Ogród Danusi
- Tacca
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród Danusi
Oster przechodź , kiedy przyjdzie Ci ochota. Goście zawsze mile widziani.
Teresko u mnie straty w roślinkach niewielkie , figę trzymałam na ogrodzie pod kaprurem, myślałam że zamarzła ale zaczęła wypuszczać młode gałązki, róże mają się znakomicie. chyba zamarzł miłorząb , ale miałam dwa , jeden ma się dobrze , a jeden nijak.
. Poza tym jutro mam ślub córki, więc jest zamieszanie, w samochodzie padła pompa i nie możemy znaleźć w Szczecinie mechanika . Ogólnie jest do bani.
Może ktoś mógł by polecić warsztat , pompa do opla zafira.
Teresko u mnie straty w roślinkach niewielkie , figę trzymałam na ogrodzie pod kaprurem, myślałam że zamarzła ale zaczęła wypuszczać młode gałązki, róże mają się znakomicie. chyba zamarzł miłorząb , ale miałam dwa , jeden ma się dobrze , a jeden nijak.
. Poza tym jutro mam ślub córki, więc jest zamieszanie, w samochodzie padła pompa i nie możemy znaleźć w Szczecinie mechanika . Ogólnie jest do bani.
Może ktoś mógł by polecić warsztat , pompa do opla zafira.
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Przykro mi że samochód się zepsuł ,może ktoś pomoże bo ja mieszkam za daleko i nie znam u Was mechaników .Dla córci wszystkiego najlepszego Tobie i wszystkim gościom miłej zabawy i dużo
Pozdrawiam 

- Beatrice
- Od: 24 maja 2009, o 21:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Danusiu tu sprawdz
72-006 Mierzyn; Długa 23e
91 483 49 20
72-006 Mierzyn; Długa 23e
91 483 49 20
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Mój szczypiorek czosnkowy gdzieś wcięło, w ogóle nie wzeszedł.
- Tacca
- Kontakt:
Beatricze dzięki za podpowiedź , ma pytanie znasz ten warsztat , robiłaś tam coś albo Twoi znajomi?
Małgosiu u mnie wyszły ale gdzie nie gdzie i są maleńkie , nie wiem czy w tym sezonie doczekam się żeby podjeść , na razie korzystam ze szczypiorku ze starej cebuli.
Małgosiu u mnie wyszły ale gdzie nie gdzie i są maleńkie , nie wiem czy w tym sezonie doczekam się żeby podjeść , na razie korzystam ze szczypiorku ze starej cebuli.
- oster
- 1000p
- Od: 9 mar 2011, o 15:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Danusiu, samochód zrobiony? Sama wiem, jak trudno znaleźć dobrego mechanika. Człowiek nie może znać się na wszystkim, więc zdany jest niestety na fachowość i uczciwość innych. W moim Atosiku miałam problem prawdopodobnie z rozrusznikiem. Stanąłam na środku ulicy i koniec. Nawet nie drgnął.
Zdałam się na przypadkowy warsztat, bo znajomego nie było w zasięgu. Rozrusznik zrobił, a jakże, ale samochód gaśnie za każdym razem kiedy hamuję
Reklamowałam, ale facet powiedział, że nieprawidłowo jeżdżę
Kurcze, redukcja biegów to redukcja biegów. Tym autkiem jeżdżę cztery lata i do tej pory się nie buntował na moją niewłaściwą jazdę. Muszę jednak oddać go znajomemu do zrobienia.
Daj znać, czy na ten warsztat można liczyć.

Zdałam się na przypadkowy warsztat, bo znajomego nie było w zasięgu. Rozrusznik zrobił, a jakże, ale samochód gaśnie za każdym razem kiedy hamuję

Kurcze, redukcja biegów to redukcja biegów. Tym autkiem jeżdżę cztery lata i do tej pory się nie buntował na moją niewłaściwą jazdę. Muszę jednak oddać go znajomemu do zrobienia.
Daj znać, czy na ten warsztat można liczyć.
- Tacca
- Kontakt:
Tereniu samochód samochód u mechanika w Mierzynie naprawa koszmarnie droga , mam tylko nadzieję że firma solidna. Obdzwoniliśmy mnóstwo warsztatów i tylko trzy naprawiają te pompy.
W poniedziałek albo wtorek odbieramy , zobaczymy jaki będzie efekt.
W poniedziałek albo wtorek odbieramy , zobaczymy jaki będzie efekt.
- oster
- 1000p
- Od: 9 mar 2011, o 15:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Danusiu, gdzie jesteś? Zdjęcia widzę sprzed miesiąca? Mam nadzieję, żeś zdrowa
Może jakieś świeże zdjątka z ogródka?
Pozdrawiam serdecznie

Pozdrawiam serdecznie
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Danusiu ja też czekam na zdjęcia .Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka 

- Tacca
- Kontakt:
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
O, Danusia się pojawiła
A cóż to za fajna czerwona miotełka
Wyglada trochę jak taka do czyszczenia butelek 

A cóż to za fajna czerwona miotełka

- Tacca
- Kontakt:
Witaj Wandziu
Ta miotełka to kuflik Calistemon mój tegoroczny nabytek, jest śliczny , ale na zimę muszę go przenieść do domu. Nie wiem jak to przetrwa, bo warunki mam bardzo ciepłe i malo widne, już zastanawiam się czy by nie kupić żarówki do doświetlania roślin , bo mam jeszcze oliwke, fige ilaura do przechowania.
Ta miotełka to kuflik Calistemon mój tegoroczny nabytek, jest śliczny , ale na zimę muszę go przenieść do domu. Nie wiem jak to przetrwa, bo warunki mam bardzo ciepłe i malo widne, już zastanawiam się czy by nie kupić żarówki do doświetlania roślin , bo mam jeszcze oliwke, fige ilaura do przechowania.