Ogródek Gosi cz. 4
- kamykkamyk2
- 500p

- Od: 26 gru 2010, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Gosi cz. 4
Super wygląda ta wizualizacja, to do roboty...., czekamy na efekty. 
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
To Gosiu,obie jesteśmy w trakcie robienie nowej rabaty.Ja zaczęłam tworzyć przy tarasie,ale likwidowanie trawnika to żmudna i ciężka praca.Tyle nakupowałam bylin w biedronce,że trzeba gdzieś to poupychać.
Wczoraj popryskałam miedzianem wszystko,oprócz Rh.Myśle,że tujom nic się nie stanie?
Wczoraj popryskałam miedzianem wszystko,oprócz Rh.Myśle,że tujom nic się nie stanie?
- asia0809
- 1000p

- Od: 27 lut 2007, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gosia! Szczęka mi opadła i nadal ją zbieram z podłogi.
Przecież to jest
Życzę Ci szybkiej realizacji planu bo jest po prostu rewelacyjny.
Nie spodziewałam się takiego efektu.
No i myślę, że M się przekonał do Twojej koncepcji, czy mam rację?
Nooo, pięknie ta rabata się prezentuje. Przynajmniej widać, do czego zmierzasz; łatwiej znieść trud jej tworzenia 
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Gosiu wizualizacja rabatki wygląda wspaniale. A w naturze będzie jeszcze piękniej
Przylaszczka cudeńko, bardzo je lubię, a moja jedna jedyna, chyba przepadła
Mam nadzieję, że jeszcze się pojawi 
Przylaszczka cudeńko, bardzo je lubię, a moja jedna jedyna, chyba przepadła
Witaj Gosiu, bardzo fajny projekt rabatki i ma moje ulubione kolory
Nie pozostaje nic innego jak czekać na fotki z realizacji 
- Rozeta

- Od: 30 paź 2010, o 20:02
Piękna ta rabata, naprawdę zazdraszczam Ci Małgosiu takiej wizualizacji. Też tak chcę !!!
A Soczewkę
- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Świetna ta wizualizacja
Pięknie będzie !
- Alionuszka

