Ala,dzięki,to takie bardzo naturalne leśne choinki,malutkie szyszeczki są ze świerków z mojego ogrodu,pozdrawiam

Bożena,czy szopkę też sama robisz?,pozdrawiam

Gosiu,miło,że się podobają naturalne choinki,fajnie by było ,żebym chociaż 5 szt zrobiła,dzisiaj już trzecią skończę ,bardzo dużo można zrobić samemu pięknych rzeczy,jak skończę choinki zacznę robić skrzaty ,to dopiero urokliwe ozdoby,pozdrawiam

Irenko,gdybyś była bliżej mnie to nauczyłabym cię robić takie cudeńka ,miałabyś zajęcie na długie zimowe wieczory

Dorota,cieszę się ,że podobają się moje wieczorowe prace,wszystkie składniki można znaleźć w ogrodzie i w lesie,a potem to tylko trochę czasu i chęci,a że ja nie umiem inaczej odpoczywać ,więc zawsze coś robię miłego dla mnie,pozdrawiam

Marysiu,już mam prawie trzy sztuki choinek ,zaraz zabieram się za skrzaty,ja jutro znowu muszę wyjechać z domu,myślę ,że w Boże Narodzenie będzie śnieg i nasze ogrody i otoczenie nas zauroczy,pozdrawiam i buziaczki

Ewelinko,każdy takie choinki zrobi ,no może tutaj liczy się pomysł,a ponieważ mam fantazję to różne rzeczy wymyślam .dziękuję za miłe słowa i pięknych snów życzę

Bożena ,można tyle pięknych rzeczy zrobić samemu ,więc namawiam do pracy,pozdrawiam