Hosta foto rok 2008
Teraz czas na perły.Tak sobie upatrzyłem dwie hosty ale ona dużo talarków kosztują.To Archangel Gabriel lub Gabriel oraz Snake Eyes ze stajni Foxfire.Chyba trzeba zacisnąć pasa.
Tomaszu- oczywiście nie zapominam o hurcie
Wszak ma powstać "Hosta-Park". 10 km ode mnie znajduje sie JuraPark z największymi figurami dinozaurów (Splec Kujawski) więc T.rex-y, Jurassic Park czy też Blue Mammoth byłyby niezłym uzupełnieniem
Tomaszu- oczywiście nie zapominam o hurcie

Wszak ma powstać "Hosta-Park". 10 km ode mnie znajduje sie JuraPark z największymi figurami dinozaurów (Splec Kujawski) więc T.rex-y, Jurassic Park czy też Blue Mammoth byłyby niezłym uzupełnieniem

Był czas, że Oko Węża śniło mi się po nocach... ale ona prawie nie do zdobyciaTombeat pisze:Teraz czas na perły.Tak sobie upatrzyłem dwie hosty ale ona dużo talarków kosztują.To Archangel Gabriel lub Gabriel oraz Snake Eyes ze stajni Foxfire.Chyba trzeba zacisnąć pasa.
Tomaszu- oczywiście nie zapominam o hurcie![]()
Wszak ma powstać "Hosta-Park". 10 km ode mnie znajduje się JuraPark z największymi figurami dinozaurów (Splec Kujawski) więc T.rex-y, Jurassic Park czy też Blue Mammoth byłyby niezłym uzupełnieniem

Beata