W.o... Psach 5cz. (2008.05-2008.10)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jakbym mojego brudasa widziała na tej ścianie... ;:191
Soniu, Kefir rozwalił mnie totalnie, ten to dopiero ma pomysły :;230 pisałaś o tym że lubi maskotki, im mniejsze tym lepsze...coś w tym jest, Kenzo też ma kilka takich ukochanych (czyt. wymemłanych :lol: ) pluszaków, jego ulubieńcem jest Prosiaczek (ten od Kubusia Puchatka) z Mc Donalda :lol: większym to zawsze oczka/noski wyrywa :twisted: a maleńkie to całe ładuje do pyska i wszędzie moze zabrać ze sobą niepostrzeżenie ;:183
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p
Od: 21 maja 2007, o 00:50

Post »

Nalewka wiedziałam, że będziecie się z niego nabijać ;:191
DankaWS do błyszczyków ma słabość, kiedyś moja siostra kupiła sobie nowy i się nim chwaliła, zostawiła na ławie i nagle myk i błyszczyk w pysku kefira, zdobycz odebrałam, ale siostra mnie nie posłuchała i zostawiła na wierzchu, a rano jak szukała to kazałam jej poszukać w ogródku i był, ale cały pogryziony ;:198
DorkaWD Pandzisko rewelacja ;:215 a co do Kefira to zapewniam, że kawał z niego chłopa :;230
anoli tak, szczególnie jak pani rano z łóżka się wykula ;:183
Haniafrania takie spanie na ścianie uwielbiała moja bernardynka ;:225
Jeanne Kefir delikatnie obchodzi się z maskotkami, żadnej nie zniszczył, no nie licząc tego, że taka zabawka jest cała omemłana ;:155 a jak tylko zobaczy torebkę na kanapie czy fotelu to zaraz przy niej ma wartę, ale zagląda do niej dopiero jak ja wychodzę z pomieszczenia ;:175 a Kenzo to przyjemnego przyjaciela sobie znalazł ;:226
Awatar użytkownika
jadzia123
200p
200p
Od: 27 sie 2008, o 12:16
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Przeczytałam sporo Waszych postów, znalazłam w nich dużo własnych doświadczeń. Gdy na moich rękach odszedł nasz kundelek - już nigdy nie będzie psa w naszym domu!!! - nigdy więcej tego bólu ... po trzech miesiącach wlazłam niby przypadkiem na ogłoszenia w internecie i już po trzech godzinach umówiłam się z właścicielem miotu, skąd wyszliśmy z synem z biało-czarną kulką - pieskiem foksterierkiem ( bez " papierów"). Sąsiad jak pierwszy raz go zobaczył, to stwierdził, że foksteriery to " dożarte " psy i " zobaczymy jak da nam w kość". Faktycznie szczeniak był jak skorek, cały czas w ruchu. Ale udało nam się, jest fantastyczny, wierny i posłuszny. Tylko nie mam odwagi spuszczać go ze smyczy na spacerach, boję się, że za czymś poleci i szukaj wiatru w polu! W domu niczego nie zniszczył, ale przez kilka pierwszych miesięcy trzeba było zabezpieczać roślinki doniczkowe, buty itp. Na ogrodzie omija roślinki nie licząc oczywiście " podlewania" ale to w końcu natura! a roślin jest sporo, więc jak się TO rozłoży - nic złego się nie dzieje. Pewnie, że w oczach osób postronnych pies jest rozpieszczony wylegując się na kanapie albo fotelach albo wskakując bez zaproszenia na kolana, ale to NAM nie wadzi a właściwie to wynika z przekonania, że go nie zmienimy (a może to dla nas potrzeba bliskości małego stworzenia, która jest nam bardzo potrzebna). Zabawek w domu jakby stado wnuków było, zawsze na przywitanie przynosi nam jedną z nich w pysku. Moja mama jest już po osiemdziesiątce, właściwie to o nią najbardziej się bałam w pierwszych dniach pobytu Miśka w domu, ale teraz widzę, jak bardzo się lubią i jak dobrze to na mamę wpływa, zwłaszcza gdy nas nie ma w domu. Ale sie rozpisałam, w sumie pierwszy raz w tym wątku :oops:
A teraz zdjęcie - niecenzuralne - wiem, ale na codzień tak nie jest - prawie :wink: dużo zapachowych listów od Miśka dla Waszych piesków ( to te wąchanka spacerowe nazywam psimi listami :twisted: Jadzia123 Obrazek
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p
Od: 21 maja 2007, o 00:50

Post »

