Zapraszam Jadzia1 /cz.1/
Jestem już giguś jestem kochana ,dziękuję Ci ,że zaś się pytasz jest to bardzo miłe 
*saga *dziękuje za odwiedzinki
i podanie nazwy kwiatka ,dla mnie on zawsze będzie kwiatkiem Tereski .
*giguś * kochanie jeśli chcesz to jesienią z chęcią Ci wyślę cebulki ,one bardzo szybko się rozrastają
jeśli chcesz do daj znaka i adres ,będę bardzo zadowolona jak będę mogła się nim podzielić
*Krzysiu* serdecznie witam i dziękuję za odwiedziny, co do pieczenia to ja na prawdę bardzo lubię ,to mi sprawia wielką przyjemność .Dziś machnęłam 5 szt,szkoda ,że tak daleko mieszkasz bo chętnie bym Cię poczęstowała
*Gabrysiu * teraz tak szybko wszystko się zmienia , że czasami nie zauważamy ,że coś nam kwitnie dziękuję ,że byłaś u mnie
*Tessko * ładne kwiatki bo wszystkie Tereski są fajne i ładne ;:84
*Danusiu * kochanie dziękuję jeszcze raz za odpowiedź i odwiedziny
* Koteczku* jesień to też fajna pora roku ,zobaczysz będzie fajnie ,dużo liści do grabienia i sprzątanie w ogrodzie ;:6
*lisko * kochanie na prawdę nie znam
ja nazywam kwiaty swoimi nazwami ,bo łaciny i tak nie zapamiętam
,a poza tym jak już pisałam jak komuś mówię o danym kwiatku to zawsze myślę o tej osobie od której go dostałam .Popatrz ile razy dziś był wymieniany kwiatek Tereski
ja za każdym razem myślałam o niej
Tak samo jest z przepisami
kulinarnymi .Dziś na przykład piekłam rogaliki Darii która jest obecnie w Anglii Serdecznie dziękuję za odwiedziny
*Bogusiu * to do roboty kochana ,jutro rano pieczesz ciacho,ja też obcinam te przekwitłe
*Ewuniu * zawsze jest mi miło Ciebie gościć wpadaj kiedy tylko masz ochotę
Pozdrawiam Wszystkich i na koniec mój dziwak w jednej donicy żółty i różowy U mnie nazywa się kwiatek Pana Donka (starszy pan bardzo sympatyczny )

Pozdrawiam serdecznie i życzę dobrej i spokojnej nocki

*saga *dziękuje za odwiedzinki
*giguś * kochanie jeśli chcesz to jesienią z chęcią Ci wyślę cebulki ,one bardzo szybko się rozrastają
*Krzysiu* serdecznie witam i dziękuję za odwiedziny, co do pieczenia to ja na prawdę bardzo lubię ,to mi sprawia wielką przyjemność .Dziś machnęłam 5 szt,szkoda ,że tak daleko mieszkasz bo chętnie bym Cię poczęstowała
*Gabrysiu * teraz tak szybko wszystko się zmienia , że czasami nie zauważamy ,że coś nam kwitnie dziękuję ,że byłaś u mnie
*Tessko * ładne kwiatki bo wszystkie Tereski są fajne i ładne ;:84
*Danusiu * kochanie dziękuję jeszcze raz za odpowiedź i odwiedziny
* Koteczku* jesień to też fajna pora roku ,zobaczysz będzie fajnie ,dużo liści do grabienia i sprzątanie w ogrodzie ;:6
*lisko * kochanie na prawdę nie znam
kulinarnymi .Dziś na przykład piekłam rogaliki Darii która jest obecnie w Anglii Serdecznie dziękuję za odwiedziny
*Bogusiu * to do roboty kochana ,jutro rano pieczesz ciacho,ja też obcinam te przekwitłe
*Ewuniu * zawsze jest mi miło Ciebie gościć wpadaj kiedy tylko masz ochotę
Pozdrawiam Wszystkich i na koniec mój dziwak w jednej donicy żółty i różowy U mnie nazywa się kwiatek Pana Donka (starszy pan bardzo sympatyczny )

Pozdrawiam serdecznie i życzę dobrej i spokojnej nocki

Witaj Jadziu, ale nam narobiłaś ochoty na te rogaliki, chyba jutro będziemy robić, po tygodniu diety wszyscy jesteśmy wygłodniali. Duże buziaki od Szefowej!!!

