oj tak trzeba.Ja się chyba już tego nauczyłam.Miejsca coraz mniej na parapetach wiec szkoda mi dublowac storczyki,ktore juz mam.Wole zatrzymac miejsce ta te o ktorych marzęnp.takie krówki łaciate.Dopiero bym sie wsciekła kiedy trafiła bym na takiego storczyka i nie miala bym go gdzie ,,upchnąć,, Śpieszcie się do OBI dziewczyny,bo takie okazy znikaja szybciutko.Chociaż...obserwowałam osoby kupujace i najwieksze wzięcie miały standardowe kolory;rozowe i białe.Osobę ,która hoduje storczyki mozna poznać od razu,strasznie buszuje w kwiatachkasicqa pisze:PIĘKNOŚĆI ! właśnie na takie wyjątkowe okazy chcę teraz polowaćale będzie ciężko się powstrzymać gdy w ofercie będą inne niż te zaplanowane. ale "trzeba twardym być a nie miętkim"
Ćmówki z PESTKĄ@
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ja też się staram teraz kupować tylko oryginalne, ale czasem jestem w sklepie, sa jakieś piękne storczyki, nie wymarzone (bo np. wcześniej takich nie widziałam), to nie umiem się powstrzymać. miejsca brakuje od zawsze, ale tłumaczenie sobie, że nie ma miejsca, nic nie pomaga. bardzo chętnie pojechałabym do jakiegoś sklepu z dużą ilością storczyków, może udałoby mi się kupić tego z mazami, ale nie mam jak pojechaćPESTKA@ pisze:oj tak trzeba.Ja się chyba już tego nauczyłam.Miejsca coraz mniej na parapetach wiec szkoda mi dublowac storczyki,ktore już mam.Wole zatrzymac miejsce ta te o ktorych marzęnp.takie krówki łaciate.Dopiero bym się wsciekła kiedy trafiła bym na takiego storczyka i nie miala bym go gdzie ,,upchnąć,, Śpieszcie się do OBI dziewczyny,bo takie okazy znikaja szybciutko.Chociaż...obserwowałam osoby kupujace i najwieksze wzięcie miały standardowe kolory;rozowe i białe.Osobę ,która hoduje storczyki mozna poznać od razu,strasznie buszuje w kwiatachkasicqa pisze:PIĘKNOŚĆI ! właśnie na takie wyjątkowe okazy chcę teraz polowaćale będzie ciężko się powstrzymać gdy w ofercie będą inne niż te zaplanowane. ale "trzeba twardym być a nie miętkim"
i jest okropnie wybredna hihihi.
- Storczykowa

jak jest dużo pięknych storczyków to ja też nie umiem się zdecydować. jak jest bardzo mało, to nie ma w czym wybierać... jak 2 tyg. temu byłam w sklepie to też mi się było bardzo trudno zdecydować, bo mnóstwo było takich, co mi się podobały. tych z mazami niestety nie było, bo gdyby były, to oczywiście bym takiego kupiła.
Na takiego z mazami tez miałam chrapkę,znalazlam na allegro kwitnącego.Zanim Pan wyslal do mnie przekwitł wiec dal mi drugiego takiego samego w prezecie ,ale tez nie kwitnacego.Pojechalam do OBI a tam mnustwo takich z mazami.Korcilo mnie zeby go kupić,bo pzrecież tam kwitły ,a u mnie nie.Rozsądek wzioł górę nie kupiłam i czekam aż moje zakwitną.
- Storczykowa

- Jeanne
- 1000p

- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Bardzo fajny pomysł z tym wiszącym koszyczkiem
niedługo mi przyjdzie też coś takiego zamontować
póki co zaczynam obstawiać parapet w salonie, choć mama na początku była niechętna, bo miała tam swoje kwiatki... po jednym znoszę co jakiś czas i chyba już się przyzwyczaiła do tego widoku
a roślinkom w grupie raźniej 
niedługo mi przyjdzie też coś takiego zamontować
póki co zaczynam obstawiać parapet w salonie, choć mama na początku była niechętna, bo miała tam swoje kwiatki... po jednym znoszę co jakiś czas i chyba już się przyzwyczaiła do tego widoku
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
-
Blue Monkey
- 500p

- Od: 31 gru 2008, o 20:04
- Jeanne
- 1000p

- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Tak to już jest, nie wszyscy podzielają naszą pasję