Pozdrawiam
Ogród Renaty
- Arkadius121
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Renaty
Ale kolory,wyjątkowe i przepiękne odmiany kwiatów,tulipany bajeczne jak cały Twój ogród z którego wyjść się nie chce
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Mandragora

- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Renatko, tulipany bajeczne
Ciekawe, czy gunnera będzie faktycznie tak olbrzymia, jak podpowiadają zdjęcia z googla 
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witaj Renatko, piękne tulipanki, moje dopiero zaczynają kwitnąć 
Wczoraj koszenie trawy i też nie obyło się bez problemów z obrzeżem. Muszę pomyśleć nad czymś innym.
Miłej niedzieli życzę i
Wczoraj koszenie trawy i też nie obyło się bez problemów z obrzeżem. Muszę pomyśleć nad czymś innym.
Miłej niedzieli życzę i
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Witaj Renatko
Ale masz piękne te tulipanki wszystkie
Miłej niedzieli
Ale masz piękne te tulipanki wszystkie
Miłej niedzieli
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Renatko piękne odmiany tulipanów, jak ja lubię te kwiaty. Biskupi ze strzępiastymi płatkami dla mnie najciekawszy.
Renatko zauważyłam,że tulipany w tym roku pięknie wyrosły. W ubieglym roku były chyba mniej dorodne.Też mam taki ze strzępiastymi płatkami. Miłego wieczoru!
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- misia53

- Od: 3 paź 2011, o 00:32
Renatko sliczniutkie kolorki tulipanków 
Mój ogród - moje marzenie
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
- zielonajagoda

- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Renatko, piękna kolekcja tulipanów, szkoda że już niedługo przyjdzie nam się z nimi pożegnać, ale zakwitną inne kwiaty
Gunnerę olbrzymią miałam i nie mam, roślina dekoracyjna, wody trzeba duuużo lać, u mnie stała mała beczka 45l (ukryta za płotkiem), tylko dla niej. Pięknie mi rosła, przezimowała, niestety były u nas przymrozki 28-29 maja, z gunnery nic nie zostało
, tyle starania na nic, drugiego podejścia nie robiłam. Teraz mam drugi rok Tarczownicę, co prawda przy Gunnerze wygląda jak maleństwo, ale jej liście dochodzą do 40 cm średnicy, więc nie jest źle, a w tym roku zaczyna kwitnąć, ma cztery pędy kwiatowe
, życzę powodzenia w uprawie Gunnery 
Gunnerę olbrzymią miałam i nie mam, roślina dekoracyjna, wody trzeba duuużo lać, u mnie stała mała beczka 45l (ukryta za płotkiem), tylko dla niej. Pięknie mi rosła, przezimowała, niestety były u nas przymrozki 28-29 maja, z gunnery nic nie zostało
-
ostatnia szansa

- Od: 26 lis 2009, o 18:14
Fiołki nie były fotogeniczne (nie mam aparatu a robione komórką wyszły blado bo trafiło na pochmurne dni) ale stokrotki cieszą się na 3-cio majowe święto (sąsiadka mówiła, ze mój mąż wykosił trawę spomiędzy stokrotekRenata1962 pisze:...ostatnia szansa fiołkowa łąka to musi być widokstokrotek u mnie malutko szkoda bo bardzo je lubię

Moje nowe imię Szansa 
"Są ludzie, którzy tak boją się śmierci, że rezygnują z życia."
"Są ludzie, którzy tak boją się śmierci, że rezygnują z życia."
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witaj Renatko 
Co słychac u Ciebie? Jaka pogoda ?
Dzisiaj dzień w pracy a za oknem pięne słoneczko i cieplutko aż szkoda był siedzieć i pracować. Jutro mam urlop i po południu nadają burze
Ja to mam pecha jak urlop to kiepsko z pogodą.
Pozdrawiam
Co słychac u Ciebie? Jaka pogoda ?
Dzisiaj dzień w pracy a za oknem pięne słoneczko i cieplutko aż szkoda był siedzieć i pracować. Jutro mam urlop i po południu nadają burze
Pozdrawiam
Ogród początki - zapraszam serdecznie
- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Jakie jednoroczne sobie kupiłaś?
- Renata1962
- 1000p

- Od: 24 lut 2011, o 16:44
Ewuś kupiłam smagliczki,niedośpiany ,begonie takie drobniutkie ,pelargonie i jakieś listeczki zwisające ale nie zapytałam o nazwę.
- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Wcale Ci się nie dziwię ,ja bym też chciala sadzić na zewnątrz ,bo sadzenie ogólnie jest przyjemne . 
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Renatko,tulipany króluja dzisiaj we wszystkich wątkach,piekny to widok dla oczu.Muszę dokupić białych,najbardziej rozweselaja rabaty.