Witaj Jadziu :wit Twojemu Miśkowi sympatycznie patrzy z pyska ;:333 a zdjęcie rozbawiło mnie do łez, a Twoja Mama przy takim uroczym piesku o wiele sympatyczniej spędza czas niż miałaby być sama ;:225
Awatar użytkownika
jadzia123
200p
200p
Od: 27 sie 2008, o 12:16

Post »

Soniu, machamy do Ciebie: Misiek dorwał sie do miski, nawet między stopami mamy Obrazek
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

O rany :roll: :lol:
Jaki zabawny i Kefir i Misiek ... :D
Świetni są ...
Moja Reda również mam wymemłana maskotkę a właściwie już jej wierzchnią tkaninę ,którą nosi po mieszkaniu lub układa na niej swoją śnupę...
Najchętniej wyrzuciłabym to szmacisko ale ...jest taka przywiązana do niej,ze nie dostrzega innych maskotek,milszych dla oka domowników .
No to niech ma jeszcze .... :D
Jednak najbardziej 'kocha" to...

Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p

Post »

Jadziu, Misiek superowy, i jaki pomysłowy chłopak z niego :lol: również jestem zdania że Twojej Mamie taki przyjaciel na pewno umila czas :wink:
KaRo, Reda jest śliczna, a pies brudny to pies szczęśliwy przecież :wink:
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
panda7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lis 2006, o 12:33

Post »

Haha... niezłe "ziółko" z Miśka :lol:
Ta fotka na której siedzi przy stole popijając herbatkę jest absolutnie REWELACYJNA! Na konkurs jakiś wyślij a wygrana murowana ;-)
echhh... mam słabość do takich urwisów ;-)

Haniu
, Twój Franek ma cudownego zwierza w domu! Dziecko + pies = zgrany duet :lol:
U Was na spodzie choinki brak ozdób a u Nas w tym roku to chyba wcale nie będzie choinki bo wszędobylska Malwa zaraz by się z nią rozprawiła a o młodej Pandzie już nie wspomnę :twisted:
Dzoluś, ma piękną sierść, niczym jedwab wygląda :wink: Pewnie sporo czasu poświęcasz na pielęgnację (?)

Oooo i Reda się pokazała ;-) Kochana psina! Miałam okazję poznać ją osobiście - cudowne usposobienie.

Myzianko dla Wszystkich czworonogów!
Awatar użytkownika
Haniafrania
50p
50p
Od: 1 paź 2008, o 18:05

Post »

Darka moje dziecko mialo pol roczku jak zobaczylo pierwszy raz choinke powiem tobie szczerze ze mielismy straszne obawy zeby czasami nie zciagnal calej choinki na siebie Zaczelismy od tego ze wlaczylismy koledy misiek wniosli 3 metrowe drzewko maly byl od samego poczatku do samego konca ubierania choinki przy nas ucierpiala wtedy jedna babeczka :)Kup Malwie takie styropianowe ozdoby na dol choinki i pozwol jej wieszac zobaczysz jak bedzie sie cieszyla :)
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Od: 18 paź 2008, o 07:13
Kontakt:

Post »

Pozwólcie że i ja pochwalę się moimi pociechami. Oprócz prześlicznego kotka-Klary mam jeszcze pieska do pilnowania. Wabi się Killi. Niedawno do tej kumplującej się elity dołączył jeszcze jeden psiak, a właściwie szczeniak. Jest to malutki yorkuś o imieniu Molly- z racji tego,że to dziewczynka. Poniżej zamieszczam jej zdjęcie. ObrazekCzyż nie jest śliczna?... A to mój kotek Obrazek Drugiego pieska na razie nie zamieszczam. Więcej zdjęć w poniedziałek. Trudno, musicie poczekać...
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Piekne obie dziewczyny, ta mała yorka jest słodka :wink:
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p

Post »

Jejku ale pięknoty :wink: słodziutki szczeniaczek i śliczna kotka, a jak smacznie sobie śpią...czekamy z niecierpliwością na fotki trzeciego podopiecznego :lol:

Mizianka i głaski dla forumkowych pieszczochów :wink:
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

Ciekawa jestem trzeciego mieszkańca. Szczeniaczek cudny, a i koteczka urocza :D
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
deissy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sie 2008, o 17:28

Post »

To ja tez sie pochwale moimi pupilkami na pierwszych trzech moja Kessy z moim koteczkiem na nastepnym Deissy Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek A tu synek Deissy Obrazek Obrazek A tu moja Kessy w papilotkach po kapieli Obrazek Ina koniec śpiaca Fiona teraz jest juz wieksza nie mam aktualnego zdjecia Obrazek
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Wszystkie piekne :wink:
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”