Swidośliwa to inaczej amelanchier ,ja mam odmiane kanadyjską

Jest krzewem,ale widziałam prowadzone na drzewko

Zrób sobie nalewkę z czerwonego muchomora i smaruj bolące miejsca.Pół słoika posiekanego grzybka,guru302 pisze:Witam Was Dziewczyny , bardzo bym prosiła o pomoc w podaniu maści ziołowej na silne bóle barku i przedramienia aż po łokieć cały czas ? Czy macie może podobne problemy i jak z tym walczyćie ? Ból pojawił się bez przyczyny . Będę wdzięczna za wszelkie porady .
Jeśli masz małego grzybka, to jasne,ze słoik mały.Próbowałem po kilku dniach. Działanie przeciwbólowe szybkie,guru302 pisze:Mirzam bardzo dziękuję . I mam jeszcze pytanie jakiej pojemności słoik i jak długo trzymać , żeby to można było użyć ?
Miałam tak w tam tym roku. U mnie przyczyną było zapalenie wiązadeł stawowych leczył mnie zielarz ale głownie pomogła witamina B12 najpierw 3x1 - pierwszy tydz, później 2x1 - 2 tydz, i po 1x1 do ustąpienia przyczyny. Witamina ta ma działanie przeciwzapalne również w bólu korzonków. ja męczyłam się z bólem około miesiąca a drugi się leczyłam żadne lekarstwo konwencjonalne nie pomagało.guru302 pisze:Witam Was Dziewczyny , bardzo bym prosiła o pomoc w podaniu maści ziołowej na silne bóle barku i przedramienia aż po łokieć cały czas ? Czy macie może podobne problemy i jak z tym walczyćie ? Ból pojawił się bez przyczyny . Będę wdzięczna za wszelkie porady .