Oaza spokoju Hanki
Haniu masz raj liliowy i cudowny różany.
Z nasion / jeśli to tak można nazwać zaraz wam pokażę jak to wygląda/ dochowałam się lilii tygrysiej

Czy jest jeszcze szansa abym załapał się na parę cebulek powietrznych tej lilii? Posiadam sporo cebulek powietrznych tigrinum Flore Pleno na wymianę. Tej poniżej, oczywiście jeśli chcesz.

Z nasion / jeśli to tak można nazwać zaraz wam pokażę jak to wygląda/ dochowałam się lilii tygrysiej

Czy jest jeszcze szansa abym załapał się na parę cebulek powietrznych tej lilii? Posiadam sporo cebulek powietrznych tigrinum Flore Pleno na wymianę. Tej poniżej, oczywiście jeśli chcesz.

- Hanka 1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Anula dlaczego nie masz jeszcze swojego wątku?Albo ja nie umiem znaleźć.
Bardzo ale to bardzo dziękuję za przesyłkę.Otworzyłam w pracy ale na przeląd muszę mieć dużo czasu.Zabieram do domu.
Lilie tygrysie też tak rozmnażam,ja mam tylko żółte ,nasionka jeszcze rosną ale masz zaklepane ,myślę,że na początku września ci wyślę
Cieplutko Cię pozdrawiam
Bardzo ale to bardzo dziękuję za przesyłkę.Otworzyłam w pracy ale na przeląd muszę mieć dużo czasu.Zabieram do domu.
Lilie tygrysie też tak rozmnażam,ja mam tylko żółte ,nasionka jeszcze rosną ale masz zaklepane ,myślę,że na początku września ci wyślę
Cieplutko Cię pozdrawiam
- Danio

- Od: 8 lis 2006, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Haniu! Co to za czerwona roślinka na 3 od góry zdjęciu?
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Kochana Haneczko. Jak zwykle nacieszyc oczy cudnymi widokami przyszłam do Ciebie. Przepraszam, ze wcześniej nie wpadłam. Sliczne róże i w takim pełnym rozkwicie, jakby dopiero zaczęły, lilie cudne jak to u Ciebie Hanuś. Dobrze,że pisałaś o cebulkach to i ja juz wszystko wiem. Ale będzie mi tam Was brakować. Buziaki i miłego dnia.

- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Więc dziś pożyczę Ci spokojnej nocki