Aszka zakupiłam już parę róż u Ćwika ,i też nie narzekam ...
Masz rację z dzieleniem zakupów ,wybiera się super...,ale gdy wszystkie te zamówienia nadchodzą ,to już prawdziwy ból głowy...

Problem gdzie sadzić dotyka mnie już od dwóch lat...i mimo stwierdzenia braku miejsca wciąż kupuję...,ale już nie z takim rozmachem...trochę stopuję...najwyżej jedna lub dwie różyce i to wszystko...a to co do donic to nie liczę...
Podobnie jak u Ciebie,mogę liczyć tylko na siebie...szpadel i inne akcesoria ogrodowe ,to już prawie mój atrybut...
Ewka Balerina zaniepokoiła mnie ,gdy ujrzałam na jej łodydze guza...wycięłam wszystko,wysmarowałam Tribiotikiem ,i kontynuowała kwitnienie...ale co będzie dalej ,to znak zapytania...

Kiście rzeczywiście ma wielkie ...przypominają kwaitostany wielkiego floksa...szkoda tylko ,że nie pachną ...
Hella jest stosunkowo młodą różą,niewiele można o niej poczytać,ale te recenzje dostępne ,są dosyć przychylne...
Eluś dobrze ,że skusiłaś się na
doktorka,piękny burgund... i zapach,a i zdrowie mu dopisuje...cóż więcej trzeba...

Kobeę posiałam ,jej przydatność do siania się kończyła...Będę rozdawać...już wykiełkowała...
Krysiu pasja i kolekcjonerstwo...nie sądziłam ,że mnie tak wciągnie...Najpierw były książki ,a teraz internet...uwielbiam to...

Dzięki...
Izka Giardina jest piękna różą,moje koleżanki zza miedzy zakupiły...

tam będę ją podziwiać na żywo...

Kup doktorka ...
Dorotko Hella piękna ,ale nie dla mnie...

Jak dobrze ,że możesz myśleć jeszcze o kolejnych zakupach...
A...zapomniałabym mam tu taką niezłą stronkę o różach...
http://www.wychcross.co.uk/section.php/ ... ling-roses
to jeszcze
Marie Dermar Geschwinda , Noisette