Majka
Ja to juz tylko siedzę cicho, oglądam, przecieram oczy ze zdziwienia, ze takie rzeczy to nie tylko w erze....
Pashmina piękniasta sporo jej na forum....
Czy rzeczywiście ona taka niziutka?
Maju
Wszyscy z niecierpliwością czekali aż pokażesz swoje piękności I jak zwykle same piękne widoczki
Heidi i Pashmina zdobyły do końca moje serducho
Czy mogę prosić o zdjęcia Purple i White Eden?
Marjorie Marshall cudowna, ale to samo muszę napisać o wszystkich pokazanych różach. Aleksandra do zakochania, moja nawet w połowie nie jest tak ładna, ale to świeżak, może się rozkręci. Pashmina rozwala mnie ilość kwiatów, kolor, jest po prostu doskonała. Idę sobie powzdychać.
Przepiękna ta Twoja Pompon Flowers Circus Moja dzisiaj otwarła dwa pąki i również mi się bardzo podobają. Wcześniejsze zerwałam, bo nie były zbyt udane.
Majeczko, jeśli już śpisz, to mam dla Ciebie u siebie coś na dzieńdoberek - "nostalgiczną" galerię
Ależ pięknie napisałaś o Pashminie na poprzedniej stronie!
No i Pompona będą mieć wszyscy jak Edenkę albo jak Mambę ;) Przeurocza róża.
Alexandra Princesse de Luxemborg jest cudownym bladziochem. W sam raz do mojej kolekcji. Dziękuję Ci za piękne zdjęcia.
Pashmina jest bardzo piękna, ale jej nie kocham i nie będę się za nią uganiać Za to z przyjemnością obejrzę zdjęcia, bo to naprawdę wyjątkowa róża.
Zaczynam kombinować, gdzie posadzę róże, które zamówiłam u Sipa i Petrovica Bladawce oczywiście.
Pashima, piękna, ale też jej nie kupię, bo ma kształt filiżanki. U mnie wszystkie różyczki o tym kształcie poszły wczoraj pod sekator, bo po deszczach i ostrym słońcu wyglądały okropnie i szpeciły całą różankę.