Sezon twórczy u kochammmkwiaty

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Sezon twórczy u kochammmkwiaty

Post »

Nie lubię kredytów i to strasznie i staram się nie mieć długów ale czasem najzwyczajniej w świecie się nie da :|
Awatar użytkownika
Kochammmkwiaty
1000p
1000p
Od: 25 maja 2012, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Pewne rzeczy można ominąć - ale dom czy mieszkanie jak ktoś nie ma to nie bardzo :roll:
Takie czasy co zrobić :wit :wit
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dokładnie ;:173
Awatar użytkownika
asma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 wrz 2011, o 12:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Akcja kopczykowanie??
Awatar użytkownika
Kochammmkwiaty
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Asiu nie - padał deszcz i było mokro - mam nadzieję, że jutro będzie okazja :wit :wit
Awatar użytkownika
klarysa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 mar 2011, o 17:29

Post »

Aga, dobrze ze wykorzystujesz czas z pożytkiem dla siebie ;:215
Coś dla ducha ;:108 .
Cieszę się razem z tobą z wieści kominowych ;:168 .
A pieniądze, cóż nigdy ich w domu nie ma ;:185
Najważniejsze, że jest skąd ;:108 ;:196
Awatar użytkownika
asma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

U nas też mokro ,ale ka się cieszę bo podlało ostatnie nasadzenia:)Sorki ;:131
Awatar użytkownika
UlaL
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2013, o 23:30

Post »

Witam i ja
U nas też mokro, szaro i smutno na świecie, ale odwiedziny w wątkach powodują że się o tym zapomina
Pozdrawia, Ula
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

:wit Ja mam ogrzewanie gazowe, więc rura musiała być. Firma, która zakładała mi ogrzewanie wymagała decyzji kominiarzy. Inaczej nie chcieli robić. Ta forma u Ciebie od tego powinna zacząć. Samowola. Mogło się bardzo źle skończyć. Ale jest na dobrej drodze.
Jestem zachwycona Twoim ogrodem i pomysłami. Fajny masz teren, te skarpy obsadzone i obramowania kamienne - super. A skąd masz tyle kamieni? Bardzo mi się u Ciebie podoba.
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
asma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj :wit
Temat rury zamknięty?Już masz cieplutko?Może jakieś spotkanko ?
Różyczki okopczykowałaś i zabrałaś sie za warzywniak?
Ja jeszcze chcę się dostać do kompostownika i wybrać ile się da ,podsypać rh i inne rabatki,ale zzzzimno i trudny dostep mnie zniechęca.
Mieliśmy jeszcze w tym roku położyc kostkę na taras ,ale...ciągle brak na to czasu...musi poczekać do wiosny.Może jeszcze zima odpuści??
Pozdrawiam Agnieszko :wit
fiołaski się przyjęły?
Awatar użytkownika
Kochammmkwiaty
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Witajcie wszyscy cieplutko.
Troszkę miałam mało czasu ostatnio i FO leżało odłogiem :(
Sprawy kominowe zakończone - ciepłe kaloryfery i woda jest pozostało tylko sprawne wycyrklowanie - co idzie ciężko ;:173
Pozostał mi jeszcze telefon do firmy która robiła nam instalacje, moj M. przeszedł tyle stresó i straty czasu, że nie zostawie tak tego.
Emocje już mi opadły - celowo poczekałam aż będzie po aby podejść do tego na spokojnie, jutro z rana zbędzie w firmie więc powiem właściielowi niezależnie co o tym sądzi swoje krótkie zdanie.
Sprawa załatwienia tego z kierownikiem sklepu skończyła się na tym, że winę zwalają na innych, Ci pozostali na tych innych.
Nikt odpowiedzialności nie chce ponieść.
A serwisant, który ustawiła piec powiedział, że jeszcze jeden telefon i będzie nas nagrywał ;:306 i pójdzie na policje ;:306
Oprócz tego otrzymaliśmy protokół zdawczy, w którym jest szereg punktów nie wykonanych, natomiast w samej instrukcji pieca napisane jest wyraźnie o opinii kominiarskiej....ale....ważne, że jest ciepełko i miejmy nadzieję, wszystko skończone (chociaż wczoraj zaczęło ciec z jednej rurki).