Mój wąteczek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witajcie
kochani
Goście
Goście pojechali zrobiło się cicho
Ciasto prawie zjedli
z czego bardzo się cieszę
*Krzysiu * może kiedyś będziesz gdzieś w okolicy ,to serdecznie zapraszam
*Halinko * napisz jak Ci wyszło
Ja wczoraj szalałam upiekłam 5 ciast a dziś prawie nie ma
*Joasiu *dziękuje kochanie za odwiedziny
czytałam u Ciebie co sie Wam przytrafiło
dobrze ,że już po wszystkim
Ja także całuję całą Wasza sympatyczną rodzinkę z Szefową na czele 
*Martuniu * dziękuję ,że wpadłaś do mnie
Ciągle kwitnie

Spacerek z pieskami

Moje królewiczki

Dopiero się zaczynają ,proszę się częstować

Mój zagonek ogórasów

Miłego oglądania
Goście pojechali zrobiło się cicho
*Krzysiu * może kiedyś będziesz gdzieś w okolicy ,to serdecznie zapraszam
*Halinko * napisz jak Ci wyszło
*Joasiu *dziękuje kochanie za odwiedziny
dobrze ,że już po wszystkim

*Martuniu * dziękuję ,że wpadłaś do mnie
Ciągle kwitnie

Spacerek z pieskami

Moje królewiczki

Dopiero się zaczynają ,proszę się częstować

Mój zagonek ogórasów

Miłego oglądania
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj Jadziuniu kochana. Slicznie wyglądasz i Twoje piesiaki. Kochanie oczywiście ,że będę wdzieczna za cebulki i bardzo chce tylko napisz kiedy je wsadzic do ziemi bo ja we wrzesniu wybywam i nie bedzie mnie przez 2 miechy. Kochana moje dziwaki są różnokolorowe zobacz u mnie jak chcesz to nasiona pozbieram. Buziaki dla Ciebie i ciesze się, że wróciłas do nas po krótkiej przerwie gościowej

Budleja zaduję, że to Summer Beauty - taką właśnie chcę... a jeśli nie to może Nike?
Powiedz mi Jadziu co to jest takie żółte małe kwiatuszki - cudo ! i Ile tam jest roślinek
mniam malinki
Powiedz mi Jadziu co to jest takie żółte małe kwiatuszki - cudo ! i Ile tam jest roślinek
mniam malinki
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
*Lisko* kochana niestety nie wiem ja mówię na niego moje słoneczko bo jest taki żółty
Budleje mam 3 to jedna z nich, choruje jeszcze na żółtą ,mój Zbyszek już siedzi na allegro i szuka żółtej więc myślę ,że nie długo będę szczęśliwą posiadaczka
*Jadzieńko* dziękuję za odwiedziny ,spacer z pieskami jest zawsze udany
zapraszam jutro na faworki
*Piotrusiu* ja nie wiem u mnie to Warszawianka bo przyjechała z Warszawy ,ale liska odpowiedziała za mnie
*giguś * bardzo sie cieszę ,że chcesz ode mnie kwiatka Tereski .Kochanie sadzi się je na wiosnę
więc jak chcesz to mogę Ci wysłać jesienią lub wiosną
Pozdrawiam Cię serdecznie
Budleje mam 3 to jedna z nich, choruje jeszcze na żółtą ,mój Zbyszek już siedzi na allegro i szuka żółtej więc myślę ,że nie długo będę szczęśliwą posiadaczka
*Jadzieńko* dziękuję za odwiedziny ,spacer z pieskami jest zawsze udany
*Piotrusiu* ja nie wiem u mnie to Warszawianka bo przyjechała z Warszawy ,ale liska odpowiedziała za mnie
*giguś * bardzo sie cieszę ,że chcesz ode mnie kwiatka Tereski .Kochanie sadzi się je na wiosnę
więc jak chcesz to mogę Ci wysłać jesienią lub wiosną
Pozdrawiam Cię serdecznie

Jadziu melduje się wieczorową porą cobyś nie myślała że mnie niema.Jestem a co się ze mną działo u mnie jest wytłumaczenie zerknij a bedziesz wiedziała wszystko.Jutro wpadam z rana na kawusie i faworki bardzo je lubie jak chrupią.
Pozdrawiam cieplusio Tamara
Pozdrawiam cieplusio Tamara
"Ogródek raczkującej tamusi" - zapraszam.