Puszkinie są rzeczywiście cudne
Mój kawałek na ziemi
- anym
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój kawałek na ziemi
Kasiu witaj
ale fotka z dzięciołem wymiata 
- katharos
- 1000p

- Od: 4 sie 2012, o 12:16
Dziecioła wypatrzyłam przez okno, poleciałam po aparat i zrobiłam zdjęcie , chciałam zrobić wyraźniejsze bo okno jeszcze na święta nie myte i otwarłam je ...ale zwiał.
Do znajomego się muszę wybrać to nacykam dzięciołowi fotek...bo nie uwierzycie w elewacji robaków szuka
No bo jak siądzie na ścianie i zastuka no to słyszy pusty odgłos...sobie pewnie myśli że jak pusto to są robaki i dawaj ...dziur mu juz narobił że 
Do znajomego się muszę wybrać to nacykam dzięciołowi fotek...bo nie uwierzycie w elewacji robaków szuka
- doromichu

- Od: 12 mar 2011, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pieknie wiosennie i nawet korona cesarska juz kwitnie-sliczna 
- jola1313

- Od: 21 sty 2012, o 14:41
Wiosna aż bucha kolorami
.Trudno coś wyróżnić.Piękne wszystko 
- baasik

- Od: 29 sie 2013, o 16:23
Ale śliczny dzięcioł 
pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
- nemezja

- Od: 18 kwie 2007, o 10:59
Kasiu piękne zdjęcia i zbliżenia na roślinki. Kolorowa wiosna u Ciebie. Carska korona
. Moje 5 cebul, które tak pięknie kwitły zaginęły. Po prostu nie wzeszły w tym roku. Oj szkoda.
- katharos
- 1000p

- katharos
- 1000p

Tiarelle i żurawki

Ostatnie narcyzy,szczępaty tulipanek rozkwitł ostatni, dąbrówka w koncu zakwitła i katalpa pokazuje listki, teraz czekam na listki na paulowniach.Rodgersja kasztanowcolistna w końcu zaszczyciła mnie listkiem co mnie cieszy najbardziej chyba...marzy mi się taka olbrzymia kępa, ale w tym tępie...zobaczymy ile wypuści liści do jesieni.

No i ten na moje niebo znowu wlata ...

Ostatnie narcyzy,szczępaty tulipanek rozkwitł ostatni, dąbrówka w koncu zakwitła i katalpa pokazuje listki, teraz czekam na listki na paulowniach.Rodgersja kasztanowcolistna w końcu zaszczyciła mnie listkiem co mnie cieszy najbardziej chyba...marzy mi się taka olbrzymia kępa, ale w tym tępie...zobaczymy ile wypuści liści do jesieni.

No i ten na moje niebo znowu wlata ...

- katharos
- 1000p

Dziękuję Dorotko
Coś pusto u mnie ostatnio...wszyscy wybyli do ogródków
Ja też spacerowałam...
Naradka i stokrotki

NN...znaczy wiedziałam tylko ciągle mi ucieka. Pąk maku, jestem go bardzo ciekawa, kupiłam go rok temu ale nie kwitł, ma być biało różowy....zobaczymy.Pierwiosnek i polne, znaczy trawnikowe stokrotki

Złotokap znowu jak w ubiegłym roku jest obsypany pąkami...jeszcze kilka dni i naprawdę zacznie kapać złotem

I takie tam

Coś pusto u mnie ostatnio...wszyscy wybyli do ogródków
Ja też spacerowałam...
Naradka i stokrotki

NN...znaczy wiedziałam tylko ciągle mi ucieka. Pąk maku, jestem go bardzo ciekawa, kupiłam go rok temu ale nie kwitł, ma być biało różowy....zobaczymy.Pierwiosnek i polne, znaczy trawnikowe stokrotki

Złotokap znowu jak w ubiegłym roku jest obsypany pąkami...jeszcze kilka dni i naprawdę zacznie kapać złotem

I takie tam

- doromichu

- Od: 12 mar 2011, o 18:41
Kasiu pieknie u Ciebie i tyle uli ,bedzie owocow 
- oxalis
- 1000p

- Od: 24 mar 2012, o 00:47
Śliczne zdjęcia Kasiu
.
Maku to i ja jestem ciekawa. Chodzi za mną i chodzi...może gdzieś dopadnę sadzonkę, bo wysiewać mi się już nie chce, zresztą nawet miejsca nie mam
. Tym bardziej że ostatnio motyw maku zdominował wszystkie moje domowe ozdóbki
, w sensie oklejania serwetkami...
Maku to i ja jestem ciekawa. Chodzi za mną i chodzi...może gdzieś dopadnę sadzonkę, bo wysiewać mi się już nie chce, zresztą nawet miejsca nie mam
- katharos
- 1000p

Dorotko i Kasiu
Kasia serwetki...znaczy decupage , jej ja chyba ze dwa lata nic nie zrobiłam, medium do pęknięc mi chyba się wyterminowało z ważności.
Jak będę miała czas to zerknę na te twoje makowe robótki...też mam kilka rzeczy makiem ozdobione ale wiecej słonecznikiem.
A mak prawdziwy jak się tylko rozwinie to oczywiście pokarzę
Kasia serwetki...znaczy decupage , jej ja chyba ze dwa lata nic nie zrobiłam, medium do pęknięc mi chyba się wyterminowało z ważności.
Jak będę miała czas to zerknę na te twoje makowe robótki...też mam kilka rzeczy makiem ozdobione ale wiecej słonecznikiem.
A mak prawdziwy jak się tylko rozwinie to oczywiście pokarzę

[/url]