I czekam na fotorelację oczywiście
Storczykowa kraina Soni :)
-
Lana
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 29 lis 2007, o 13:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Soniu męża koniecznie zabierz w celach fotoreporterskich. Jestem bardzo ciekawa, jak ta konkretna wystawa będzie wyglądać. Być może na niej będzie ktoś mi bliski, ale z racji jej wieku zdjęć raczej nie zobaczę, dlatego po cichu liczę na ciebie Sonieczko. W Palmiarni byłam pare razy, miejsce niezbyt duże, ale za to bardzo ciekawe i urokliwe.
Dziewczyny mam nadzieję, że mąż mnie zabierze na wystawę, chociaż pojechałam dziś do Trójmiasta po buty i ciuszki na lato, a wróciłam z kolejnym mini phalaenopsis
to tak na pocieszenie, bo zakupy dla mnie się nie udały i tak ten storczyk na pocieszenie
Ilonka tak, ta ciemno różowa miniaturka ma malutką białą otoczkę
i kosztowała 27 zł. i ta żółta też tyle, a ta biało różowa 32 zł. ;:225 A moja świnka skarbonka jest chuda aż płakać się chce 
zrobiłam szybciutko fotki

Ilonka tak, ta ciemno różowa miniaturka ma malutką białą otoczkę
zrobiłam szybciutko fotki

Cieszę się, że rozumiecie moją gwałtownie rozwijającą się chorobę storczykową
Teraz to juź koniec, bo w skarbonce echo, a wystawa niebawem
Ilonka maluszek jak na miniaturkę ma ogromne kwiaty, ale napatrzeć się nie mogę na ten mój parapecik z białymi falenopsisami
renata75 orion miło mi was gościć na moim wątku
adamanna niestety to nie są moje zasługi lecz hodowców, a Tobie życzę szybkiego storczykowego ukwiecenia parapetów
monisia Ilonka a wam życzę zaliczenia pracy i zdania egzaminów
Ilonka maluszek jak na miniaturkę ma ogromne kwiaty, ale napatrzeć się nie mogę na ten mój parapecik z białymi falenopsisami
renata75 orion miło mi was gościć na moim wątku
adamanna niestety to nie są moje zasługi lecz hodowców, a Tobie życzę szybkiego storczykowego ukwiecenia parapetów
monisia Ilonka a wam życzę zaliczenia pracy i zdania egzaminów
Jeanne niestety nie
było tylko jedno stoisko ze storczykami, a te, które były na liście moich chciejstw, były albo przekwitające albo nie kwitły w ogóle albo nie było ich wcale
jedynie teraz żałuję, że nie kupiłam Mini Mark, ale zapewne będzie jeszcze okazja
na otarcie łez w markecie kupiłam kolejnego falenopsisa różowego w różowe żyłki
cena była kusząca 21,99 a falenopsis zdrowy jak rydz