Zapraszam Jadzia1 /cz.1/

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
saaga
500p
500p
Od: 8 sie 2008, o 21:24
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kwiatki Tereski to Galtonia candicans, po polsku galtonia biała. Roślina cebulowa, bardzo łatwa w hodowli i niewymagająca :)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jadziuniu kochanie, gdzie sie podziałas???//, jak juz po gościach??/ napisz coś.
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Jestem już giguś jestem kochana ,dziękuję Ci ,że zaś się pytasz jest to bardzo miłe Obrazek
*saga *dziękuje za odwiedzinki :lol: i podanie nazwy kwiatka ,dla mnie on zawsze będzie kwiatkiem Tereski . :)
*giguś * kochanie jeśli chcesz to jesienią z chęcią Ci wyślę cebulki ,one bardzo szybko się rozrastają :lol: jeśli chcesz do daj znaka i adres ,będę bardzo zadowolona jak będę mogła się nim podzielić :lol:
*Krzysiu* serdecznie witam i dziękuję za odwiedziny, co do pieczenia to ja na prawdę bardzo lubię ,to mi sprawia wielką przyjemność .Dziś machnęłam 5 szt,szkoda ,że tak daleko mieszkasz bo chętnie bym Cię poczęstowała
;:33
*Gabrysiu * teraz tak szybko wszystko się zmienia , że czasami nie zauważamy ,że coś nam kwitnie dziękuję ,że byłaś u mnie
*Tessko * ładne kwiatki bo wszystkie Tereski są fajne i ładne ;:84
*Danusiu * kochanie dziękuję jeszcze raz za odpowiedź i odwiedziny ;:79
* Koteczku* jesień to też fajna pora roku ,zobaczysz będzie fajnie ,dużo liści do grabienia i sprzątanie w ogrodzie ;:6
*lisko * kochanie na prawdę nie znam :oops: ja nazywam kwiaty swoimi nazwami ,bo łaciny i tak nie zapamiętam :( ,a poza tym jak już pisałam jak komuś mówię o danym kwiatku to zawsze myślę o tej osobie od której go dostałam .Popatrz ile razy dziś był wymieniany kwiatek Tereski :lol: ja za każdym razem myślałam o niej :lol: Tak samo jest z przepisami
kulinarnymi .Dziś na przykład piekłam rogaliki Darii która jest obecnie w Anglii Serdecznie dziękuję za odwiedziny
*Bogusiu * to do roboty kochana ,jutro rano pieczesz ciacho,ja też obcinam te przekwitłe
*Ewuniu * zawsze jest mi miło Ciebie gościć wpadaj kiedy tylko masz ochotę

Pozdrawiam Wszystkich i na koniec mój dziwak w jednej donicy żółty i różowy U mnie nazywa się kwiatek Pana Donka (starszy pan bardzo sympatyczny )

Obrazek

Pozdrawiam serdecznie i życzę dobrej i spokojnej nocki

Obrazek
Awatar użytkownika
marta c
200p
200p
Od: 7 cze 2008, o 01:37

Post »

Witaj Jadziu wpadlam do ciebie w odwiedzinki :wink: .kwiatek Tereski bardzo mi sie podoba,lubie takie biale i delikatne roslinki.
Awatar użytkownika
zygmaasia
100p
100p
Od: 7 lip 2008, o 19:05
Kontakt:

Post »

Witaj Jadziu, ale nam narobiłaś ochoty na te rogaliki, chyba jutro będziemy robić, po tygodniu diety wszyscy jesteśmy wygłodniali. Duże buziaki od Szefowej!!! :D :D :D :D :D
Mój wąteczek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jadziu zaraz się zabieram za jabłecznik z Twojego przepisu,musiałam dzisiaj już zrobić 20 i parę słoików ogórków kiszonych,bo takie u nas preferuje się najbardziej.jutro nie będę miała czasu więc muszę dzisiaj,chociaż wolałabym poleniuchować przy komputerze. :cry: :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

