Witam Was,
Ewciu-majowa,
masz rację kwiatek, który ścięłam jest już rozwinięty na maxa. Ciekawa jestem gdzie posadzisz zamówione różyczki. Masz jeszcze dużo czasu na przemeblowania rabatowe.
Justynko,
ona nie jest taka niziutka, ma około 50 cm.
Magda,
do końca sezonu jeszcze nie jedna zdobędzie Twoje serduszko ?.
Heidi i Pashminkę bardzo je polubiłam. Wstawię zaraz Polays Royal ? Biały Eden.
Purple Eden , ma w tej chwili małą przerwę w kwitnieniu, wypuścił 4 grube łodygi i już ma pączusie.
Musimy poczekać na zdjęcia.
Beatko,
powzdychaj, o tej porze roku wszystkie róże są najpiękniejsze w naszych ogrodach.
Asiu2,
ja też po każdych odwiedzinach w innych watkach wzdycham i zapisuję, jednak do kupienia
jest jeszcze daleka droga. Nie bądź taka, zaglądaj ?
Moniczko,
u mnie też się zdarzyły nie udane pąki , jeden na Pashminie i kilka na Red Leonardo da Vinci. Podoba mi się ta róża, szczególnie jak słonko jej zagląda w środeczek kwiatka.
Aga,
różanka jest ziemska jak najbardziej ?.

Czasami zdjęcia nie wychwytują niedoskonałości.
Dla mnie ważne jest, że moja różanka może się podobać.
Gosiu-Margo,
byłam u Ciebie i popatrzyłam na rabatki, ja bym tam nie jedną różyczkę jeszcze wsadziła. Podglądaj u mnie zapraszam.
Małgosiu,
dziękuje za dzieńdoberek , ślicznie Ci kwitnie, a to dopiero jej pierwszy roczek po przesadzaniu. W koperku jest najpiękniejsza.
Lemeczko,
tak, warto było czekać na nią. Lubię tą różyczkę, ona kojarzy się z historią tego forum.
Ewciu-gajowa, buziaki
Renatko,
nie można, ale kupisz ja w szkółce francuskiej, jak Cię interesuje więcej, to na pw.
Agnieszko,
nie sądzę, żeby Pashminki było aż tak dużo w naszych ogrodach. Alexandra świetnie pasuje do Twojego ogrodu.
Alutka,
mam inne zdanie, zobacz czy mam pozbyć się Piano, tylko dlatego, że słonko mi przypaliło jej kwiaty i listeczki. Kwiaty Pashminki nie rośną pionowo, woda z nich wycieka. Zdjęcia, które wstawiłam są po burzach jakie przeszły.
Aniu,
zawsze czekamy na pierwsze kwity nowych różyczek. Tym razem jakoś wyjątkowo czas mi się dłużył, ale to pewnie i za sprawą zimnej wiosny.
Zrobiłam masę zdjęć, bo to takie przyjemne. Zaraz wstawię kilka.
Gosiu,
Florentiny ja nie zamawiałam. Za link dziękuję, piękna jest ta ciemna róża, nazwy jeszcze nie opanowałam.
Aga13,
Pashminka jest urocza, i nie dziwię się, że masz ochotę na drugi egzemplarz z Francji.
Obecany
Polais Royal - Biały Eden

zaczął już kwitnąć na pięterku
Pierre de Ronsard czyli Eden Rose 88

również kwiaty na pięterku
Hansestadt Rostock

lubię ją
Benjamin Britten

wyjatkowy kolorek
Lady of Magginch

to kolejne bardzo ładne kwiaty, a ona dalej jest niziutka, czy ona mi kiedyś urośnie?
Ogólnie