To też jest prawda z M., lepiej niech wiedzą jak najmniej

Na pewno byłoby mi żal wyprosić z ogrodu chorowitkę.
 Na pewno byłoby mi żal wyprosić z ogrodu chorowitkę.

Dzień dobry wszystkim
 Dzień dobry wszystkim   

.
 .

Niektóre nasze zamówienia się pokrywają lub pokryją, więc może być interesująco. A niektóre róże mam z innych źródeł-jeszcze ciekawsze
 Niektóre nasze zamówienia się pokrywają lub pokryją, więc może być interesująco. A niektóre róże mam z innych źródeł-jeszcze ciekawsze  
  Wielka wyrosła, nie chorowała, kwitła zawzięcie.
 Wielka wyrosła, nie chorowała, kwitła zawzięcie.
 Witam przemiłych i cierpliwych gości
 Witam przemiłych i cierpliwych gości   
  Widzę, że zauważyłaś moją intencję. Zapraszam ?
 Widzę, że zauważyłaś moją intencję. Zapraszam ?   
  dobrze, że się do tego przygotowałam.
  dobrze, że się do tego przygotowałam. co myślisz o Claire Rennaissance? Mnie się ogromnie podoba Wielka wyrosła, nie chorowała, kwitła zawzięcie.
 jeżeli tak, to zobacz jak im u Ciebie dobrze ?
 jeżeli tak, to zobacz jak im u Ciebie dobrze ?   

Zaczynamy podsumowanie i wspomnienia ?.
Pomyślałam, że najpierw omówię te róże, które posadziłam jesienią 2011 roku i te, które dosadziłam wiosna 2012 roku.
Pozostałe moje róże już znacie.
Na jesieni 2011 posadziłam następujące róże :
Louise Odier , Souvenir de la Malmasion, Old Port, 4 x Heidi Klum, 2x Leonardo da Vinci, 2 x Poesie,
Alexandra-Princesse de Luxemborg, Cinderella - kupione w ROSEN-DIRECT

. Lubię jak róże mają ładne imiona, ktore można wypowiedzieć i zapamiętać. Martwi mnie tylko brak zapachu.
 . Lubię jak róże mają ładne imiona, ktore można wypowiedzieć i zapamiętać. Martwi mnie tylko brak zapachu.

Warto było, bo to piękna róża.
  Warto było, bo to piękna róża. 

Jest jeszcze niewielka, ale planuję zrobić w przyszłum roku (ze wspomożeniem innych bardzo pachnacych róż) zrobić tych konfitur conajmniej 3 słoiki.
  Jest jeszcze niewielka, ale planuję zrobić w przyszłum roku (ze wspomożeniem innych bardzo pachnacych róż) zrobić tych konfitur conajmniej 3 słoiki.