Dla pocieszenia dodam, że kolekcja którą masz jest piękna, a rośliny zdrowe i zadbane
Mała kolekcja Renaty
- dorotakol
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 maja 2009, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
W pełni Cię rozumiem i też często jest mi głupio
Dla pocieszenia dodam, że kolekcja którą masz jest piękna, a rośliny zdrowe i zadbane

Pozdrawiam Dorota!
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
- Storczykowa

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Renatko trzymam kciuki za wszystkie nowe storczyki. Niech się dobrze u Ciebie aklimatyzują.
Zazdroszczę Ci miejsca na akwarium, bo u mnie mowy nie ma o wstawieniu takiego gdziekolwiek.
Będę sekundowac Twoim roślinkom.
Twój Mini Mark ma liść podobnie uszkodzony jak jeden z moich. Ale obydwa maja juz po 2 nowe liście, więc i u Ciebie tak będzie
Zazdroszczę Ci miejsca na akwarium, bo u mnie mowy nie ma o wstawieniu takiego gdziekolwiek.
Będę sekundowac Twoim roślinkom.
Twój Mini Mark ma liść podobnie uszkodzony jak jeden z moich. Ale obydwa maja juz po 2 nowe liście, więc i u Ciebie tak będzie
- madzik

- Od: 27 gru 2007, o 09:12
Renatko - zapachu Zygopetalum zazdroszczę szczerze
Nie udało mi się niestety uratować mojego, kupionego praktycznie bez zdrowych korzeni, a ponownie nie kupię, bo...jest za duży
Nie miałabym już go gdzie upchnąć - już i tak mam wielkin problem z rozmieszczeniem tych, które wróciły z wakacji na balkonie (a tam wciąż jeszcze parę stoi... ).
Nie udało mi się niestety uratować mojego, kupionego praktycznie bez zdrowych korzeni, a ponownie nie kupię, bo...jest za duży
-
bogumila
- 1000p

- Od: 17 cze 2008, o 19:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Renatko pięknie Ci kwitną , moje zygopetalum też miało tylko dwa kwiatki ale za to jak pięknie pachniały
.
Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Moje linki
- Storczykowa

- renata75
- 1000p

- Od: 5 kwie 2008, o 16:10
Madziu, Bogusiu żeczywiście zygopetalum pięknie pachnie, a rozmiary też ma spore, dlatego wywiozłam je do pracy, bo w domu mnie już denerwowało, długo stało i nie kwitło.
Sylki3 życzę Ci aby twoje zygopetalum szybciutko zakwitło.
Justynko na czwartej fotce to Oncidium ornithorhynchum bardzo wdzięczne, chętnie kwitnie i pięknie pachnie, polecam.
Dusiu, zygopetalum pachnie i to bardzo intensywnie
:P
Pozdrawiam :P
Sylki3 życzę Ci aby twoje zygopetalum szybciutko zakwitło.
Justynko na czwartej fotce to Oncidium ornithorhynchum bardzo wdzięczne, chętnie kwitnie i pięknie pachnie, polecam.
Dusiu, zygopetalum pachnie i to bardzo intensywnie
:P
Pozdrawiam :P
- Storczykowa

Niech Ci zdrowo rośnie i wypuszcza więcej pędzików