Rośliny doniczkowe - effa
- effa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuje Dorotko
za miłe słowa.
Kamilo wyobrażam sobie jak królinka podziała na Twoje dzieci. Na mnie podziałała w wieku 23 lat to co dopiero na maluchów
Masz rację co do opieki, lepiej jak podrosną i będziesz pewna że się dobrze zaopiekują. Wielu rodziców kupuje zwierzęta swoim dzieciom, czasem się zdarza oczywiście że sie opiekują, ale niestety większość razy to jest to zabawka "na tydzień" czasu a potem w kąt i dalsza opieka spada na rodziców
co do sukulencików to pomęczę Was jeszcze tymi zdjątkami
Oto moja druga donica sukulentowa:

Na razie stoi sobie na parapecie na balkonie. Jakieś tydzień temu zakupiłam żwirek i podsypałam. Na opuncji zawiązuje sie chyba pączek
Przydałby mi się jeszcze jakiś taki malutki meksykanin w śmiesznym kapelusiku - ustawiłabym go właśnie koło opuncji 
Kamilo wyobrażam sobie jak królinka podziała na Twoje dzieci. Na mnie podziałała w wieku 23 lat to co dopiero na maluchów
co do sukulencików to pomęczę Was jeszcze tymi zdjątkami
Oto moja druga donica sukulentowa:

Na razie stoi sobie na parapecie na balkonie. Jakieś tydzień temu zakupiłam żwirek i podsypałam. Na opuncji zawiązuje sie chyba pączek
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
podoba mi się twoja donica z kłujakami
kwiaty kaktusów są równie piękne jak storczyków,czekam na fotkę kwiatka opuncji
pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki
- effa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzięki Dorelko Kwiatuszek opuncji okazał się kolejnym członem opuncji - teraz to widać, jak będę miała aparat to pstryknę i wkleję fotkę.
Za to teraz zdjecie mojego futrzaka zrobione ponad tydzien temu, trochę słaba jakośc bo telefonem zrobione. Jak zawsze wstałam rano o 6.30, wypuściłam go z klatki i poszłam przygotować jedzonko, wchodzę do pokoju, a on...

wygodniś z niego nie?
Za to teraz zdjecie mojego futrzaka zrobione ponad tydzien temu, trochę słaba jakośc bo telefonem zrobione. Jak zawsze wstałam rano o 6.30, wypuściłam go z klatki i poszłam przygotować jedzonko, wchodzę do pokoju, a on...

wygodniś z niego nie?
Wygodnicki
Wie co dobre.
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2