Asiu ,Jagusia , Dzidziu Witam Was serdecznie Dziękuję że mnie odwiedziłyście .
Eukomis w ubiegłym roku kwitł też zielono - biało ,a teraz taki bielutki - cieszę się że zakwitł .
Asiu szczawiki też mi się podobają , takie są delikatne .
Pozdrawiam
Tereniu,lilie św Józefa są śliczne , takie zdrowe. U mnie liliowiec, którego kupiłam w tym roku, ma pączki, jeden duży pączek odpadł nie zakwitając, ma jeszcze parę drobnych nie wiem co będzie z nimi
Jutro to niespodzianka, wczoraj to już historia, a dzisiaj to wielki dar.
Helen Witam Szkoda Twego liliowca , zobacz czy coś lub ktoś nie podgryzł może jakiś robal Lilie św.Józefa, oprócz tego że ładne to jeszcze bardzo ładnie pachną .
Miło że mne odwiedziłaś , zapraszam ponownie .
Tereniu,ale masz piękne bylinki.Te,o które pytałaś czy są te same,to tak tylko inny kolor.Bardzo masz ładne róże, ,te żołte,wysokie byliny też.W ogóle wszystko na tip-top. ,aż chce się być w takim pięknym ogrodzie.Pozdrawiam, do zobaczenia
Aniu Witam Dziękuję za miłe słowa , cieszę się że Ci się podoba .
Pozdrawiam i zapraszam ponownie Gosiu Dziękuję za odpowiedź . Cieszę się ze Ci się podoba , zapraszam częściej ,przychodź i ciesz oczy , znajdzie się też kawka i coś do kawki
Tereniu,myślałam,że o tej porze już smacznie śpisz! Muszę przyznać,że chyba masz wszystkie możliwe roślinki.Te Rojniki są b. ładne.Co robisz,że Ci tak wszystko pięknie rośnie. .Pa