Jadziu zawsze marzyłam o większym oczku i wreszcie je mam i to przy kąciku wypoczynkowym ,Jaga pokazywała fontannę na solar więc taką kupiłam wczoraj dokupiłam kilka roślin wodnych i obsadziłam drugą stronę oczka jutro zrobię zdjęcie jak teraz wygląda.Bardzo się cieszę że Ci się podoba i do mnie zaglądasz Iwonko żabek jeszcze w oczku nie ma ale za to może polować na koniki polne bo ich mam strasznie dużo w tym roku ,a jak się mają Twoje kociaczki?
Myślałam że jeż się od nas wyprowadził ale on nadal jest przyłapałam go jak pędził na tych swoich małych nóżkach do mojego ogrodu
Aniu tak mi przykro z powodu Twojej nogi Mariolu ja nie mogę usiedzieć bezczynnie nawet jak byłam w trakcie choroby bardzo słaba to chociaż trochę z sekatorem musiałam po ogrodzie pochodzić Ewuś dziękuję za pochwały oczka Stasiu mnie to już bociek nic nie przyniesie teraz czekam na wnuki Jadziu ja do Ciebie też chętnie zaglądam choć nie zawsze się wpisuję a tu pszczółka przyłapana na zapylaniu
moja malwa z nasionek
gracha też bardzo mi się ten kolor malwy podoba i zbiorę z niej nasionka jak się uda becia123 cieszę się że mnie odwiedziłaś Marysiu wyślę Ci PW perdii dziękuję
Dziś w iglaku na moim podwórku czekała na mnie niespodzianka okociła się kotka i ma 4 młode a;le mnie te koty lubią