Mój ogródek "dwie ciutki za domem"- JSZFRED
- markussch01
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lis 2007, o 22:40
Witaj miło mi jest gościć Ciebie u mnie
Twój ogródek w jesiennych barwach mnie oczarował... coś pięknego...
I wiele ciekawych roślinek u Ciebie można spotkać
A ta lawenda z funkią... cudo... ja szukam odmiany właśnie ciemno-fioletowej lawendy ale ciężko spotkać...
No i gigantyczna cesarska korona też oczywiście wspaniała
Twój ogródek w jesiennych barwach mnie oczarował... coś pięknego...
I wiele ciekawych roślinek u Ciebie można spotkać
No i gigantyczna cesarska korona też oczywiście wspaniała
- JSZFRED

- Od: 1 lut 2008, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Irenko,
Dzięki za pochwały, nie mogę mięć większego to stram się aby na tym małym skrawku było wiele różnorodnych roślin, tyle piekności jest w tych sklepach, a ja jestem słaba kobietka na roslinki, część roślin mocno ścinam na wiosnę, aby sie nie rozrastały za bardzo, zawsze jakaś roslina po zimie wypada więc jest z czego uzupełniac luki a i przy okazji zmienia się co roku ogródek, a i skubnąć tez cos lubię w ogródku,
Pozdrawiam cieplutko
Dzięki za pochwały, nie mogę mięć większego to stram się aby na tym małym skrawku było wiele różnorodnych roślin, tyle piekności jest w tych sklepach, a ja jestem słaba kobietka na roslinki, część roślin mocno ścinam na wiosnę, aby sie nie rozrastały za bardzo, zawsze jakaś roslina po zimie wypada więc jest z czego uzupełniac luki a i przy okazji zmienia się co roku ogródek, a i skubnąć tez cos lubię w ogródku,
Pozdrawiam cieplutko
- JLG

- Od: 15 mar 2009, o 17:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jakie piękne widoki !!! Wszystko rośnie Ci jak na drożdżach. Bardzo spodobała mi się nowo zakupiona azalia o żółtych kwiatach i masz klonik palmolistny (na który juz niestety nie mam u siebie miejsca
) Bardzo podobają mi się Twoje kompozycje, więc czasem będę się wzorowała na Tobie. Czytałam u KaRo, że z perukowcami są problemy i często chorują na grzybowe przypadłości - ale i tak są piękne. Szkoda, że ta powierzchnia u mnie taka mała... Ale Twój przykład jasno pokazuje, że nawet na niewielkiej powierzchni można wyczarować piękny ogród.