Mój ogród - Eukomis cz.4
- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój ogród - Eukomis cz.4
Rany .. jak pięknie .. zazdroszczę trochę - bo ja spędziłam ten dzień w większości w Krakowie .. A tam nie było takich wrażeń 

- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Halinko, długie robicie sobie spacerki
Ja też uwielbiam chodzić tu i tam, tęsknie za górami, dobrze, że już ciepło to może w najbliższych dniach zaliczymy jakiś szlak z rodzinką
Miłego wieczorku
Ostatnio z lasu przytargałam troche kory, tak sobie leżała.......to sobie wziełam hihihi

Ja też uwielbiam chodzić tu i tam, tęsknie za górami, dobrze, że już ciepło to może w najbliższych dniach zaliczymy jakiś szlak z rodzinką

Miłego wieczorku

Ostatnio z lasu przytargałam troche kory, tak sobie leżała.......to sobie wziełam hihihi
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko-jaki zdrowy spacer niedzielny!Konar niebrzydki,ale może trafisz jeszcze bliżej domu.Ja czas niedzielny spędziłam na targach,potem na sadzeniu nabytków i podlewaniu(konewką) a na koniec na przygotowywaniu mieszkania dla panów malarzy.Bluszcz złocisty od Was ma się świetnie i przyrasta.
- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Witam dzisiaj odwiedziła mnie kol.z forum ewa w, było bardzo miło wypić kawkę z tak wesołą dziewczyną
Ewciu miło było Cię poznać w realu, do zobaczenia
Ewciu miło było Cię poznać w realu, do zobaczenia

- eukomis
MIRKO- rozbawiłaś mnie tym powiedzeniem, ale to prawda my ogrodowo zakręcone na wszystko patrzymy pod kątem ogrodu czy się przyda czy nie.
IZO- cały czas myśle o tym aby cię odwiedzić może coś z Ewą wymyślimy,może się uda z Rybnika pojechać pociągiem.
BERNADETKO- pewnie byłas w Krakowie na wystawie Kwiatów co?
RENIU- ja też bym sobie wzieła szyszki ,korę ,ale gorzej jest z moim M zaraz sie spyta poco ci to? no wiesz my na ogród patrzymy artystycznie a oni nie.
TOSIU- jakbym była samochodem i ja kierowcą to bym to wzieła,ale z moim M to nie taka łatwa sprawa, chyba go już znasz po co ci to lub gdzie to wsadzisz.
IZO- cały czas myśle o tym aby cię odwiedzić może coś z Ewą wymyślimy,może się uda z Rybnika pojechać pociągiem.
BERNADETKO- pewnie byłas w Krakowie na wystawie Kwiatów co?
RENIU- ja też bym sobie wzieła szyszki ,korę ,ale gorzej jest z moim M zaraz sie spyta poco ci to? no wiesz my na ogród patrzymy artystycznie a oni nie.

TOSIU- jakbym była samochodem i ja kierowcą to bym to wzieła,ale z moim M to nie taka łatwa sprawa, chyba go już znasz po co ci to lub gdzie to wsadzisz.
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Eukomis-zajrzałam do wątku rybnickiej Ewy W. i wreszcie wiem,ze wprost z balkonu schodzisz do swojego ogródku,dosłownie dwa kroki.Niebieskie koszyki tworzą klimat trochę prowansalski.
- eukomis
Ewo mam taką małą furtke zrobiną z części balustrady a schodzę po gazonach w których rosną kwiaty. Czytałam że czeka cię malowanie mieszkania, och jak ja lubie remonty a mój M nie, twierdzi ze malowanie to co 5l i tak musi być.Cieszę sie że ci bluszcz rośnie ja swojego wykopałam po prostu mi zmarzł ale i tak bym musiała go wykopać bo zabardzo zaczoł się przylepiać do tynku. Jakby nie zmarzł to bym go komuś podarowała.Miałam go około 5l. i było okej, to tej zimy zmarzł.
- Miiriam
Halinko - twój ogród to istny festiwal barw i kształtów.. szkoda tylko , że zapachu nie można poczuć on -line 

- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Halinko, piękne wszystko , miałaś burzę u siebie wczoraj?
- Miiriam
Halinko - dopiero teraz zauważyłam twoje pytanie
Byłam na targach - ale kupiłam tam tylko zioła i skalniaki . Inne rośliny kupiłam w szkółkach .. w tym samym dniu

Byłam na targach - ale kupiłam tam tylko zioła i skalniaki . Inne rośliny kupiłam w szkółkach .. w tym samym dniu

- eukomis
Ewo ani kropla deszczu nie spadła i wieczorem podlałam roślinki te co posiałam bo mi ledwo powschodziły, kleome też nie wziełaś zobacz jak wygląda wyślę ci jej zdjecie na Pw