Violetto, możliwe, że niczego nie przeoczyłaś! Z tymi dietami dla niemowlaków to wszystko zmienia się co chwilę! W jednym roku coś jest zalecane a na następny już zabronione - no zwariować idzie! Co lekarz to teoria!raistand pisze:Widzę, że podobny układ jak u mnie. ;)violetta pisze:Kochana, mam już siedmioletnego syna i nie słyszałam nigdy jak chodziłam z nim od pediatryo
ekspozycji na gluten. Ja nawet nie wiem co to jest i o co chodzi. A mam teraz miesięcznego brzdąca i chętnie dowiem się czegoś więcej. Może coś przeoczyłam z Michasiem.
BTW Mateusz już jest w domu no i chyba z związku z tym Tomek odstawił wczoraj taki atak histerii jakiego jeszcze nigdy nie widziałem...
karmad trzymaj się
Raistad, atak histerii w sensie pozytywnym?
Przypomniało mi się o co chodziło z tymi objawami ciążowymi u Panów ;-)
Chodziło o to, że jeśli mężczyzna długo przebywa się z ciężarną (np. śpi ;-)) to jej hormony zaczynają też działać na niego.
Donoszenie jedzenia z lodówki?
 Co Panowie, wy też macie jakieś zachcianki ciążowe?
  Co Panowie, wy też macie jakieś zachcianki ciążowe?  
 Możliwe, że już czytaliście... jeśli jednak nie to podsyłam linka Będziesz tatą

leci to mniej więcej tak "da da de hrrrrrrryyyy me ma be abrrrrrrrrrr" skompilowana ta mantra
  leci to mniej więcej tak "da da de hrrrrrrryyyy me ma be abrrrrrrrrrr" skompilowana ta mantra