Rośliny Karoliny :-)

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
mmaryla
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lut 2011, o 13:24
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Rośliny Karoliny :-)

Post »

Piekne kwiaty ma Twój kalanchoe i kliwia. Ja nie znalazlam zdjęcia mojego i nie pamiętam jaka to była jego czerwień krwista czy ceglasta ;:224
Awatar użytkownika
izabela skula
1000p
1000p
Od: 3 sie 2010, o 15:40

Post »

Karolino dzisiaj założyłam swój wątek i zapraszam cię, ale mam problem ze zrobieniem podpisu - nie wiem dlaczego nie chce przełączac?
Awatar użytkownika
Migotka
500p
500p
Od: 22 mar 2011, o 00:25
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Miałam sporo do nadrobienia w Twoim watku - na poczatek chwale eszynantusa Mona Lisa - cudowny okaz i jakże to wspaniały prezent sprawił Ci Twój mężczyzna :) ..no i nazbierało ci się kalanchoe ;:224 ;:224
Mój zielony kącik - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=48108" onclick="window.open(this.href);return false;,
Wymiana/sprzedaż - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=47934" onclick="window.open(this.href);return false;
- Joanna
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

uuuu jaka jasniutka kliwia ;:167 cudny zakup ;:108
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Awatar użytkownika
Monik27
500p
500p
Od: 23 sty 2012, o 08:55

Post »

kochana no to ja teraz wiem dlaczego myślałam że są tylko pomarańczowe ale guptasek ze mnie ;:223 :;230
Moje kwiaty doniczkowe - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=50981" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam serdecznie ;-) Monika
chika1979
200p
200p
Od: 7 gru 2011, o 13:20
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

no nie ,ty mnie do szału doprowadzisz .To kalanchoe różowe jest przecudne ;:152 .Jak tylko zobaczyłam to klawiature zaśliniłam hehe .Muszę się porozglądać za takim
Moje skromne królestwo http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=49370" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Stokrotkania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 maja 2011, o 12:50
Kontakt:

Post »

Piękna kolekcja kalanchoe ;)
Awatar użytkownika
Karolina__
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2009, o 19:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Marylko, dziękuję :) Wielka szkoda, że nie znalazłaś zdjęcia swojego kwitnącego kalanchoe a pokażesz jak wygląda teraz?
Iza widziałam, że szybko pojęłaś jak wstawić podpis w stopkę 8-)
Joasiu może poczekajmy z tym chwaleniem kilka tygodni, jeśli eszynantus przeżyje :) Bo mi tutaj dziewczyny prawie całą nadzieję odebrały :;230
Aguś dziękuję, również bardzo cieszę się z zakupu :) Szkoda tylko, że nacieszy me oko tylko przez kilka dni a później będzie wyglądała jak pozostałe kliwie... a ja będę umierać z tęsknoty za kolejnym kwitnieniem :;230
Moniko to może powiększysz swoją kolekcję, co? ;:183 Nie słuchaj męża, on nie wie co dobre ;:190
Bożenko, a Ty jakie masz kolorki kalanchoe?
Aniu dziękuję, mam nadzieję, że już się ta kolekcja nie powiększy :;230

Iwonko, melduję, że dotarły dziś do mnie Canny: La Boheme, Alaska, Pink Sunburst i Cleopatra, przynajmniej w założeniu mają być takie odmiany :wink: Jutro będą foteczki specjalnie dla Ciebie :D
No i mam jeszcze "kilka" kłączy Dalii oraz Ismenę i cebulki Tygrysówki.
Awatar użytkownika
marta_lara
500p
500p
Od: 12 mar 2012, o 22:28

Post »

Zaznaczam sobie wątek do poczytania i pooglądania, na razie pierwsza strona zwaliła mnie z nóg i nie dam rady brnąć w to dalej... ;:oj
Trzykrotka cudowna - bardzo podobają mi się kwiatuszki z fioletowymi akcentami, dalej wilczomlecze lśniące, coś na co poluję od bardzo, bardzo dawna i nadal nie posiadam ;:14 No i ta dracena u Ciebie taka wielka, u mnie malutka bo dopiero kupiona ale mam nadzieję, że dorówna kiedyś Twojej :D
Już nie mogę się doczekać jutra!!
Awatar użytkownika
izabela skula
1000p
1000p

Post »

:;230 tak szybko, przy pomocy miłych forumowiczek :;230 za diabła bym tego nie pojęła - chyba się starzeję :oops:
a kiedy się pochwalisz tygrysówkami?
Awatar użytkownika
-Iwona-
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 4 lut 2011, o 13:22

Post »

Wielkie dzięki za pamięć :D , będę kibicować. Szczególnie moim wymarzonym ulubieńcom, Pink Sunburstowi i Cleopatrze, ciekawe co Ci z nich wyrośnie. Taka niepewność też dodaje koloru w życiu a potem jest niespodzianka co mamy.
Dalie zgadzały się odmianowo, myślę, że tu nie powinnaś mieć problemów. Te kwiaty lubi mój M, mnie przeszły.
A ismena u mnie nie zakwitła i nie wiem co zrobiłam nie tak.
Awatar użytkownika
Karolina__
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2009, o 19:37

Post »

Witam serdecznie Martusiu :wit Ta 'trzykrotka' to reo i chyba obraziło się na mnie bo strasznie zmizerniało przez zimę. Chyba będę musiała mu zmienić podłoże bo doniczka ciężka jak chole... , widocznie zbite za mocno. Ja swojego białego wilczomlecza mam z Netto :) Kupiłam go jakieś 2 lata temu, kosztowały jakieś grosze.
Która masz dracenę podobną do mojej?
Izo pochwalę się jak zakwitną :wink:
Iwonko no to mnie teraz zastrzeliłaś tą ismeną :) Myślałam, że wsadzę sobie do ziemi i ona będzie bez problemu pięknie rosnąć i kwitnąć ;:224 Może poczytam o jej uprawie i wsadzę już w doniczkę. Zakupiłam jeszcze tawułkę 'Peach Blossom' i Jeżówkę 'Red Mangus'.
Awatar użytkownika
-Iwona-
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 4 lut 2011, o 13:22

Post »

Ja ismenę miałam właśnie w doniczce, może teraz spróbuję w gruncie.
:) Tawułka u mnie też nie zakwitła, muszę w tym roku ją przesadzić, może coś to da. Przyznam, że nie dbam o nią tak jak o kanny.
Ja nastawiam się głównie na pacioreczniki, bo te u mnie chętnie rosną i chętnie służę pomocą co do ich uprawy.
Karolinko ale to wcale nie oznacza, że u Ciebie nie zakwitną. Może ja nauczę się czegoś od Ciebie i wymienimy się doświadczeniem.
oksi
1000p
1000p
Od: 18 lut 2012, o 18:21

Post »

ten ruż cudowny ;:138
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=51384" onclick="window.open(this.href);return false; rosliny Oksi.
Awatar użytkownika
izabela skula
1000p
1000p

Post »

no to czekam ;:65
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”