Moje kwiatuszki - Alunia
Re: Moje kwiatuszki - Alunia
Ależ ten Twój wątek galopuje... chwile mnie nie było i już tyle stron :P Oczywiście szczękę zbierałam na azalce... moja cala zimę wiosny czekała, i się w końcu nie doczekała
właśnie dogorywa..
A jakie wysiewy masz duże
ja się dopiero z sianiem czaję.. Ale że u mnie ciemno, to boje się za wcześnie wystartować, żeby mi potem nie wybujało...
Moje kwiatki 
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa
-
heliofitka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No popatrz, że ja na to nie wpadłamalunia pisze: Kochana a może ty masz syna mniej więcej w moim wieku i właśnie synową sobie wypatrzyłaś![]()
Muszę pokazać im twoje zdjęcie. Oczywiście nie wspomnę, że masz królika uprzedzonego do facetów. Inteligentne zwierzę
- Chrapka

- Od: 21 cze 2011, o 00:01
Alu ja polecam takowy kwietnik rozporowy, jaki ma Nastia. Sama posiadam identyczny od blisko 1.5 roku i podobnie jak Dorota-dodałam drewniany klocek i kwietnik jest bardzo stabilny, mam małe szkraby w domu, więc tym bardziej nie mogłabym sobie pozwolić na to aby był niepewny. Mało tego-jest wysoki i dużo na nim miejsca, to też za pomocą pasków ściągających /czy jak to się tam fachowo nazywa/ dosztukowałam tam jeszcze 3 doniczki a w razie potrzeby mogłabym jeszcze więcej. U mnie sprawdził się w 100 %. Nie ukrywam, że przydałby mi się kolejny i jeśli sie zdecyduję to zapewne na drugi, taki sam-koszt ok 100 zł
Jeśli zechcesz podam Ci namiary na moje żródło 
Kochana tylko ciiiiiiheliofitka pisze:No popatrz, że ja na to nie wpadłamFaktycznie mam dwóch dorosłych synów
![]()
Muszę pokazać im twoje zdjęcie. Oczywiście nie wspomnę, że masz królika uprzedzonego do facetów. Inteligentne zwierzę
Basieńko podaj namiary. Muszę coś kupić bo się nie mieszczę na parapetach
faktycznie najbliższy byś miała w Gdańsku albo Płockualunia pisze:Kochane właśnie o taki mi chodziłoTylko że gdzie ja ten sklep znajdę
![]()
to w takim razie myśl nad takim jak mam ja i Basia
-
x-h-n
Nastia pisze:Ano właśnie takie jak powyżej są w Agacie w całkiem dobrych cenach
Ja specjalnie patrzyłam na stronie Agaty i nie ma takich
Na stronie może nie ma, ale ja byłam w Łodzi w ich sklepie i było ich sporo. Oni pewnie wszystkiego nie pokazują na stronie.
Ja mam kwietnik rozporowy już ponad 10 lat i glebę zaliczył dopiero 2 razy z czego raz z pomocą mojego kochanego sierściucha ;) Ogólnie polecam
Moje kwiatki 
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa
- anka93

- Od: 5 paź 2008, o 17:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Alu
zawitałam do Ciebie.Zbiory wspaniałe
.Akwarium mnie zachwyciło i misiaczki także.Czy u Ciebie też parapety się rozciągają?
.Przynajmniej mamy gdzie się pomieścic.Ja także planyję zakupkwietnika
.Niestety nie daję rady już na parapetach. 
- gardeniaa
- Przyjaciel Forum - silver

- Od: 25 maja 2008, o 14:42
Akwarium i mnie się spodobało, nie mówiąc już o rybkach
Ładne masz też storczyki, zwłaszcza ten piegusek bordowo - biały
Ładne masz też storczyki, zwłaszcza ten piegusek bordowo - biały
Witaj Aluniu ,,,przejrzałam cały Twój wątek i jest piękny
i grudniki i storczyki i hojeczki i wszystko ,wszystko jest śliczne
konar super 
- jolcia1212
- 500p

- Od: 8 gru 2009, o 21:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aluniu, pomidorki udane. mam nzdzieję że wszystkie zaowocują w odpowiednim czasie. Czy w każdej doniczce są inne odmiany?
- jola1

- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Ja też jestem ciekawa czy w każdej doniczce jest inna odmiana.Czy wszystkie zamierzasz wysadzić? Ja sieję sporo pomidorków sadzę ok.100sztuk ale u Ciebie pewnie jest więcej.
Dla czego nazywasz swoją królicę "wredna"? Byłam na wystawie zwierząt ze dwa tygodnie temu i naoglądałam się królików różnej maści i wielkości, niektóre to były rzeczywiście olbrzymy.
Dla czego nazywasz swoją królicę "wredna"? Byłam na wystawie zwierząt ze dwa tygodnie temu i naoglądałam się królików różnej maści i wielkości, niektóre to były rzeczywiście olbrzymy.
W każdej doniczce jest inna odmiana pomidorków i jest ich sporo
Już nie mogę doczekać się kiedy zacznę je wysadzać do foliaka
A królica wredna bo ma te swoje "humorki". Chodzi i podgryza nogawki jak jej coś nie pasuje