ;:306 ;:306 ;:306
henecio
200p
200p
Od: 16 lut 2012, o 13:51

Post »

Basiu, cały czas byłam przy Tobie. Byłam pewna, że będzie dobrze.
Ciocia mojego M od urodzenia bardzo słabo widziała, a na starość zupełnie nic. Po operacji oka odbierałam ją ze szpitala. Nie wiem jak sobie mnie wcześniej wyobrażała. Wtedy nie spodobałam się jej, a właściwie moje zafarbowane na rudo włosy.
Sądzę, że już rano zrobisz się na bóstwo. Może taki zrób kolor, jaki miałaś na pierwszej randce?
Mężczyżni są wyczuleni na ładne fryzury. To M mi zawsze przypomina: czesałaś się dzisiaj? kiedy idziesz ściąć? kiedy farbujesz?
ciocia Dorota
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Kontakt:

Post »

Dorotko ;:196 na pierwszej randce miałam swoje piękne jasno blond i 16-lat.Banderas widział mnie ale bardzo słabo przez ostatnie 3,4lata.Ale dla niego są najważniejsze jego własne włosy na rękach które widzi no i także wąsy, jemu to dopiero posiwiały :shock:
A ja sie nie farbuję od dawna.Raz w życiu miałam kasztana na włosach :wink:
Krysiu ;:196 nie smyknę do fryzjera, ale założę wnuczki perukę ...niebieską ;:306
Romciu ;:196 czytałam że męża masz chorego, no z kamykami w woreczku nie jest dobrze a zablokował przwód, podobno?To tez kciuki trzymam za Twego ;:215
Ewa ;:196
Bogusiu ty szalona ;:306 babo ;:196
Basiu chyba mnie trochę ukłuła zazdrość.Ty młodsza... :wink:
Barabella pisze: No a jak Cię gwałtem weźmie i przymusi do wspólnego wyjazdu na Zlot, to ja będę pierwsza, która tak palnie do niego
;:306 ten "gwałt" mnie zainteresował... :wink:
Elu ;:196
Marzę by mógł znowu isc do biblioteki, by mógł robić to co jest jego pasją ;:173 by...wreszcie nie męczył mnie scrabblami ;:303 Ma ochotę na jazde moim ;:oj skuterkiem, troche za dużo chce ;:306
No dobra starczy gadania , nogi mam namoczone idę budzić Banderasa, ostroznie co by się nie wystraszył ;:oj
:wit
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Awatar użytkownika
romix
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 paź 2010, o 21:45

Post »

ra_barbara pisze: Romciu ;:196 czytałam że ....
Spojrzałem szybko i myślałam, że to do mnie :oops: .
A dalsza część wpisu mnie trochę zmroziła.... ;:oj
ra_barbara pisze: ....męża masz chorego, ...
Ale wszystko się wyjaśniło.
RomciaW pisze:Widzisz Baśka jak my ich kochamy............ ja jutro mojego do szpitala odwożę ;:145 ;:306 ;:306 ;:306
RomciaW pisze: ;:306 ;:306 ;:306
Romcia, tam prawie sam żeński personel. ja bym się tak nie śmiał :wink: .
:wit
Więcej osiągniesz uśmiechem, niż wyrąbiesz mieczem (William Szekspir).
Pozdrawiam serdecznie, Romek. Zielono mi
henecio
200p
200p
Od: 16 lut 2012, o 13:51

Post »