- Od: 16 cze 2009, o 23:21
Malgosiu wizualizacja rabatki super
,szkoda ,że nie potrafię takie cuda wyczarować...
U Ciebie przylaszczka ,u mnie także ,pierwszy kwiatek...,oprócz jednego krokusika ...
U Ciebie przylaszczka ,u mnie także ,pierwszy kwiatek...,oprócz jednego krokusika ...
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Gosiu, naprawdę Monia potrafiła przenieść na zdjęcie to o co mi chdziło.
Kamyku, ja już nie mogę się doczekać.
No, ale ja sama muszę zmierzyć się z tą rabatką, więc to trochę potrwa.
Malgocha- Gosiu, no, własnie ten trawnik będzie największym wyzwaniem, bo ja chcę od razu zmienić cały z przodu domu. Także czeka mnie tej roboty trochę.
Ni9e wiem czy czytałaś link, który zamieściłam w odpowiedzi do Ciebie.
Tam piszą, że można pryskać wszystko nawet rh. tylo trzeba zachować odpowiednie proporcje.
Asiu, fajnie, że Tobie się podoba.
No widzisz jak to inaczej wygląda jak się wstawi kolory. Ja tylko pokazywałam Ci zarys mojego projektu.
Masz rację m. chyba zaakceptował. Przynajmniej mam taką nadzieję. Bo czasami jego reakcje są niezrozumiałe
Anetko, gdybyśmy umiały takie cuda tworzyć jak Monia to łatwiej byłoby nam tworzyć nasze ogrody. Bo w naszej wyobraźni coś funkcjonuje, ale nie zawsze do końca zdajemy sobie sprawę jak to bedzie wyglądało naprawdę. Dzięki takiemu projektowi można zobaczyć co jest jeszcze do zmiany.
Anetko, masz rację. Widać do czego dążę.
Melduję, że tunbergia na razie się trzyma. Nie wzeszło dużo nasionek, chyba 4,5. Dla mnie to i tak dużo. No będzie sukcesem jak dotrwają do fazy wysadzania.
Aguś, jestem bardzo, ale to bardzo szczęśliwa, że Monia mi pomogła pokazać co chciałabym stworzyć.
A przylaszczka?
Może powinnaś bardziej się przyjrzeć
Rudominko, Monia wie jakie kolorki lubię, więc umieściła je w projekcie. Na efekty gtrzeba będzie poczekać i to dugo, bo to projekt w fazie całkowitego rozwoju, czyli przed nami szmat czasu.
Monia, Agatko, Monia pomogła mi bardzo. Ja tylko powiedziałam co chciałabym tam mieć, dałam kilka szkiców i powstała projekt z prawdziwego zdarzenia.
Może powinnyśmy założyć firmę
Monia Soczewka nawet chciała pójść w tym kierunku, ale chyba nie było więcej chętnych, więc kurs się nie odbył.
Nelu, ja chyba zacznę nauki pobierać w tym kierunku, bo mimo wszystko dużo łatwiej tworzyć coś w komputerze niż w rzeczywistości. Tutaj bez ryzyka można wszystko poprzesadzać
Już widzę co będzie zmienione w tym projekcie. Za mało róż
Kamyku, ja już nie mogę się doczekać.
No, ale ja sama muszę zmierzyć się z tą rabatką, więc to trochę potrwa.
Malgocha- Gosiu, no, własnie ten trawnik będzie największym wyzwaniem, bo ja chcę od razu zmienić cały z przodu domu. Także czeka mnie tej roboty trochę.
Ni9e wiem czy czytałaś link, który zamieściłam w odpowiedzi do Ciebie.
Tam piszą, że można pryskać wszystko nawet rh. tylo trzeba zachować odpowiednie proporcje.
Asiu, fajnie, że Tobie się podoba.
No widzisz jak to inaczej wygląda jak się wstawi kolory. Ja tylko pokazywałam Ci zarys mojego projektu.
Masz rację m. chyba zaakceptował. Przynajmniej mam taką nadzieję. Bo czasami jego reakcje są niezrozumiałe
Anetko, masz rację. Widać do czego dążę.
Melduję, że tunbergia na razie się trzyma. Nie wzeszło dużo nasionek, chyba 4,5. Dla mnie to i tak dużo. No będzie sukcesem jak dotrwają do fazy wysadzania.
Aguś, jestem bardzo, ale to bardzo szczęśliwa, że Monia mi pomogła pokazać co chciałabym stworzyć.
A przylaszczka?
Może powinnaś bardziej się przyjrzeć
Rudominko, Monia wie jakie kolorki lubię, więc umieściła je w projekcie. Na efekty gtrzeba będzie poczekać i to dugo, bo to projekt w fazie całkowitego rozwoju, czyli przed nami szmat czasu.
Monia, Agatko, Monia pomogła mi bardzo. Ja tylko powiedziałam co chciałabym tam mieć, dałam kilka szkiców i powstała projekt z prawdziwego zdarzenia.
Może powinnyśmy założyć firmę
Monia Soczewka nawet chciała pójść w tym kierunku, ale chyba nie było więcej chętnych, więc kurs się nie odbył.
Nelu, ja chyba zacznę nauki pobierać w tym kierunku, bo mimo wszystko dużo łatwiej tworzyć coś w komputerze niż w rzeczywistości. Tutaj bez ryzyka można wszystko poprzesadzać
Już widzę co będzie zmienione w tym projekcie. Za mało róż
- pamelka

- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Gosiu i w projektach wszystko razem kwitnie, czy to nie dziwne
Rh z clematisami
No biadolę, bo nie robiłam takich projektów, jak próbowałam to w bazie zwykle nie było roślin, które chciałbym ująć
No biadolę, bo nie robiłam takich projektów, jak próbowałam to w bazie zwykle nie było roślin, które chciałbym ująć
- AAleksandra

- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
Wizualizacja wspaniała, ale jak to zrobić, aby rabata kwitła od wiosny do jesieni i to w tak wyraźnych barwach
Nie bedzie to łatwe, oj nie bedzie. W każdym razie trzymam kciuki i kibicuję Twoim poczynaniom.
Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Jolu, Olu, to jest tylko wstępna wizualizacja. Wiem, że rh nie kwitna cały czas.
Tak naprawdę ten widok uświadomił mi, że lewa strona rabaty po przekwitnięciu będzie się zlewała z żywopłotem. Dlatego juz pisałam Moni, że chyba przesadzę, albo dosadzę hortensję zamiast jednego rh. No i tam jest zdecydowanie za mało róż.
Tak naprawdę ten widok uświadomił mi, że lewa strona rabaty po przekwitnięciu będzie się zlewała z żywopłotem. Dlatego juz pisałam Moni, że chyba przesadzę, albo dosadzę hortensję zamiast jednego rh. No i tam jest zdecydowanie za mało róż.
- Kasia_Tomek
- 500p

- Od: 23 mar 2010, o 08:32
Gosiu piękna wizualizację zrobiła dla Ciebie Monika, znając życie, przy sadzeniu wprowadzisz trochę zmian, ale oby nie za dużo pomysł z zastąpieniem RH hortensją jest super.
Teraz pora na Twoją pracę i czekamy na efekty.
Teraz pora na Twoją pracę i czekamy na efekty.