O dziękuję Jadziu ja też żałuję że tak daleko mieszkam bo specjały chętnie bym popróbował :lol: :lol: :lol: Ale zadowolę się tymi smakowitymi zdjęciami :lol: :lol: :wink:
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie :lol: kochani :lol: Goście :lol:
Goście pojechali zrobiło się cicho :( Ciasto prawie zjedli :lol: z czego bardzo się cieszę :)
*Krzysiu * może kiedyś będziesz gdzieś w okolicy ,to serdecznie zapraszam :lol:
*Halinko * napisz jak Ci wyszło :lol: Ja wczoraj szalałam upiekłam 5 ciast a dziś prawie nie ma
*Joasiu *dziękuje kochanie za odwiedziny :lol: czytałam u Ciebie co sie Wam przytrafiło :(
dobrze ,że już po wszystkim :lol: Ja także całuję całą Wasza sympatyczną rodzinkę z Szefową na czele Obrazek
*Martuniu * dziękuję ,że wpadłaś do mnie :lol:

Ciągle kwitnie :lol:

Obrazek

Spacerek z pieskami

Obrazek

Moje królewiczki

Obrazek

Obrazek

Dopiero się zaczynają ,proszę się częstować

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mój zagonek ogórasów

Obrazek

Miłego oglądania
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

witaj Jadziuniu kochana. Slicznie wyglądasz i Twoje piesiaki. Kochanie oczywiście ,że będę wdzieczna za cebulki i bardzo chce tylko napisz kiedy je wsadzic do ziemi bo ja we wrzesniu wybywam i nie bedzie mnie przez 2 miechy. Kochana moje dziwaki są różnokolorowe zobacz u mnie jak chcesz to nasiona pozbieram. Buziaki dla Ciebie i ciesze się, że wróciłas do nas po krótkiej przerwie gościowejObrazek
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
x-p-k
Konto usunięte na prośbę.
Od: 3 sie 2008, o 00:13

Post »

Przepiękna budlejka, jaka to odmiana?
Awatar użytkownika
Wisienka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 9 lis 2006, o 11:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ale masz dużo kwiecia, Jadwiniu!
Mieczyki przepiękne!
Ja też mam taki kwiat jak Ty kwiat Tereski ... Ech .... :(
Widzę, że spacer bardzo udany.
A ciacha jak zwykle smaczne ! :D
Buziaczki!
Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Budleja zaduję, że to Summer Beauty - taką właśnie chcę... a jeśli nie to może Nike?

Powiedz mi Jadziu co to jest takie żółte małe kwiatuszki - cudo ! i Ile tam jest roślinek :)

mniam malinki :)
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

*Lisko* kochana niestety nie wiem ja mówię na niego moje słoneczko bo jest taki żółty :lol: :lol:
Budleje mam 3 to jedna z nich, choruje jeszcze na żółtą ,mój Zbyszek już siedzi na allegro i szuka żółtej więc myślę ,że nie długo będę szczęśliwą posiadaczka
*Jadzieńko* dziękuję za odwiedziny ,spacer z pieskami jest zawsze udany :lol: zapraszam jutro na faworki :lol:
*Piotrusiu* ja nie wiem u mnie to Warszawianka bo przyjechała z Warszawy ,ale liska odpowiedziała za mnie :lol:
*giguś * bardzo sie cieszę ,że chcesz ode mnie kwiatka Tereski .Kochanie sadzi się je na wiosnę
więc jak chcesz to mogę Ci wysłać jesienią lub wiosną :lol:
Pozdrawiam Cię serdecznieObrazek
Awatar użytkownika
tamusia
100p
100p
Od: 21 lip 2008, o 09:38

Post »

Jadziu melduje się wieczorową porą cobyś nie myślała że mnie niema.Jestem a co się ze mną działo u mnie jest wytłumaczenie zerknij a bedziesz wiedziała wszystko.Jutro wpadam z rana na kawusie i faworki bardzo je lubie jak chrupią. :lol:
Pozdrawiam cieplusio Tamara
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tamarko faworki oczywiście chrupią ,kawa będzie troszeczkę później bo rano muszę wyprawić córcie która ,jutru jedzie na tydzień do domu :lol: :lol:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”