ra_barbara pisze:Dorotko ;:196 na pierwszej randce miałam swoje piękne jasno blond i 16-lat.
Marzę by mógł znowu isc do biblioteki, by mógł robić to co jest jego pasją ;:173 by...wreszcie nie męczył mnie scrabblami ;:303 Ma ochotę na jazde moim ;:oj skuterkiem, troche za dużo chce ;:306 :wit
Basiu, 16 a 18 lat,które masz teraz to niewielka różnica.
Ciocia M, o której Ci pisałam przed operacją nas nie widziała. Reagowała tylko na ciemno- jasno. Po operacji w dobrym oświetleniu czytała, a miała wówczas 85 lat.
Twój Antonio też będzie czytał ;:108 . Niech też sobie kupi swój skuterek, swój duży telewizor i swój komputer z dużym monitorem i co tam jeszcze chce. Niech chłop odżyje, a nie wiecznie siedzi na Twojej łasce ;:215 . Powiedziałam co wiedziałam .
;:196
ciocia Dorota
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Je z dem :wit .Fajne wiadomości po kontroli, operacja się udała super ;:138 wszystko przylega jak trzeba, nic sie nie odkleja.Fajnie :heja .Banderasisko wzruszył się do łez po wyjściu z gabinetu.Ja też :uszy Nareszcie widzi krawężniki nie spada i nie każe iść mi przodem....
dobrze jest :tan
Dorotko nie ma mowy o nowym skterku ;:185 , tego mogę mu pożyczyć się "karnąć"(śląskie -przejechać) TV duży 32c. stoi na wsi.
A chciał by jeszcze po górach pochodzić i to jestem w stanie mu zapewnić ;:108
Romku-Romciu ;:168 jak ja się cieszę że tu u mnie zabrałeś głos.Pisz czasem, co myślisz o naszych plotach, wiesz tak z męskiego punktu siedzenia...a miało być widzenia.Podobał Ci się bukiet w męskich :wink: ramionach :?:
Basiu oj kusisz mnie tym "gwałtem"...kuuusisz ;:306 ;:306

Obrazek Obrazek
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Basiu tak się ciesze ;:138 ,że wiesci od Ciebie takie pozytywne ;:4 Zostajecie jeszcze w szufladzie czy wracacie na wichurke :?:
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dortko Kat dziękuję ;:4 mam mnóstwo zajęc jeszcze tu w szufladzie, jeszcze z M 2 kontrole w marcu no i moje łydki, stopy rechabilituję, a i w mieszkaniu muszę pokończyć kosmetykę...nie wiem czy na święta wyjedziemy czy zostaniemy do 1-wszego na prima aprilis.... od jutra mam być babcią-opiekunką :D
Obrazek
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Teraz u Ciebie taki ładunek pozytywnej energii, ze zaglądam co chwila się podładować :) Pieknie się wam wszystko układa, a czytam, że nawet gwałty planujecie, to na tej wsi jak młoda para tuż po ślubie będziecie szaleć... sąsiedzi z szuflady będą wdzięczni, że już tam nie mieszkacie, bo ta blokowa akustyka... :;230
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10

Post »

Za to na wsi....
Piejo kury, piejo i ... biłgorajsko nuta :heja.

;:109 Jagoda
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Pati kochana tak mi się poprostowało jakoś życie.Mogę chyba rzec Szczęśliwa jestem(?) ;:33
Bo i u Eli pięknie, jak dobrze że trafiła na fajną p. psycholog ;:215 od przyszłego tyg. ida na terapię małżeńską :D Wreszcie słyszę od niej o planach jakie ma na przyszłość i Banderas szczyty chce zdobywać jakieś ;:109 .
A dziś w szufladzie...masakra ;:188 decybelami walą po uszach, ktoś wiertarką tak hałasuje że mozna się wściec, i jeszcze spółdzielnia zakłada domofony po prostu szał.Życie w szufladzie "nie smakuje i sponiewiera" ;:223
Jaguś jaka tam biłgorajsko nuta :roll: u mnie kielecko i...
Ja uwielbiam ją, Ona tu jest
i tańczy dla mnie,
bo dobrze to wie, że porwę ją,
i w sercu schowam na dnie.
Pati lubi ;:306 a ja dziś w busie byłam zmuszona sluchać tego, a najfajniejsze bo w klinice komuś telefon dzwonił też z tańczącą oną ;:222 ;:306
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Basiu, bardzo się cieszę, nawet udaję że nie słyszę tej koszmarnej piosenki....cóż życie składa się z takich dołków i pagórków i niech tak będzie tylko więcej pagórków ! Nawet przestałaś czuć ból w stopie :;230 , ale jak emocje opadną to lecz ją dalej ;:108
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”