W zeszłym roku mój Fischermans był zdrowiutki a teraz choruje.
Kosmosy -kosmicznie piękne.

Zazroszczę ci tych kolorów w ogrodzie. Drewniany taras wyszedł świetnie! Drewno jest jednak piękne, a drewniana podłoga na tarasie tworzy fajniejsze klimaty niż ceramiczna
  Zazroszczę ci tych kolorów w ogrodzie. Drewniany taras wyszedł świetnie! Drewno jest jednak piękne, a drewniana podłoga na tarasie tworzy fajniejsze klimaty niż ceramiczna 

Po prostu bajka ! Sama zaczynam od dwóch lat przygodę z ogrodem i jestem całkowitym laikiem
 Po prostu bajka ! Sama zaczynam od dwóch lat przygodę z ogrodem i jestem całkowitym laikiem   Na razie podoba mi się wszystko i sama nie wiem na co się zdecydować ! Twój jest przepiekny i chyba przekonałaś mnie do róż, które uwielbiam, ale bałam się gołych miejsc przez wiosnę ! Tarasik cudny ! Drewno w ogrodzie to jest to ! Chętnie bym sobie tam poleniuchowała
 Na razie podoba mi się wszystko i sama nie wiem na co się zdecydować ! Twój jest przepiekny i chyba przekonałaś mnie do róż, które uwielbiam, ale bałam się gołych miejsc przez wiosnę ! Tarasik cudny ! Drewno w ogrodzie to jest to ! Chętnie bym sobie tam poleniuchowała  

Czy Twoja miala pąki ciemno bordowe, czarne prawie?
 Czy Twoja miala pąki ciemno bordowe, czarne prawie?

moja wkrótce będzie
 moja wkrótce będzie  

Wcale nie jest pomarańczowa...
 Wcale nie jest pomarańczowa...