Miłego dnia!
Ogródek AGNESS cz. 8
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz. 8
Kolorowy zawrót głowy u Agnieszki !
Miłego dnia!

Miłego dnia!
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Arturku, 30 cebul lilii i Ty piszesz, że to mało
toż to ogrom, będzie u Ciebie cudnie kolorowo i pachnąco jak zakwitną
Dawidku, u mnie dopiero w pąkach, ale już dziś jutro powinien zakwitnąć
Aguś u mnie jakoś w ogóle najwięcej jest tych jasnych różowiutkich, inne kolorki są w zdecydowanej mniejszości. Jesienią będę chciała sobie dokupić innych kolorków
Małgosiu prymulki kwitną długo, wiosna jest nimi ukwiecona
U mnie najwcześniej zakwitają gruzińskie, później dołączają inne odmiany
Ogólnie można powiedzieć, że są pięknymi bukietami od marca do końca maja
Izuś dla mnie prawdziwa wiosna to wtedy, kiedy zakwitają drzewa. Uwielbiam ten widok. U mnie jest sporo drzewek owocowych i przełom kwietnia i maja czuję się jak w bajce
Prymulki też uwielbiam.....teraz mnie wzięło na omszone i na nie poluję
Ula to musisz się spieszyć, bo u mnie najbardziej kolorowo jest właśnie w maju, kiedy kwitną prymulki i tulipany
Miłeczko, gęsiówki są urocze i tak wcześnie kwitną
Renkloda najwyraźniej chce się wybronić od topora i obsypie się owocami
U mnie teraz szaleją czereśnie i brzoskwinie, pozostałe drzewa jeszcze w pąkach
Maryniu wreszcie doczekałam się kolorków, już tak na nie czekałam, bo wszędzie kolorowo a u mnie wciąż pozimowa szarość.....teraz na szczęście się to zmieniło i jest naprawdę kolorowo, aż dusza się raduje
Dawidku, u mnie dopiero w pąkach, ale już dziś jutro powinien zakwitnąć
Aguś u mnie jakoś w ogóle najwięcej jest tych jasnych różowiutkich, inne kolorki są w zdecydowanej mniejszości. Jesienią będę chciała sobie dokupić innych kolorków
Małgosiu prymulki kwitną długo, wiosna jest nimi ukwiecona
Izuś dla mnie prawdziwa wiosna to wtedy, kiedy zakwitają drzewa. Uwielbiam ten widok. U mnie jest sporo drzewek owocowych i przełom kwietnia i maja czuję się jak w bajce
Prymulki też uwielbiam.....teraz mnie wzięło na omszone i na nie poluję
Ula to musisz się spieszyć, bo u mnie najbardziej kolorowo jest właśnie w maju, kiedy kwitną prymulki i tulipany
Miłeczko, gęsiówki są urocze i tak wcześnie kwitną
Maryniu wreszcie doczekałam się kolorków, już tak na nie czekałam, bo wszędzie kolorowo a u mnie wciąż pozimowa szarość.....teraz na szczęście się to zmieniło i jest naprawdę kolorowo, aż dusza się raduje
- Mala_MI

- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:
Agnieszko
to zdjęcie jest przepiękne

to zdjęcie jest przepiękne

Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
- Jagodka

- Od: 24 sty 2011, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Aguś poświątecznie . Ślicznie dziękuję za życzenia
.
Powiedz mi , czy na fotce drugiej , to kwiaty jabłoni purpurowej , czy brzoskwini ?
Powiedz mi , czy na fotce drugiej , to kwiaty jabłoni purpurowej , czy brzoskwini ?
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- Tulipan998

- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
U mnie taka Pani na ryneczku po 2 zł za szt. sprzedawała i ostatnio po1 zł się pojawiły , piękne cebule . Była już w zeszłym roku ale tak sobie pomyślałem że mogą się kolory nie zgadzać... , sąsiadka się skusiła i wszystkie się zgadzałyAGNESS pisze:Arturku, 30 cebul lilii i Ty piszesz, że to małotoż to ogrom, będzie u Ciebie cudnie kolorowo i pachnąco jak zakwitną
![]()
Ale widziałem, że Ty bardziej zaszalałaś
Oj będzie co podziwiać
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
-
x-d-a
Agnieszko, najbardziej podoba mi się nie to ,co "w trawie piszczy", ale to, co pięknie śpiewa dużo wyżej i bliżej nieba - kwitnące drzewa owocowe :P Podobnie jak Ty, uwielbiam ten widok i niech żałują Ci, co nie mają w ogrodzie drzew ozdobnych i owocowych.
U mnie właśnie zakwitły jabłonie i "świat nie jest taki zły, świat wcale nie jest zły, niech no tylko zakwitną jabłonie..."
U mnie właśnie zakwitły jabłonie i "świat nie jest taki zły, świat wcale nie jest zły, niech no tylko zakwitną jabłonie..."
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Cudne wiosenne zdjęcia
te kolorki ten klimacik 
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Piekne te zdjęcia.....szczególnie tych owocowych 
- pamelka

- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Aga, czy planujesz przycinać mogdałka po kwitnieniu? Coś czytałam i się zastanawiam 
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Witaj Agnieszko po mojej remontowej przerwie
Tęskniłam, oj tęskniłam za Twoimi zdjęciami

Tęskniłam, oj tęskniłam za Twoimi zdjęciami
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Justynko dziękuję
cieszę się, że podoba Ci się
Jagódko te różowości to brzoskwinia, mam nadzieję, ze na ogrodników nie będzie dużych mrozów i nie zmarznie, w zeszłym roku wcale nie było owoców
Arturku lilii faktycznie mam dużo, teraz posadziłam 48 cebul, sporo też jesienią a i swoich wcześniej sadzonych miałam już trochę.....oby tylko wszystkie wyszły i zakwitły, jeszcze wiele z nich się nie pokazało
Ceny o jakich piszesz są niesamowite, 2 zł a nawet 1zł, aż nieprawdopodobne....nic tylko korzystać
Daluś faktycznie wiosna w czasie kwitnienia drzew jest najpiękniejsza, te ogromne ukwiecone bukiety i ten zapach, który unosi się w powietrzu....bajka
U mnie na razie kwitną brzoskwinie i czereśnie, jabłonie, wiśnie i grusze jeszcze w pąkach, dzięki temu cudny kwitnący spektakl się wydłuży
Celinko w moim ogrodzie najbardziej kolorowa jest właśnie wiosna, najwięcej mam wiosennych kwiatuszków, później latem jest już raczej zielono. Teraz napawam się tymi wszystkimi barwami
Grażynko dziękuję, kwitnące drzewa owocowe mają w sobie jakiś bajkowy urok. Nie można być obojętnym na ich widok
Joluś zawsze mocno tnę migdałka po kwitnieniu, dosłownie o 2/3. Dzięki temu wypuszcza mnóstwo gałązek, które wiosną obsypują się masą kwiatów.
Witaj Aniu cudownie, że już jesteś
Wspaniale, że już remont za Tobą, czytałam, ze byłaś umordowana , że sama robiłaś mnóstwo prac....szczerze podziwiam
Kolorki na dziś

Jagódko te różowości to brzoskwinia, mam nadzieję, ze na ogrodników nie będzie dużych mrozów i nie zmarznie, w zeszłym roku wcale nie było owoców
Arturku lilii faktycznie mam dużo, teraz posadziłam 48 cebul, sporo też jesienią a i swoich wcześniej sadzonych miałam już trochę.....oby tylko wszystkie wyszły i zakwitły, jeszcze wiele z nich się nie pokazało
Ceny o jakich piszesz są niesamowite, 2 zł a nawet 1zł, aż nieprawdopodobne....nic tylko korzystać
Daluś faktycznie wiosna w czasie kwitnienia drzew jest najpiękniejsza, te ogromne ukwiecone bukiety i ten zapach, który unosi się w powietrzu....bajka
Celinko w moim ogrodzie najbardziej kolorowa jest właśnie wiosna, najwięcej mam wiosennych kwiatuszków, później latem jest już raczej zielono. Teraz napawam się tymi wszystkimi barwami
Grażynko dziękuję, kwitnące drzewa owocowe mają w sobie jakiś bajkowy urok. Nie można być obojętnym na ich widok
Joluś zawsze mocno tnę migdałka po kwitnieniu, dosłownie o 2/3. Dzięki temu wypuszcza mnóstwo gałązek, które wiosną obsypują się masą kwiatów.
Witaj Aniu cudownie, że już jesteś
Kolorki na dziś

- pamelka

- Od: 30 gru 2009, o 00:34
A ja moich nie cięłam wcale i ... jednak kwitną
mam dwa szczepione.
O takie szachowniczki kostkowe chyba kupowałam, ale nie ma
Piękne są 
O takie szachowniczki kostkowe chyba kupowałam, ale nie ma
- Jagodka

- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Szachownice Michałowskiego , jak i zarówno kostkowane masz prześliczne
.
Kupiłam zeszłego roku Szachownicę perską , nie kwitła wcale , a w tym roku jej po prostu nie ma .Wsiąkła ? Podobnie i korona cesarska .
Aguś , czy Michałowskiego i kostkowane są bezproblemowe , jeżeli chodzi o kwitnienie . Czy też u Ciebie pierwszy raz ?
Kupiłam zeszłego roku Szachownicę perską , nie kwitła wcale , a w tym roku jej po prostu nie ma .Wsiąkła ? Podobnie i korona cesarska .
Aguś , czy Michałowskiego i kostkowane są bezproblemowe , jeżeli chodzi o kwitnienie . Czy też u Ciebie pierwszy raz ?
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Cudowny widok szachownic...co się płoży pod nimi, fajnie razem się komponują :P
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Jejku ależ cudne szachownice
chyba sobie na drugi rok muszę sprawić:)