Ale zaskoczyła zima - dużo śniegu :D dzisiaj już troszkę topnieje ale wczoraj dużo sypało. Przesyłam fotki :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

cdn...
Awatar użytkownika
Ignis05
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 gru 2009, o 14:08

Post »

Agnieszko :) najważniejsze, że macie już ciepło. ;:138
Użeranie się z firmą to już Wasz wybór. Nie wiem, czy to cokolwiek da i może szkoda nerwów.
Może gdzieś do ochrony konsumentów spróbować ?
U mnie też sporo śniegu i już nawet wczoraj padło na mnie odśnieżanie. :twisted:
Twoje śnieżne widoczki bardzo romantyczne i gdyby nie to umęczenie codziennymi zmaganiami z zalegającym na dojazdach śniegiem byłoby całkiem miło.
Miłego dnia :wit
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś cieszę się że jesteś ;:196
Właśnie wczoraj myślałam o waszym kominowym problemie i weszłam nawet do ciebie aby sprawdzić czy aby nie przegapiłam jakiś wieści.
Dobrze że macie ciepło a sprawy z "oartacką" firmą bym tak nie zostawiła. Walczcie o swoje ;:333
Pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
Kochammmkwiaty
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Aguś - dziękuję za wsparcie i bycie, najchętniej chciałabym to zostawić, ale uważam, że powinnam chociaż wyrazić swoje niezadowolenie z tego, że nikt nas nie przeprosił- nie awanturować się ani nie jątrzyć, ale chociaż wyrazić swoje zdanie włąścicielowi, który jest odpowiedzialny za całą nie małą firmę. W całej sprawie uczestniczyło ok 5 osób a nikt nawet kierowniczka salonu nie powiedziała słowa przepraszam, nikt nie pomógł jak trzeba było odpalić drugi raz piec nie z naszej winy bo nie działał przez tydzień...ach....przykro , że ludzie tacy są , ale warto chociaż sygnalizować i mówić aby ktoś nie myślał, że to na porządku dziennym ;:168

Krysiunie użerać się nie będziemy tylko powiem , że bardzo mi przykro , że nie usłyszłam słowa przepraszam a swoje dam w eter co by nikt inny przypadkiem nie zjadł tyle nerwów co my :?
Widoczki przepiękne - mój kochany - zapatrzył się w maszynę do odgarniania śniegu ;:306 chce przechytrzyć odśnieżanie - ciekawe czy dokona zakupu i postawi na swoim . Ale długość wjazdu jest dwa a nawet trzy razy dłuższa niż u Ciebie także odśnieżać jest co
:wit :wit . Ale pamiętam i czasy kiedy sama musiałam liczyć na siebie w odśnieżaniu jak mieszkałam sama z córką chociaż muskuły mi urosły ;:211 Krysiu - nie okryłam jeszcze swoich róż - na razie je hartuje - chciałam je okryć na weekend - ale słyszę , że znów do plusów temperatura będzie szła- ale chyba to już ostatni dzwonek. Miłego wieczoru ;:168

Asiu ;:167 ;:167 róże jeszcze czekają hartują się, ale weekend to już chyba na nie czas. Chciałam poczekać do pierwszych przymrozków aby tak szybko nie okrywać bo wiadomo pogoda dostaje bzika.
Warzywniak wzorowo przekopany przeze mnie łącznie z końskimi kupami i dużą ilością wapna.
Pozostały mi tylko te róże no i trawnik wapnowanie. Asiu spotkanie z chęcią - temat pieca już zamknięty, samochody się pasują - nie wieżę w przesądy itp - ale od miesiąca trwa zła passa jak nie piec to samochód , jak nie mój to P. i tak wkoło Macieju. Był spokój a teraz co tydzień to nowe wydarzenia - życie...ale ostatnio sporo tego ;:185 Na maila umówimy się już szczgółowo co i jak . Z chęcią wypadłam bym do Gdyni na jakąś kawkę i ciacho. Fioły rosną :)

Tosiu zostań na dłużej :) ;:167 kamienie kupione ale po okazyjnej cenie. Ogród młody ale tworzy się ...jeszcze sporo pracy. Co do firmy to ech....szkoda gadać ważne, że jest ciepło w tyłek. Cóż w życiu nie raz trafiamy na ....ili..... Tosiu dziękuję za miłe słowa i Twoją obecność na wątku :)

Ula witaj kochana to prawda od czego jest FO - to dzięki Wam sama mam motywacje do wielu rzeczy które robię ;:167

Justynko piec się zakończył - zaczęły się samochodu psuć ;:306 ;:306 ;:306 ale już przyjmuje to z dystansem i uśmiechem bo nie da rady inaczej. Książkę o różach przeczytałam - myślę , że Ci się spodoba, może przyszły tydzień jakieś spotkanko :) ;:167 ?

-- 27 lis 2013, o 20:52 --

I jeszcze przepiękne wydarzenie koncert Kasi Groniec - było fantastycznie

Obrazek
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

:wit :heja :heja Uszy do góry, jutro już 114 dzionków do wiosny!!!! :tan :tan
U mnie śniegu niet! Mrozik ok. 3 st. Może być ;:131 ;:108
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”